Рецепти gastronome.com.ua

Курячі медальйони

Курячі медальйони

Хочете порадувати рідних і близьких медальйонами з курки? Тоді вам слід запастися грибами та сиром, бо поєднання цих трьох інгредієнтів припаде до смаку навіть самому примхливому гурману. опис приготування: Назва «медальйони» походить від круглої форми шматочків, які виходять в процесі нарізки...

Курячі ніжки в глазурі

Курячі ніжки в глазурі

Чудові курячі ніжки з липкою глазур'ю, які можуть бути приготовлені на грилі, барбекю або в духовці. кількість порцій: Курині ніжки— 8 штук(без ляшек) Соєвий соус— 2 Ст. ложки мед— 1 Ст. ложка Оливкова олія— 1 Ст. ложка помідорова паста— 1 Чайна ложка Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка ...

Курячі стегна в малиновому маринаді

Курячі стегна в малиновому маринаді

Якщо ви хочете приготувати нове і незвичайне блюдо, то замаринуйте м'ясо, в даному випадку курку, в малиновому соусі і обсмажте. повірте, дегустують будуть в захваті! опис приготування: ніжні, ароматні, соковиті курячі стегенця виходять з даного рецептом. Малиновий маринад надає курці ніжний с...

Курячі кульки в рисової паніровці

Курячі кульки в рисової паніровці

відмінне блюдо, яке в гарячому вигляді може подаватися з будь-яким гарніром або свіжими овочами, а в холодному — це чудова закуска, яка безсумнівно здивує ваших гостей. Готується просто і легко. опис приготування: На цей рецепт я натрапила в книзі закусок і мені захотілося приготувати цю страв...

Liny в Москві

Торт Наполеон по-домашньому

Лінь з гострим соусом, приготований за цим рецептом, не поступиться за своїм смаком ні палтуса, ни судаку. А в чомусь навіть перевершить їх. переконайтеся самі — розповідаю, як приготувати лин по-московськи! опис приготування: У цьому рецепті я розповідаю і показую вам, як приготувати лина по-...

Курячі роли, фаршировані брокколі та сиром

Курячі роли, фаршировані брокколі та сиром

курячі роли, фаршировані брокколі та сиром — це справжній делікатес, який кожен здатний приготувати в домашніх умовах. Менше години старань — і апетитних страв на столі! опис приготування: Наскільки я знаю, дане блюдо є дуже популярним в Австрії. Як би там не було, можу сказати точно — блюдо в...

Ледачі чаклуни

Ледачі чаклуни

швидке, просте і ситне блюдо з фаршу і картоплі — ледачі чаклуни. Сподобається абсолютно всім, повірте! Таке блюдо підійде на обід, вечерю або як перекус протягом дня. опис приготування: ледачі чаклуни — це поєднання картоплі і фаршу. Готувати їх настільки просто, що впорається навіть дитина. ...

Курячі крильця в лимонному сиропі

Курячі крильця в лимонному сиропі

Якщо вам набридли звичні рецепти приготування і ви любите експериментувати зі смаками, приготуйте курячі крильця в лимонному сиропі. Неповторний смак і аромат страви здивує вас і ваших гостей. опис приготування: Курячі крильця готувати легко, посипаємо їх сіллю і перцем - і можна запікати. Але...

Лимонні коржі

Лимонні коржі

Рецепт приготування коржів з цедрою і соком лимона. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 8 lépések. пшеничного борошна— 2 склянки цукру— 1/4 склянки(плюс для посипання) розпушувача— 2 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки великі лимони, tsedra і сік— 2 штуки густих вершків— 1 Скл...

Квас з молочної сировоткі

Квас з молочної сировоткі

Молочну сировотку отримують в результаті згортання і проціджування молока. Сама по собі вона володіє цілим комплексом корисних властивостей. Пропоную рецепт квасу з молочної сировоткі. опис приготування: Перед вами рецепт приготування квасу з молочної сировоткі в домашніх умовах. Напій виходит...

Лохікейто

Лохікейто

Лохікейто — це не лайка, а фінський традиційний вершковий суп з лососем. Як на мене, це суп з розряду делікатесних — навіть не стільки через дорожнечу лосося, скільки через смакових якостей. опис приготування: Лохікейто — традиційний скандинавський суп, особливо популярний в Фінляндії. Втім, с...

Курячі палички з соусом з меду і гірчиці

Курячі палички з соусом з меду і гірчиці

Рецепт приготування запечених курячих паличок з морквою, огірками і соусом зі сметани, меду і гірчиці. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Висипати борошно в дрібну чашу, злегка збити яйце в другій чаші, приправити сіллю і перцем. У кухонному комбайні змішати хрусткий рис з м...

Курячі шлунки по-селянськи

Курячі шлунки по-селянськи

Перевірений рецепт - це 50% успіху смачної страви. І якщо ви до сих пір шукайте правильний варіант приготування субпродуктів, то вам в поміч для мене інструкція. Вийде цікавий і смачна вечеря. опис приготування: Я описала, як приготувати курячі шлунки по-селянськи. Для кращої текстури необхідн...

Лечо на зиму

Лечо на зиму

Дуже смачно виходить, можна додати до будь-якого другого блюда як соус! Наша сім'я любить це лечо. У приготуванні немає нічого складного. опис приготування: Морква очистити і потерти на крупній тертці,2 кг перцю ріжемо на квадратики невеликі ,інші 2 кг перцю перекрутити в м'ясорубці, помідори ...

Курячий рулет з омлетом

Курячий рулет з омлетом

Смачна і корисна їжа - це не вигадка, а реальність. завдяки рецептом, як приготувати курячий рулет з омлетом, отримуємо смачну, соковиту закуску, якої можна перекусити або повноцінно пообідати. опис приготування: Курячі рулетики - це відмінний варіант закуски, перекусу або святкової страви. Йо...

Курячі сердечка із квасолею

Курячі сердечка із квасолею

Страви з курячих субпродуктів дуже розповсюджені. Курячі сердечка можна відварити і посмажити, гасити і запікати. Страви з сердечок якомога подати, як самостійне блюдо або подати їх з гарніром. кількість порцій: 6 сердечка курячі— 500 грам Квасоля стручкова— 500 грам Перець солодкий різнокольор...

Курячі котлети з кукурудзою

Курячі котлети з кукурудзою

незвичайні, але дуже легкі і смачні котлетки. Дуже часто мої діти беруть такі котлетки з булкою в школу. Чим не модний бургер? головне корисно! дивіться, як приготувати курячі котлети з кукурудзою. опис приготування: Не знаю, як ваші діти і чоловіки, а мої домашні просто обожнюють котлети. При...

Курник з млинців

Курник з млинців

Зазвичай курник готується з дріжджового тіста, але курник з млинців виходить не менш смачним. Ніжний і соковитий курник неодмінно сподобається всій родині. кількість порцій: 8-10 млинців— 14-15 штук курячого філе— 100 грам сметани— 200 мілілітрів грибів— 200 грам велика цибулина— 1 штука варени...

Коржі з розмарином

Коржі з розмарином

Рецепт приготування коржів з розмарином і морською сіллю. опис приготування: Ці хрусткі коржі з розмарином добре подавати з сальсою або в якості хліба до різних страв. Розмарин ви можете замінити на інші трави, такі як естрагон, чебрець або чорний перець. розмарину— 1 Ст. ложка розпушувача— ...

Курячі шлунки тушковані

Курячі шлунки тушковані

До курячим потрухів, як до индюшиной та іншої птиці, багато хто ставиться з недовірою, крім печінки не знають, як і що можна зробити. Розповім простий рецепт, як приготувати курячі шлунки тушковані. опис приготування: У деяких країнах курячі тельбухи вважаються великим делікатесом, тому страви...