Рецепти gastronome.com.ua

Лазанья класична

Лазанья класична

Лазанья - одне з найпопулярніших італійських страв, кожна господиня знає кілька десятків приготування цього смачного страви. Сьогодні я познайомлю вас з класичним рецептом лазаньї з фаршем. опис приготування: Для приготування лазаньї вам знадобляться спеціальні листи, які мають однойменну назв...

Лимонна меренга

Лимонна меренга

Меренге або ободок — відмінний десерт, батьківщина якого Франція. Готують його зі збитих білків з цукром і запікають у духовці. ніжне, буквально тане в роті тістечко. Сьогодні у мене лимонна меренга. опис приготування: Готується меренга не так складно, як здається. головне, потрібно добре збит...

Листя салату з м'ясною начинкою

Листя салату з м'ясною начинкою

Рецепт приготування закуски з листя салату з начинкою з м'яса індички, морква, селери, імбиру, лука, часнику і суміші соусів. опис приготування: Апетитна комбінація соковитого м'яса, хрустких овочів і ароматного соусу роблять цю закуску неймовірно смачною і ситної. кунжутного масла— 1/2 чайн...

Лечо з баклажанів

Лечо з баклажанів

Лечо з баклажанів — моя улюблена варіація цього блюда. Зробити його зовсім просто, а інгредієнти можна додавати за смаком та уподобаннями. Приготоване за цим рецептом лечо можна консервувати. опис приготування: Лечо прийшло до нас з Угорщини. Класичний рецепт має на увазі обов'язкову присутніс...

Лінь із запеченими помідорами і перцями

Лимонна заправка для салату

Рецепт приготування лина з запеченими помідорами і перцями кількість порцій: 4 філе Co— 4 штуки(по 250 г) помідора— 4 штуки солодких червоних перцю— 2 штуки гострих червоних перчика— 2 штуки цибулина— 1 штука часнику— 2 зубчики гілочка базиліку— 1 штука рослинної олії— 5 Ст. ложок червоного вин...

Лазанья в духовці

Лазанья в духовці

Знамените італійське блюдо в домашніх умовах виходить нітрохи не гірше, ніж в кафе і ресторанах. Часу витратити доведеться чимало, але в підсумку у вас вийде дивовижно смачний італійський вечеря. опис приготування: Про лазанью, напевно, чули вже всі. Напевно, багато хто з вас її навіть пробува...

Курячі сердечка з баклажанами

Курячі сердечка з баклажанами

Смачне і просте в приготуванні блюдо. Malokaloriynoe, але ситне. опис приготування: смачне, корисне і недороге дієтичне блюдо приготувати дуже просто. Рекомендую скористатися рецептом приготування курячих сердечок з баклажанами. баклажани, приготовані з курячими сердечками, дуже нагадують за с...

Лящ з овочами

Лящ з овочами

Мій улюблений спосіб приготування ляща — це лящ з овочами. Приготований таким чином лящ втрачає неприємний річковий присмак, стає м'яким і соковитим. опис приготування: Приготувати дане блюдо можна як з річкового, так і з морського ляща — я пробував і так, і так, обидва рази вийшло дуже навіть...

Laxmadƶun

Laxmadƶun

Рецепт турецької піци - лахмаджун. На відміну від свого італійського брата, лахмаджун набагато легше і корисне блюдо, так як в складі начинки — тільки овочі і м'ясо. опис приготування: Почнемо з тіста. Дріжджі розчиняємо в цукрі і теплій воді і залишаємо на 10-15 хвилин. Просіваємо борошно і с...

Курячі серця в сметані

Курячі серця в сметані

Навіть якщо не любите курячі тельбухи, рекомендую зробити один з варіантів, як приготувати курячі серця в сметані. Їх потрібно гарненько вимити від згустків крові всередині перед початком приготування. опис приготування: завдяки кислоті, які знаходиться в сметані, сердечка добре приготуються, ...

Лазанья со шпинатом и сыром

Лазанья со шпинатом и сыром

Лазанья со шпинатом и сыром — коронное блюдо моей сестрицы, иногда она заменяет шпинат щавелем, а иногда даже консервированным щавелем. Я очень приветствую легкие, нежные блюда для женских посиделок. опис приготування: Лазанья со шпинатом и сыром имеет очень нежный приятный вкус, оттененный сп...

Лазанья з ароматом моря

Лазанья з ароматом моря

Лазанья - дуже смачне блюдо. У цьому рецепті лазіння готується з морепродуктами і не з класичним соусом "; Бешамель ";, а з більш ароматним неповторним соусом. цікаво? дивіться рецепт! опис приготування: Рецептура тут дуже точна і вивірена. Замість морепродуктів все ж можна використовувати, на...

Курячі ніжки в сметанно-часниковому соусі

Курячі ніжки в сметанно-часниковому соусі

Пропоную приготувати найніжніші курячі ніжки в сметанно-часниковому соусі. Куряче м'ясо, завдяки попередній обсмажуванні, залишається соковитим і стає дуже м'якими. М'ясо так і тане в роті! опис приготування: Курячі ніжки в такому дивовижному соусі готуються дуже просто, з цією стравою впораєт...

Курячі котлети з брокколі на пару

Курячі котлети з брокколі на пару

брокколі, напевно, один з моїх улюблених видів овочів. З нього можна так багато приготувати прекрасних гарячих страв, супів і гарнірів. А ще довідайтеся, як приготувати курячі котлети з брокколі на пару. опис приготування: У цьому рецепті брокколі виступатиме як простий гарнір. А робити ми буд...

Квиноа з брокколі, руколлою і сиром Фета

Квиноа з брокколі, руколлою і сиром Фета

Рецепт приготування рисової лободи із запеченою брокколі, зернистої гірчицею, лимонним соком, руколлою і сиром Фета. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2 порції в якості основної страви і 4 порції в якості гарніру. сіль— За смаком качан брокколі— 1 штука оливкового масла— 2 Ст. л...

Сідало

Сідало

Курник - це старовинний російський пиріг, приготування якого було тісно пов'язане з обрядами хрестин і весілля. У приготуванні він досить складний,але варто витрачених зусиль. опис приготування: Спочатку готуємо фарш. Для цього варимо куряче м'ясо, і, коли воно готове, дрібно нарізаємо його. Д...

Курячі сердечка з овочами в мультиварці

Курячі сердечка з овочами в мультиварці

Ситне і просте в приготуванні блюдо. За допомогою мультиварки вам вдасться приготувати його досить швидко. опис приготування: Дуже багато сучасних господині з презирством ставляться до курячих потрошки — шлуночків, сердечка. А даремно! Це смачний і корисний продукт. Якщо ви не знайомі з рецепт...

Лавандовий Раф-кави

Лавандовий Раф-кави

Лавандовий Раф-кава стала надзвичайно популярний останнім часом. Тому, варто навчитися, як приготувати цей напій в домашніх умовах. опис приготування: Особливість Раф-кава в тому, що при його приготуванні вершки збиваються саме разом з кавою, а не окремо. В результаті виходить повітряна вершко...

Курячі крильця в мультиварці

Курячі крильця в мультиварці

Курячі крильця — улюблене багатьма блюдо. Хрустка скоринка, аромат спецій і яскравий смак — все це можна отримати за допомогою мультиварки. Читайте рецепт! опис приготування: крильця, приготовані за цим рецептом, виходять неймовірно смачними і пікантними — ну просто пальчики оближеш! Мед надає...

Крижана риба, запечена з чебрецем

Крижана риба, запечена з чебрецем

крижана риба — смачне блюдо, а запечена з чебрецем і цедрою лимона — вона ще й дуже корисна і дієтично. Подамо до такої рибку картопляно-Селеровому пюре, і отримаємо повноцінний вечерю. опис приготування: Запікати таким чином, звичайно, можна будь-яку рибу, бажано без кісток. Дуже смачно і про...