Рецепти gastronome.com.ua

Лаймовий пиріг з ожиновим соусом

Лаймовий пиріг з ожиновим соусом

Рецепт приготування пирога з йогуртом, соком і цедрою лайма і соусом з ожини, води і цукру. Замість ожини в соусі ви також можете використовувати малину чи полуницю. кількість порцій: 8-10 йогурт звичайний— 1 Склянка рослинна олія— 1/3 склянки цукор— 1 Склянка вапно— 1 штука(Cedra) сік лайма— 0...

Лінива вівсянка на воді

Лінива вівсянка на воді

Лінива вівсянка на воді отримала свою назву завдяки тому, що її приготування не зажадає від вас багато зусиль і часу. До того ж, цей поживний і корисний сніданок можна готувати з вечора. опис приготування: Для приготування «ледачою» вівсянки знадобиться скляна банка об'ємом не менше 250-300 мл...

Квашені огірочки

Квашені огірочки

Хрусткі і пікантні огірочки для вашого застілля можна приготувати без бочок і навіть без банок! показую, як приготувати квашені огірочки зі спеціями і кропом для великої компанії! опис приготування: Щоб приготувати квашені огірочки, зазвичай використовують дубові бочки. але думаю, що не у всіх...

Квас з березового соку без дріжджів

Квас з березового соку без дріжджів

Напої з соку берези вважаються цілющими. Вони відновлюють сили і зміцнюють імунітет. У цьому рецепті я розповім, як готується квас з березового соку без дріжджів. Бездріжджовий напій корисніше! опис приготування: Отже, Зараз я відкрию вам маленький секрет, як приготувати квас з березового соку...

Курячі грудки в шампанському

Салат з чорносливом і гранатом

Рецепт приготування курячих грудок. Французька кухня. опис приготування: 1. Надрізати кожну грудку і вкласти в отвір шматочок цибулини. Помістити курячі грудки в сковороду. приправити спеціями, посолити і поперчити. залити 1/2 шампанського. 2. Підсмажуйте курку протягом 3-5 хвилин на кожну сто...

Лазанья з морепродуктів

Лазанья з морепродуктів

Рецепт приготування лазаньї з морепродуктів. Дуже смачне «морське» блюдо. опис приготування: Приготувати листи лазаньї у великій каструлі з киплячою підсоленій воді. Промийте і злийте воду. Відкладіть в сторону. Розтопити вершкове масло або маргарин в невеликій каструлі на середньому вогні. До...

Курячі шлуночки в духовці

Курячі шлуночки в духовці

Навіть з курячих потрухів можна без проблем зробити смачне і ніжне блюдо високої кухні. Сьогодні поділюся варіантом, як приготувати курячі шлуночки в духовці, що запікаю з ароматними спеціями. опис приготування: Завдяки тривалому вимочування шлуночків в кисломолочних продуктах ви не відчуєте н...

Курочка з айвою і медом

Курочка з айвою і медом

Дивовижне блюдо з пікантним смаком. кількість порцій: 4 Курячі стегна або окосту (без шкіри)  — 1  кілограм айва— 1 кілограм Цибуля ріпчаста— 2 штуки(великі) Рослинна олія— 100 грам(без запаху) лимон— 1 штука мідь— 2 Ст. ложки обкладинка— 1 Чайна ложка імбир мелений— 1 Чайна ложка сіль— 1 За см...

Лазанья з куркою і помідорами

Лазанья з куркою і помідорами

Лазанья з куркою і помідорами готується практично за класичним рецептом. Філе курки обсмажується майже до готовності. Помідори можна брати як свіжі, так і консервовані у власному соку. опис приготування: Для приготування лазаньї з куркою і помідорами дуже зручно використовувати консервовані по...

Курячі відбивні шматочками

Курячі відбивні шматочками

Маленькі і зручні в приготуванні шматочки курочки неймовірно соковиті і смачні. Рецепт простий і не відніме у вас багато часу. опис приготування: Куряче м'ясо ріжеться на шматочки, відбивається. Приправляємо сіллю і спеціями, занурюємо в яйце і борошно і смажимо на сковороді. Готово! Грудка ...

Лангустіни, запечені в духовці

Лангустіни, запечені в духовці

Привіт всім любителям морепродуктів! Сьогодні я розповім, як приготувати смачні смажені лангустіни з зеленню. Блюдо вийде пікантним, соковитим, ароматним і шалено смачним. приступимо? опис приготування: Рецепт цієї страви дуже простий. Процес приготування не забере у вас багато часу, зате резу...

Курячий «Befstroganov»

Курячий «Befstroganov»

В большинстве рецептов этого блюда используется говядина, проте, ее смело можно заменить другим мясом. розповім, как приготовить куриный «Бефстроганов», который по вкусу ничем не хуже с говядиной. опис приготування: Можно найти разные вариации блюда: зі свининою, с индюшиным мясом. Готовое блю...

Лазанья проста

Лазанья проста

Якщо ви любите лазанью, але не хочете возитися з соусами, то дивіться цей рецепт. Він про те, як приготувати лазанью просту. Це вегетаріанський варіант, яким зможуть насититися і м'ясоїди. опис приготування: Ця лазіння дуже ароматна. Я вважаю за краще не перевантажувати її спеціями, але за баж...

Коржі з креветками і цукіні

Коржі з креветками і цукіні

Рецепт приготування коржів з креветками, цукіні, сиром і сметаною. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Викласти коржі на двох великих аркушах для випічки. змастити коржі 1 столовою ложкою олії і посипати тертим сиром. випікати, поки сир не розплавиться, від 3 до 5 хвилин. По...

Курячі ніжки в духовці, запечені з лимонним соком

Курячі ніжки в духовці, запечені з лимонним соком

Курячі ніжки гарні тим, що існує безліч способів їх приготування. В пропоную рецепт, як приготувати курячі ніжки в духовці, запечені з лимонним соком. М'ясо виходить соковитим і ніжним. опис приготування: Курка в духовці, запечена з лимоном, це просте і універсальне блюдо, яке можна подавати з...

Курячі ніжки з гірчицею

Курячі ніжки з гірчицею

Коли немає часу придумувати щось оригінальне, на виручку приходять прості рецепти. Одним таким хочу поділитися. Недорогий і апетитний варіант запікання курочки знадобиться на обід або вечерю. опис приготування: Це нескладний варіант, як приготувати курячі ніжки з гірчицею. Пропоную доповнити й...

Квас з лимонною кислотою

Квас з лимонною кислотою

Приготування справжнього квасу процес не швидкий, але можна його прискорити. Давайте приготуємо квас натурального бродіння набагато швидше, для цього додамо трохи лимонної кислоти. опис приготування: Можна істотно скоротити час приготування квасу живого бродіння, якщо додати в квас трохи лимон...

Курячі шлунки в соєвому соусі

Курячі шлунки в соєвому соусі

Відмінною заміною свинині та яловичині служить куряче м'ясо. Це для тих, хто воліє низькокалорійні страви. Однак не варто забувати і про субпродуктах, які також смачні і корисні. опис приготування: курячі шлунки, приготовані в соєвому соусі, мають пікантний смак. Готову страву приємно здивує ...

Лимонна меренга

Лимонна меренга

Меренге або ободок — відмінний десерт, батьківщина якого Франція. Готують його зі збитих білків з цукром і запікають у духовці. ніжне, буквально тане в роті тістечко. Сьогодні у мене лимонна меренга. опис приготування: Готується меренга не так складно, як здається. головне, потрібно добре збит...

Курячі медальйони

Курячі медальйони

Хочете порадувати рідних і близьких медальйонами з курки? Тоді вам слід запастися грибами та сиром, бо поєднання цих трьох інгредієнтів припаде до смаку навіть самому примхливому гурману. опис приготування: Назва «медальйони» походить від круглої форми шматочків, які виходять в процесі нарізки...