Рецепти gastronome.com.ua

Курячі стегна, тушковані в мультиварці

Курячі стегна, тушковані в мультиварці

Це одне з найпростіших блюд, які легко готуються за допомогою мультиварки. В результаті нехитрих дій у вас вийде ніжне і соковите блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром. опис приготування: За допомогою мультиварки можна готувати як прості, так і складні страви. Якщо мультиварка у вас вже...

Kurinиj барбекю

Kurinиj барбекю

Рецепт приготування індійської закуски з курки. Куряче м'ясо володіє високим вмістом білка і низьким вмістом вуглеводів. Лайм є прекрасним джерелом вітаміну С. кількість порцій: 2 куряче філе— 1 штука(нарізати великими кубиками) часник— 1 зубчик(натерти) імбир— 1 штука(натерти) йогурт— 2 Ст. ло...

Курячі ніжки з часником

Курячі ніжки з часником

Курячі ніжки з часником - це дуже смачно! У страви настільки апетитний вигляд і аромат, що у Вас і Ваших домочадців слинки потечуть ще під час приготування! опис приготування: Пропоную Вам невигадливий рецепт курячих ніжок з часником. Вам знадобиться мінімум компонентів і сил на те, щоб пригот...

Лечо з морквою на зиму

Лечо з морквою на зиму

Завжди добре мати готові овочеві закуски про запас. Тому сьогодні з розповім вам рецепт приготування лечо з морквою на зиму, який недавно знайшов в інтернеті. опис приготування: Класичний рецепт лечо з морквою на зиму готується на томатної основі. Решта інгредієнти можна варіювати в залежності...

Курячі ніжки в аерогрилі

Юшка з миня

Рекомендую вам обов'язково спробувати повторити цей нескладний рецепт приготування курячих ніжок в аерогрилі. швидко, смачно, і велике поле для експериментів - для вас! опис приготування: 1. Вимийте ніжки під проточною водою, обсушити їх паперовою серветкою. При необхідності обріжте зайві шмат...

Курячі ніжки по-японськи

Курячі ніжки по-японськи

Курячі ніжки по-японськи найкраще подавати з рисом. Виходять курячі ніжки пікантними, тому рис подавайте прісний. опис приготування: Курячі ніжки по-японськи відмінно підійдуть для сімейного обіду або святкового вечері. Вони трохи гострі. Якщо ви хочете подати до них салат зі свіжих овочів, ра...

Курячі крильця в соєвому соусі

Курячі крильця в соєвому соусі

повірте, ці ароматні й хрусткі крильця завоюють ваше серце і стануть одним з найулюбленіших страв. У них приголомшливий, одночасно гострий і солодкий смак, який не залишить нікого байдужим. опис приготування: У кожного в курці є своя улюблена частина, ну а для мене це крильця, вже дуже я люблю...

Кята вірменська

Кята вірменська

Бажаєте спробувати блюдо вірменської національної кухні? Тоді настійно рекомендую приготувати Кяту. Проста випічка з пшеничного борошна, цукру, сметани і масла. Пальчики оближеш! опис приготування: розповім, як приготувати кяту вірменську в домашніх умовах. Тут описаний найпростіший варіант пр...

Курячі потрухи тушковані

Курячі потрухи тушковані

Курячими потрохами називають нутрощі курки, такі як: печінку, шлуночки, легкі і т.д. Саме з цих інгредієнтів можна приготувати чудово блюдо, загасивши тельбухи в сметані. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування курячих потрухів тушкованих. Використовуйте курячі ...

Лазанья з м'ясом

Лазанья з м'ясом

Класичний рецепт приготування лазаньї з покроковими фотографіями — до вашої уваги. Приготувати справжню італійську лазанью за цим рецептом зможе навіть початківець кулінар. опис приготування: Я дуже люблю лазанью. дуже. Однак приготувати смачну лазанью — завдання складне. Якось раз я спробувал...

Курячі котлети з гарбузом

Курячі котлети з гарбузом

Апетитні котлетки з ніжного курячого м'яса і соковитою і яскравою гарбуза з сиром в золотистої паніровці — страва, від якої неможливо відмовитися! Дивимося рецепт приготування курячих котлет з гарбузом. опис приготування: Курячі котлети мені завжди подобаються за свою легкість і ситність. А ще...

Лазанья Vincisgrassi alla marchigiana

Лазанья Vincisgrassi alla marchigiana

Популярне італійське блюдо названо в честь австрійського генерала (Віндішгрецем), який в 1799 році воював проти Наполеона. кількість порцій: 4 вершкове масло— 80 грам(інгредієнти для начинки:) мука— 50 грам шинка— 150 грам м'ясний фарш— 100 грам трюфелі— 50 грам вершки— 300 грам молоко— 1 літр ...

Курячі крильця з бататом і чорносливом

Курячі крильця з бататом і чорносливом

Рецепт приготування шикарного французького блюда, яке доводить, що куряче м'ясо це справжній делікатес. опис приготування: Ви напевно вважаєте курку черговим блюдом. А даремно. Елітні кухарі знають, як примхлива курочка - варто її трохи недотушіть або перетушіть, і неповторна м'якість і сокови...

Курячі палички з соусом з меду і гірчиці

Курячі палички з соусом з меду і гірчиці

Рецепт приготування запечених курячих паличок з морквою, огірками і соусом зі сметани, меду і гірчиці. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Висипати борошно в дрібну чашу, злегка збити яйце в другій чаші, приправити сіллю і перцем. У кухонному комбайні змішати хрусткий рис з м...

Курячі стегенця в мікрохвильовці

Курячі стегенця в мікрохвильовці

Рецепт приготування курячих стегенець в мікрохвильовці корисно знати всім. Приготування дуже просте, часу багато не забирає, але страва виходить чудове. Готуємо стегенця в мікрохвильовці! опис приготування: Я дуже люблю цей простий рецепт курячих стегенець в мікрохвильовці. Стегенця готуються ...

Курячі шашлички з ананасною сальсою

Курячі шашлички з ананасною сальсою

Курячі шашлички з кленово-ананасовим соусом і сальсою ананаса, халапеньо, кінзи і цибулі - це відмінний варіант для літнього пікніка. Замість курки ви можете використовувати свинину або яловичі стейки. кількість порцій: 8-10 курячих грудок— 6 штук(по 180-210 г) ананаса— 1/2 штуки халапеньо— 2 ш...

Курячі шлунки в соєвому соусі

Курячі шлунки в соєвому соусі

Відмінною заміною свинині та яловичині служить куряче м'ясо. Це для тих, хто воліє низькокалорійні страви. Однак не варто забувати і про субпродуктах, які також смачні і корисні. опис приготування: курячі шлунки, приготовані в соєвому соусі, мають пікантний смак. Готову страву приємно здивує ...

Човники з листкового тіста

Човники з листкового тіста

рецепт, як приготувати човники з листкового тіста, прекрасно підійде тим, хто хоче урізноманітнити своє меню випічки. Формування човників дуже проста, але виглядають пиріжки красиво і відмінно тримають начинку. опис приготування: Пиріжки виходять смачними, ситними і красивими. Їх можна подати...

Курячі ніжки в пікантному маринаді

Курячі ніжки в пікантному маринаді

Ця страва дуже популярно на Філіппінах, там навіть вважають його неофіційним символом. Хочете знати, як приготувати курячі ніжки в пікантному маринаді? Подавайте його гарячим, з гарніром з рису. опис приготування: Можна використовувати різні частини курки: стегна, гомілки, стегенця. Курка вихо...

Курячі крильця до пива

Курячі крильця до пива

Курячі крильця до пива можна подавати в якості відмінною закуски, якщо до вас прийдуть гості на келишок-другий пінного напою. Навіщо купувати некорисні снеки, якщо можна приготувати свою курочку? опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати курячі крильця до пива, то цей рецепт - саме те...