Рецепти gastronome.com.ua

Лечо з рисом

Лечо з рисом

Лечо з рисом, цілком самодостатня страва. Хоча багато і використовують його виключно як закуску до основного. В будь-якому випадку, це дуже смачно! опис приготування: Лечо з рисом готується не складно. Для приготування вибирайте соковитий і м'який перець середнього розміру. Ці ласощі можна вик...

Курячі стегна в паніровці

Курячі стегна в паніровці

Курячі стегна в паніровці — елементарне блюдо, простий спосіб приготування м'яса з курячих стегон. Хороший буденний обід або вечерю — мінімум витрат часу, але дуже смачно. опис приготування: Курячі стегна істотно відрізняються від курячої грудки по текстурі і жирності. М'ясо з курячих стегон —...

Курячі ніжки під соусом

Курячі ніжки під соусом

Рекомендую вашій увазі простий рецепт приготування курячих ніжок під соусом. Курочка виходить пікантною, але не гострою. Прекрасний варіант для вечері! опис приготування: Курячі ніжки гарненько промийте, натріть спеціями і обсмажте. Окремо приготувати соус. Для цього розігрійте оливкову олію, ...

Курячий суп з грінками

Курячий суп з грінками

Цей рецепт приготування курячого супу з грінками прийшов до нас з Італії. Адже тут все звідти — сир пармезан, томати, оливкова олія, Брускетта… Але готується просто, так що не хвилюйтеся! опис приготування: думаю, навіть сама заголовна картинка цього класичного рецепту курячого супу з грінками...

Лаваш з яйцем і зеленню

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Лаваш з яйцем і зеленню — відмінний перекус: ними можна почати день або проводити опівдні. Лаваш можна взяти з собою в контейнері і розігріти в мікрохвильовій печі під час обідньої перерви. опис приготування: Лаваш з яйцем і зеленню — одне з найпростіших блюд, які я знаю. Лаваш годі й запікат...

Курячі ніжки в пакеті

Курячі ніжки в пакеті

Запечена ароматна курочка — це дуже смачно, особливо якщо приготувати її з лимоном, медом і спеціями. М'ясо запікається в пакеті, виходить ніжним і м'яким. Як гарнір підійде картопля. опис приготування: Щоб не виникало питань, як зробити курячі ніжки в пакеті, скористайтеся даними рецептом і п...

Курячі крила барбекю

Курячі крила барбекю

Хоч і замало на крилах м'яса, але в соусі барбекю вони виходять дуже смачні, соковиті і ароматні. Пряний кисло-солодкий соус надає курячим крил незвичайний смак. Просте і дуже смачна страва! опис приготування: Хочете зібрати друзів на вечірку, але не знаєте що приготувати? Кращим стравою для д...

Коржик італійська

Коржик італійська

Приготувати мою улюблену корж італійську раджу всім, хто їде відпочивати на природу. Для цього просто використовуйте тісто для піци, запечіть його з приправами! Коржі відмінно поєднуються з м'ясом. опис приготування: Ароматну італійську корж можна подавати відразу. Я люблю її робити тонкої і п...

Курячі гомілки, мариновані в воді

Курячі гомілки, мариновані в воді

курячі гомілки, мариновані в воді — ще один дуже оригінальний спосіб смачно приготувати курячі гомілки. А якщо ще й з гарним овочевим гарніром подати — взагалі казкове блюдо виходить! опис приготування: Якось в одному кулінарному журналі, в статті про якусь східну кухню, натрапив на дуже цікав...

Легкий лимонний пиріг

Легкий лимонний пиріг

Рецепт приготування легкого лимонного пирога. Дуже смачний і легкий пиріг для всієї родини. опис приготування: Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Вилийте суміш для пирога велику миску. Додати яйце і масло, перемішати, до отримання однорідної маси. Суміш буде тро...

Курячий кассероль з локшиною

Курячий кассероль з локшиною

Рецепт приготування кассероль з курячих грудок, яєчної локшини, лука, часнику, морква. селери, сметани, петрушки і крекерів. опис приготування: Цей ніжний ситний кассероль відрізняє приємний вершковий смак. курячі грудки без шкіри— 4 штуки яєчної локшини— 360 грам цибуля— 1 штука часнику— 2...

Літній суп з лисичок з плавленим сиром

Літній суп з лисичок з плавленим сиром

Літній суп з лисичок з плавленим сиром — густий по консистенції, але легко засвоюваний організмом супчик, особливо добре йде влітку — коли в лісі ростуть свіжі лисички. Рецепт дуже простий. опис приготування: там, де я виріс (північна Україна), лисички вживаються в їжу найактивнішим чином, оск...

Човники з баклажанів в духовці

Човники з баклажанів в духовці

Готувати це чудове блюдо — суцільне задоволення! Якщо ви любитель овочів — вам неодмінно сподобається! Адже запечені баклажани з морквою, цибулею, помідорами і часником — це дуже смачно! опис приготування: Це простий рецепт приготування човників з баклажанів в духовці. Для приготування я викор...

Легкий салат з куркою

Легкий салат з куркою

Сьогодні пропоную приготувати дуже смачний і легкий салат з куркою. Велика кількість свіжих овочів, обсмажена куряча грудка, соєвий соус, трохи часничку і ніякого майонезу! опис приготування: Легкий салат з куркою — це смачний теплий салат, який готується дуже швидко (особливо якщо заздалегідь...

Курячі серця на сковороді

Курячі серця на сковороді

Курячі сердечка або шлунки - це не менш смачна, чим інші, частина курячої тушки. На жаль, не всі люблять нутрощі. розповім, як приготувати курячі серця на сковороді з грибами. опис приготування: Перед початком приготування сердечка потрібно гарненько помити і видалити згустки крові, жирову плі...

Лазанья з соусом болоньєзе

Лазанья з соусом болоньєзе

Я обожнюю лазанью ! І сьогодні хочу поділитися з вами рецептом приготування лазаньї з соусом болоньєзе. Блюдо воістину виходить дуже смачним, соковитим і просоченою. Приступаємо до приготування! опис приготування: Приготувавши лазанью з соусом болоньєзе за цим рецептом ви залишитеся в захваті!...

Лимонний кремовий пиріг

Лимонний кремовий пиріг

Рецепт приготування ароматного лимонного пирога з кремом з вершків. опис приготування: Розігріти духовку до 215 градусів. Викласти кірку для пирога на лист для випічки, накрити алюмінієвою фольгою і випікати до злегка золотистого кольору, близько 20 хвилин. Видалити фольгу і запікати без фоль...

Курочка со стручковой фасолью

Курочка со стручковой фасолью

Головним секретом страви, як приготувати курку з стручкової квасолею з неповторним смаком, є рисове вино. Саме його присутність в страві робить його надзвичайно смачним і ароматним. опис приготування: Подавати блюдо найкраще в поєднанні з білим рисом, горіхами кешью або арахісом, зверху присип...

Курячі крильця, запечені в рукаві

Курячі крильця, запечені в рукаві

Соковиті курячі крильця, які готуються на раз-два-три! Бюджетний рецепт-виручалочка, який врятує вас в будній день або ж до приходу гостей! опис приготування: Спеції для рецепта можете взяти будь-які на свій смак: з paprikoy, з часником, суміш приправ для курки або як у мене, з прованськими тр...

Курячі крильця в медово-часниковому маринаді

Курячі крильця в медово-часниковому маринаді

Крильця в медово-часниковому маринаді набувають особливого яскравий аромат і смак. Виходять рум'яними і апетитними, пікантними. Рецепт підходить для смаження на мангалі або в духовці. опис приготування: розповім, як приготувати "; Курячі крильця в медово-часниковому маринаді ";. Для цього купи...