Рецепти gastronome.com.ua

Ленивый пирог с капустой

Ленивый пирог с капустой

Очень люблю такую выпечку не только кушать, але і готувати. Процес дуже простий, а результат шикарен. Пиріг виходить соковитим, вологим, просто смакота! дивіться, как приготовить ленивый пирог! опис приготування: Для приготовления такого пирога лучшим вариантом будет именно молодая капуста. Он...

Курячі крильця з сиром

Курячі крильця з сиром

Курячі крильця в моїй родині популярні, вони смачні і готувати їх завжди легко і швидко! Щоб заощадити час на приготуванні гарнір я відразу буду запікати крила на картопляної подушці. опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати "; курячі крильця з сиром ";. Щоб крильця були смачні і ар...

Курячі гомілки в цибульний-грибному соусі

Курячі гомілки в цибульний-грибному соусі

Курка з грибами завжди виходить дуже смачною. Ці два продукти відмінно доповнюють один одного. Блюдо просте в приготуванні, та й продукти використовуються самі звичайні. прекрасне блюдо! опис приготування: Курочка виходить рум'яна, соковита і ароматна. Гарнір можна використовувати абсолютно бу...

Лазанья з морепродуктами

Лазанья з морепродуктами

Лазанья з морепродуктами народилася в ході експерименту зі зміни вже звичного і улюбленої страви. Але навіть улюблена страва так хочеться урізноманітнити. Спробуйте, дуже оригінальний варіант лазаньї! опис приготування: Лазанья з морепродуктами дуже хороша для сімейного недільного обіду. По п...

Курячі котлети з гарбузом

Гороховий суп з мисливськими ковбасками і зеленню

Апетитні котлетки з ніжного курячого м'яса і соковитою і яскравою гарбуза з сиром в золотистої паніровці — страва, від якої неможливо відмовитися! Дивимося рецепт приготування курячих котлет з гарбузом. опис приготування: Курячі котлети мені завжди подобаються за свою легкість і ситність. А ще...

Курячі котлети в клярі

Курячі котлети в клярі

Якщо ви любите котлети, то кляр додасть їм пікантності і посилить смак. Спробуйте приготувати курячі котлети в клярі за цим рецептом на обідній і навіть святковий стіл. опис приготування: Соковиті і м'які котлетки в "; шубі" можна приготувати з використанням клярі. Фарш використовуйте будь-яки...

Лазанья з куркою і соусом «бешамель»

Лазанья з куркою і соусом «бешамель»

Лазанья з куркою і соусом "; Бешамель" - неймовірно красиве і смачне блюдо. Соус додає м'ясу ніжність, так як курка трохи сухувата. Лазанья стане вашим повноцінним вечерею або обідом. опис приготування: Щоб приготувати лазанью, вам обов'язково знадобляться спеціальні листи для неї, а також соу...

Куриный суп с шампиньонами

Куриный суп с шампиньонами

Среди первых блюд мне очень нравится рецепт, как приготовить куриный суп с шампиньонами. Він легкий, ароматний, вкусный и при этом достаточно сытный. Разнообразьте свой рацион и попробуйте этот супчик! опис приготування: Обязательно используйте жирные сливки. Гриби выберите любые, чаще всего я...

Курячі стегенця в гірчичному маринаді

Курячі стегенця в гірчичному маринаді

А ви більше любите куряче філе або стегенця? Якщо другий варіант, то вам пощастило. Цей рецепт урізноманітнює ваше звичне меню, хоча в ньому немає нічого складного, тільки приділіть час - і все вийде! опис приготування: Блюдо вийшло вийшло таким смачним і соковитим. Можете це перевірити, коли ...

Лангет з гарніром

Лангет з гарніром

Лангет з гарніром готується з тонкої частини вирізки: м'ясо відбивається і обсмажується з двох сторін зі спеціями. Гарнір готується будь на ваш смак. В даному випадку - це картопля і хрін. опис приготування: У французькій кухні лангет дослівно називають "; язичком" і це не дивно. Лангет є довг...

Квашена буряк

Квашена буряк

Рецепт приготування квашеного буряка. опис приготування: У давнину буряк використовувалася лише як лікувальний засіб, сьогодні ж вона незамінний овоч на нашому столі. Буряк прийшла в Європу зі Сходу, а на Русі з'явилася приблизно в 10 столітті. Вже у 16 столітті борщ з буряка став популярним б...

Курячі крила барбекю

Курячі крила барбекю

Хоч і замало на крилах м'яса, але в соусі барбекю вони виходять дуже смачні, соковиті і ароматні. Пряний кисло-солодкий соус надає курячим крил незвичайний смак. Просте і дуже смачна страва! опис приготування: Хочете зібрати друзів на вечірку, але не знаєте що приготувати? Кращим стравою для д...

Курячі нагетси

Курячі нагетси

Курячі нагетси дуже любить моя молодша сестра. І це дуже добре для мене і для мами, тому що приготувати курячі нагетси дуже просто, виходять вони смачними, м'якими і ситними. опис приготування: Курячі нагетси хороші тим, що вони запікаються в духовці, а не смажаться. Таким чином, з них виходит...

Шматочки курки в сметанному соусі

Шматочки курки в сметанному соусі

Цей простий рецепт шматочків курки в сметанному соусі з каррі — відмінний варіант гарячого страви для всієї родини. Доповнити його можна і іншими ароматними спеціями, сушеними травами і свіжою зеленню. опис приготування: Це не зовсім класичний рецепт шматочків курки в сметанному соусі. завдяки...

Курячі крила на грилі

Курячі крила на грилі

Якщо ви зібралися з друзями або родиною виїхати на природу, то візьміть з собою курячі крильця, щоб приготувати їх на грилі. Перед тим як запікати курочку, обов'язково її замаринуйте. опис приготування: Крильця на грилі готуються досить швидко. Ними можна нагодувати велику компанію. Найчастіше...

Курячі пиріжки

Курячі пиріжки

Рецепт приготування пиріжків з вершкового тесту з шматочками курки, цибулею, селерою, морквою, зеленим горошком, кропом і сиром Пармезан. опис приготування: Готові пиріжки можна охолодити і заморозити, а потім розігріти в мікрохвильовій печі. м'якого вершкового масла— 8 Ст. ложок(1 паличка)...

Курячі грудки з томатним соусом

Курячі грудки з томатним соусом

Рецепт приготування курячих грудок з соусом з томатів і білого вина. кількість порцій: 4 куряча грудка— 4 штуки масло для смаження— 4 Ст. ложки(розділити на 2 рази) морква— 1 Склянка(нарізати кружечками ) вино— 3/4 склянки(сухе біле) томатна паста— 1 штука перець— 1/2 чайних ложки(білий) китайс...

Курячі Кордон Блю

Курячі Кордон Блю

Рецепт приготування курячого Кордон Блю. Це дуже смачне блюдо чудово урізноманітнить ваше святковий стіл або сімейна вечеря. кількість порцій: 1-2 Курячі грудки— 450 грам(порізати навпіл) Швейцарський сир— 3 штуки(скибочки) скибочку шинки— 3 штуки борошно— 3 Ст. ложки паприка— 1 Чайна ложка Олі...

Курячі стегна з розмарином

Курячі стегна з розмарином

курячі стегенця — це завжди смачно, але іноді хочеться урізноманітнити смак. Приготуйте курячі стегна з розмарином і отримаєте нові смакові відчуття! З буденної їжі курка перетвориться в шедевр! опис приготування: Приготувати курячі стегна з розмарином простіше простого, якщо у вас є середземн...

Лимонад з м'яти і щавлю

Лимонад з м'яти і щавлю

літо — пора освіжаючих лимонадів! Завдяки присутності в складі листя щавлю напій набуває легку кислинку, а м'ята дарує йому приємний аромат і яскравий насичений смак. дивіться рецепт! опис приготування: Із вказаної кількості інгредієнтів виходить приблизно 2 склянки смачного і корисного лимона...