Рецепти gastronome.com.ua

Курячі стегна в паніровці

Курячі стегна в паніровці

Курячі стегна в паніровці — елементарне блюдо, простий спосіб приготування м'яса з курячих стегон. Хороший буденний обід або вечерю — мінімум витрат часу, але дуже смачно. опис приготування: Курячі стегна істотно відрізняються від курячої грудки по текстурі і жирності. М'ясо з курячих стегон —...

Курячі стегенця з рисом в духовці

Курячі стегенця з рисом в духовці

Ця страва - два в одному: і гарнір, і курка. Готується все разом, в духовці, що економить час сили, до того ж, немає брудного посуду. Раджу приготувати цю страву - повноцінний обід або вечерю! опис приготування: Таким чином цілком можна готувати будь-які частини курки, а бульйон через брак мож...

Квашеная пекинская капуста

Квашеная пекинская капуста

Якщо ви любите пікантні овочеві закуски, то непременно приготовьте квашеную пекинскую капусту. Хрустящая и вкусная капуста дополнит любой гарнир. опис приготування: Квашеная пекинская капуста — это блюдо быстрого приготовления. Если обычная капуста готовится около трех суток, то пекинскую капу...

Квашений борщівник

Квашений борщівник

Рецепт приготування квашеного борщівника. опис приготування: Борщівник - дуже цінне кормове рослина, в ньому міститься багато вітаміну С, каротин, залізо, марганець і т.д. Борщівник здавна використовувався в кулінарії для приготування борщів, зелених супів, ботвіньі, розсольник і салатів. Він ...

Лазанья з макаронів з фаршем

Рецепти салат «Буржуй»

Вишукане і дуже смачне італійське блюдо. Поєднує в собі шари начинки упереміш із шарами тіста, политих зверху ароматним соусом. Все це — лазіння з макаронів з фаршем! опис приготування: Лазанья з макаронів з фаршем — відмінне страву для тих, хто цінує в їжі не тільки смакові якості, але і есте...

Курячий рулет з грибами і печінкою

Курячий рулет з грибами і печінкою

Цей рулет є досить універсальним блюдом на святковий стіл, так як його можна подати гарячим або в якості нарізки, попередньо охолодивши протягом декількох годин в холодильнику. опис приготування: Хочу поділитися з вами чудовим рецептом: розповісти, як приготувати курячий рулет з грибами і печі...

Курячі биточки в духовці

Курячі биточки в духовці

Ніжні і м'які биточки з рубаного курячого фаршу. Я спочатку злегка обсмажую їх на сковороді для появи рум'яної скоринки, а потім мучуся в духовці до готовності. Просто пальчики оближеш! опис приготування: Курячий биточки готуйте так: змішайте з курячим фаршем подрібнену цибулю, яйце і спеції. ...

Курячі стегенця в томатному соусі

Курячі стегенця в томатному соусі

Як простій і доступній ідеї на обід або вечерю хочу запропонувати вам запекти курячі стегенця в томатному соусі. Це відмінний варіант гарячого для всієї родини, який не займе багато часу. опис приготування: Ця страва зручно тим, що основою для соусу можна взяти що завгодно — свіжі помідори, то...

Курячі стегна з цибулею і базиліком в вершках

Курячі стегна з цибулею і базиліком в вершках

Будь-яке куряче м'ясо, приготоване таким способом, вийде дуже ніжним і смачним. Курочка завжди виручає, коли необхідно приготувати смачний і швидкий вечеря. просто, смачно і ситно! опис приготування: При подачі курочку можна сервірувати свіжими овочами або посипати зеленню. Куряче м'ясо дуже н...

Лікер з черешні

Лікер з черешні

Рецепт приготування лікеру з черешні. кількість порцій: 10 стиглої черешні— 1 кілограм цукру— 0,5 кілограма кнопка Gvozdik— 4 штуки ванілін— 1 Чайна ложка кориці і мускатного горіха— по 1 Щіпка листа черешневого дерева— 3 штуки горілки— 400 мілілітрів черешню перебрати, промити видалити пл...

Коржі з зеленою цибулею

Коржі з зеленою цибулею

Коржі з зеленою цибулею — дуже прості в приготуванні хрусткі коржі. У нашій родині їх подають замість хліба. Вони добре поєднуються з гарячими супами, та й просто похрумтіти ними дуже приємно. опис приготування: Пропоную вам приготувати коржі з зеленої цибулі. якщо скажу, що виходить якийсь на...

Курячі крильця барбекю в духовці

Курячі крильця барбекю в духовці

Сьогодні розповім вам, як приготувати смачні курячі крильця барбекю в духовці. Чудовий маринад-соус робить їх неймовірно ароматними і кисло-солодкими, пікантними. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для маринування крилець я використовую томатну пасту, спеції і соєвий соус, лимонний сік ...

Курячий суп з мигдалем

Курячий суп з мигдалем

Рецепт дуже незвичайною і пікантною варіації курячого супу — курячий суп з мигдалем. опис приготування: Курку цілком кладемо в каструлю, заливаємо 8-9 склянками холодної води, доводимо до кипіння, знімаємо піну, солимо і варимо під кришкою на слабкому вогні, поки м'ясо сама не почне відділятис...

Курячі стегенця з овочами

Курячі стегенця з овочами

Сьогодні хочу поділитися рецептом дуже смачної і не дуже калорійною запіканки для всієї родини! Класичне поєднання в цікавому рецепті! Відмінний варіант для обіду або вечері. опис приготування: З овочевої заливанням для запіканки можна поекспериментувати і зробити її ні з кабачком, а наприклад...

Літній паштет з кабачками

Літній паштет з кабачками

Рецепт приготування річного паштету з кабачками. Паштет відмінно підійде на сніданок і малюкам і дорослим. опис приготування: Намазаний паштет на хліб - відмінний і швидкий сніданок. Паштет моно зберігати в холодильнику кілька днів. Ви можете взяти бутерброд з паштетом на роботу, а дитина в шк...

Лимонний курд на жовтках

Лимонний курд на жовтках

Лимонний курд - це класичний лимонний заварний крем. Навіть якщо ви не любитель лимонів, то цей крем вам цілком може сподобатися. опис приготування: Такий крем досить універсальний. Його можна додавати в торти або тістечка. Можна використовувати для приготування різних десертів. А можна просто...

Лазанья (класичний рецепт)

Лазанья (класичний рецепт)

Це класичне блюдо італійської кухні можна приготувати і в домашніх умовах. лазанью, до речі, можна подавати не тільки в якості повсякденного страви, але і на свята. блюдо універсальне. опис приготування: Лазанья з м'ясним фаршем - це досить поширене сьогодні блюдо в багатьох країнах. Цей рецеп...

Lavangi

Lavangi

Lavangi — це чудове блюдо з курчати, яке традиційно готують в південних регіонах Азербайджану. Ділюся секретами приготування! опис приготування: Два роки, прожиті мною на півдні Азербайджану, дарма не минули — там я навчився готувати кілька дуже смачних традиційних азербайджанських страв по пр...

Курячий папрікаш

Курячий папрікаш

За свою історію існування ця страва не раз змінювалося, але незмінними залишаються курка і однойменна спеція - паприка. Спробуйте зробити це блюдо за рецептом, як приготувати курячий папрікаш. опис приготування: блюдо соковите, тому добре поєднується з гарніром з круп, з макаронів або відварен...

Курячі котлети в паніровці

Курячі котлети в паніровці

Що може бути краще соковитих курячих котлеток в хрусткою паніровочке на обід з легким гарніром? Порадуйте себе і своїх близьких цим блюдом. Мій рецепт курячих котлет в паніровці вам допоможе! опис приготування: Курячі котлети в паніровці мені завжди подобалися більше, ніж м'ясні: вони менш важ...