Рецепти gastronome.com.ua

Курячі крокети

Курячі крокети

Рецепт приготування курячих крокетов. Крокети з курячого філе виходять симпатичні на вигляд, і дуже смачні. Їх можна приготувати на шпажках як для фуршету, або ж просто укласти гіркою на тарілці кількість порцій: 8 Помідори черрі— 100 грам Куряче філе— 500 грам Масло для фритюру— 500 грам загол...

Квас з вівсяних пластівців

Квас з вівсяних пластівців

Легкий варіант приготування вівсяного квасу сподобається всім, хто любить освіжитися в спеку таким газованим напоєм. Квас готується швидко, для 4-6 годин, головне — охолодити його в холодильнику. опис приготування: Такий квас ідеальний для приготування апетитною окрошки, його можна зберігати в...

Курячі гомілки в горіховій скоринці

Курячі гомілки в горіховій скоринці

Ніжне запечене куряче м'ясо в хрусткою, ароматної горіховою скоринці - таке блюдо гідно стати коронним на будь-якому торжестві! Готується воно дуже легко, а подати можна з будь-яким гарніром або овочами. опис приготування: Легке у виконанні, але незвичайне і дуже смачна страва. Горіхова скорин...

Курочка з айвою і медом

Курочка з айвою і медом

Дивовижне блюдо з пікантним смаком. кількість порцій: 4 Курячі стегна або окосту (без шкіри)  — 1  кілограм айва— 1 кілограм Цибуля ріпчаста— 2 штуки(великі) Рослинна олія— 100 грам(без запаху) лимон— 1 штука мідь— 2 Ст. ложки обкладинка— 1 Чайна ложка імбир мелений— 1 Чайна ложка сіль— 1 За см...

Крижана риба, запечена з чебрецем

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

крижана риба — смачне блюдо, а запечена з чебрецем і цедрою лимона — вона ще й дуже корисна і дієтично. Подамо до такої рибку картопляно-Селеровому пюре, і отримаємо повноцінний вечерю. опис приготування: Запікати таким чином, звичайно, можна будь-яку рибу, бажано без кісток. Дуже смачно і про...

Лаваш з сиром і рибою

Лаваш з сиром і рибою

Ця закуска відмінно прикрасить будь-який святковий стіл, а також підійде для сніданку або перекусу. Рецепт дуже простий, а в результаті отримуємо неймовірно смачне і корисне блюдо! опис приготування: Дуже простий і швидкий рецепт закуски для будь-якого свята. Лаваш змащуємо вершковим сиром, по...

Локшина з лососем і салатом

Локшина з лососем і салатом

Рецепт приготування японської локшини з лососем, крес-салатом, зеленою цибулею і лимонною цедрою. опис приготування: У сковороді на слабкому вогні довести воду на 3 см і дрібку солі до кипіння. Акуратно покласти лосося в воду. Кип'ятити на повільному вогні до готовності, від 7 до 8 хвилин. Зня...

Курині ніжки

Курині ніжки

Дуже простий спосіб, як приготувати курячі ніжки. Їх я запікаю в заздалегідь розігрітій духовці. Ви можете приправити їх сіллю, перцем або додати більше різноманітних спецій за смаком. опис приготування: Ніжки можна обсмажити на сковороді або запекти в духовці (в рукаві). Спосіб приготування д...

Коржі з овочами і сиром Фета

Коржі з овочами і сиром Фета

Рецепт приготування борошняних коржів з начинкою з вершків, яйця, сиру Фета, смаженого помідора і зеленої цибулі. опис приготування: Ніжні легкі коржі з вершково-овочевою начинкою т хрусткою золотистою скоринкою нагадують за смаком піци, тільки готуються набагато швидше і простіше. борошна— ...

Коржі з розмарином

Коржі з розмарином

Рецепт приготування коржів з розмарином і морською сіллю. опис приготування: Ці хрусткі коржі з розмарином добре подавати з сальсою або в якості хліба до різних страв. Розмарин ви можете замінити на інші трави, такі як естрагон, чебрець або чорний перець. розмарину— 1 Ст. ложка розпушувача— ...

Курячі биточки в клярі

Курячі биточки в клярі

биточки — це блюдо з рубленого м'яса (або фаршу) круглої форми. Давайте приготуємо курячі битки на обід або вечерю. опис приготування: Готуємо фарш з курки. Формуємо биточки і обсмажуємо в гарячому маслі. Цибуля ріпчаста— 1 штука Куряча грудка— 500 грам молоко— 1  склянок Рослинна олія— 0,5 ...

Лимонний крем з ожиною

Лимонний крем з ожиною

Рецепт приготування ніжного десерту з лимоном і ожиною. Сир тофу робить цей десерт надзвичайно ніжним, а лимон надає терпкий аромат. опис приготування: змішайте 2 1/2 чайної ложки лимонної цедри, лимонний сік, мед і тофу в блендері до отримання однорідної маси. Розділіть лимонний крем рівномі...

Локшина з креветками

Локшина з креветками

Одне з найбільш очевидних страв китайської традиційної кухні — локшина з креветками. Вже не знаю, їдять щось подібне самі китайці, але в московських китайських ресторанах готують постійно опис приготування: Локшина з великими креветками, як і більшість страв традиційної китайської кухні, готує...

Курячі крильця в сметані

Курячі крильця в сметані

думаєте, що крильця смачно виходять тільки на багатті? Тоді пропоную вам відмінний рецепт приготування курячих крилець в сметані, тушкованих зі спеціями і овочами. опис приготування: Приготувати курячі крильця в сметані в домашніх умовах можна безліччю різних способів — на пательні, на грилі а...

Курячі стегенця в томатному соусі

Курячі стегенця в томатному соусі

Як простій і доступній ідеї на обід або вечерю хочу запропонувати вам запекти курячі стегенця в томатному соусі. Це відмінний варіант гарячого для всієї родини, який не займе багато часу. опис приготування: Ця страва зручно тим, що основою для соусу можна взяти що завгодно — свіжі помідори, то...

Лечо (помідорне)

Лечо (помідорне)

Хочу поділитися з вами рецептом, як зробити лечо з помідорною заливкою. опис приготування: Наріжте помідори і перці, проваріть їх. Потім додайте залишилися помідори, цукор і сіль, варіть ще. Додайте нарізаний часник. Складіть готове лечо в чисті стерильні баночки - і закатати. помідори— 1,5 ...

Курячі шлунки в горщиках

Курячі шлунки в горщиках

Якщо ви любите страви з потрошки, то рецепт приготування курячих шлунків в горщиках повинен вам сподобатися. соковиті, м'які, ароматні шлунки в соусі з розварна овочів — це просто казка! опис приготування: Раніше я не дуже любила курячі шлунки — воліла їм сердечка і печінку. Чоловік взагалі н...

Курячі сердечка томатні

Курячі сердечка томатні

Правильно приготовані курячі сердечка - це смачне і ніжне блюдо. Їх потрібно гарненько зачистити і промити перед початком процесу. розповім, як приготувати курячі сердечка в томаті. опис приготування: Сердечка гасять в сметані (вершках), в томатному соусі, з овочами і без. Їх можна приготувати...

Лохікейто

Лохікейто

Лохікейто — це не лайка, а фінський традиційний вершковий суп з лососем. Як на мене, це суп з розряду делікатесних — навіть не стільки через дорожнечу лосося, скільки через смакових якостей. опис приготування: Лохікейто — традиційний скандинавський суп, особливо популярний в Фінляндії. Втім, с...

Лазанья з беконом і сиром Колбі

Лазанья з беконом і сиром Колбі

Рецепт приготування лазаньї з беконом і сиром Колбі. Дуже смачне і ситне блюдо, яке сподобається всім членам вашої родини. опис приготування: У жаровні готувати яловичину і цибулю на середньому вогні, поки м'ясо перестане бути рожевим, злити рідину. Додати бекон, томатний соус, помідори, цукор...