Рецепти gastronome.com.ua
Курячі сердечка в соусі теріякі
Якщо ви любите незвичайні страви, то приготуйте курячі сердечка в соусі теріякі. Курячі потрошки зможуть замінити будь-яке м'ясо. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Курячі сердечка в соусі теріякі можна сміливо віднести до екзотичної кухні, але для їх приготування знадобиться мінімал...
Ледачі щі
Це один з найшвидших рецептів приготування першої страви. Готую я такі щі на курячих крильцях, а капусту використовую пекінську. У підсумку все вариться набагато швидше. Спробуйте і ви! опис приготування: Такий варіант приготування дуже актуальне, коли немає часу довго стояти біля плити. За ба...
Курячий суп з локшиною
Приготуємо курячий суп з локшиною. А як? Та дуже просто і складно водночас. Завдання приготувати суп так, щоб бульйон був прозорим, а інгредієнти вийшли яскравими і було видно на тлі бульйону. опис приготування: Такий суп не тільки смачний, але і красивий. На прозорому тлі яскраво видно морква...
Лазанья з овочами і фаршем
До цього відомого італійського блюда небайдужий ніхто, оскільки лазанья з овочами і фаршем не тільки смачна страва, але і воістину чудове. Для приготування лазаньї потрібно час один годину. опис приготування: Родоначальницею цієї чудової італійської лазаньї колись була пшенична паляниця, яку н...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Лаваш з яйцем і зеленню — відмінний перекус: ними можна почати день або проводити опівдні. Лаваш можна взяти з собою в контейнері і розігріти в мікрохвильовій печі під час обідньої перерви. опис приготування: Лаваш з яйцем і зеленню — одне з найпростіших блюд, які я знаю. Лаваш годі й запікат...
Курячі крильця в кисло-солодкому соусі
рум'яний, хрусткі, такі смачні крильця! Їх можна їсти, як насіння, такі вони приголомшливі. А якщо до них додати правильний соус або приправу, то буде просто неймовірно смачно! опис приготування: Для того щоб страва вийшла хрустким всередині і м'яким зовні, я вам розповім, як приготувати куряч...
Квашений борщівник
Рецепт приготування квашеного борщівника. опис приготування: Борщівник - дуже цінне кормове рослина, в ньому міститься багато вітаміну С, каротин, залізо, марганець і т.д. Борщівник здавна використовувався в кулінарії для приготування борщів, зелених супів, ботвіньі, розсольник і салатів. Він ...
Курячі палички з соусом з меду і гірчиці
Рецепт приготування запечених курячих паличок з морквою, огірками і соусом зі сметани, меду і гірчиці. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Висипати борошно в дрібну чашу, злегка збити яйце в другій чаші, приправити сіллю і перцем. У кухонному комбайні змішати хрусткий рис з м...
Лобіо з консервованої червоної квасолі
Лобіо з консервованої червоної квасолі - це оригінальне і ситне блюдо, яке виглядає вельми колоритно і презентабельно. Саме тому його часто подають на святкові столи гостям. опис приготування: Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати лобіо з консервованої червоної квасолі, то цей рецепт - саме...
Курячі стегна в духовці з сиром
Дивовижно смачні курячі стегенця, яке за рахунок сиру і майонезу виходить соковитим і з вершковим смаком. Таке блюдо можна приготувати і в звичайний день, і для святкового столу. Легко і просто! опис приготування: Страви з курки готуються досить швидко, тому вони так популярні. Їх можна пригот...
Коржі з м'ясом
цей оригінальний, але дуже простий рецепт коржів з м'ясом прийшов до нас з Китаю, що навіть дивно. м'ясо, цибуля, мука — все це знайдеться в кожному будинку, незалежно від країни, адже так? пробуйте! опис приготування: Такий недорогий і швидкий рецепт приготування коржів з м'ясом мені особливо...
Курячі гомілки в глазурі
В наступаючий рік Собаки на столі обов'язково має бути м'ясо з кісточкою. Курячі гомілки прекрасно підходять під цю вимогу. Пропоную зробити їх глазурованими за допомогою джему і хрону. опис приготування: Курочка по цьому рецепту виходить дуже пряна: з легкою ноткою лимона, пікантною гостротою...
Квас з березового соку
Зараз я розповім вам, як приготувати квас з березового соку. Це просто джерело вітамінів, а як освіжає цей смачний напій! Весь процес займе три дні, але від вас буде потрібно всього 10 хвилин. опис приготування: У березовий квас можна додавати різні добавки, крім родзинок багато додають чорнос...
Квашена капуста зі свинячими реберцями
Квашена капуста зі свинячими реберцями — просте, смачне і ситне блюдо, яке підійде до столу в будні і свята. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Готуються свинячі реберця дуже просто і швидко, якщо м'ясо молоде. Воно легко відділяється від кістки і буквально тане в роті. Квашена капус...
Курячі котлети зі сквошем і помідорами
Рецепт приготування курячих котлет на грилі зі сквошем, помідорами та базиліком. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури. Викласти курку в блюдо і перемішати з соком лимона, 2 столовими ложками олії і 1 зубчиком часнику. Накрити кришкою і маринувати 15 хвилин. Тим часом в мисц...
Квашена буряк
Рецепт приготування квашеного буряка. опис приготування: У давнину буряк використовувалася лише як лікувальний засіб, сьогодні ж вона незамінний овоч на нашому столі. Буряк прийшла в Європу зі Сходу, а на Русі з'явилася приблизно в 10 столітті. Вже у 16 столітті борщ з буряка став популярним б...
Локшина з курячої ковбасою і овочами
Рецепт приготування локшини з цільного зерна з курячої ковбасою, баклажаном, болгарським перцем, цибулею і чебрецем. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. На двох аркушах для випічки викласти курячу ковбасу, баклажан, болгар...
Лечо з грибами
Ділюся рецептом лечо, але не простого, а з грибами! Завдяки шампіньйонів класичне блюдо стає в два рази смачніше! Готується лечо з грибами нескладно, але така заготовка обов'язково порадує вас взимку. Беріть на замітку мій рецепт! опис приготування: Докладніше, як приготувати лечо з грибами, я...
Курячі стегна, мариновані в кефірі
Куряче м'ясо часто маринують в кисломолочних продуктах, вони розм'якшують волокна і надають м'ясу рум'яної скоринки при обсмажуванні. розповім, як приготувати курячі стегенця, мариновані в кефірі. опис приготування: Якщо ви ще не пробували куряче м'ясо в кефірному маринаді, не варто відкладати...
Локшина Тальятелле з цукіні і шинкою
Тальятелле змішані з цукіні, соусом з яєчних жовтків, вершків, лимонним соком і смаженої шинкою. Дуже смачний обід! кількість порцій: 4 локшина тальятелле— 300 грам цукіні— 2 штуки кубик курячого бульйону— 1 штука яєчні жовтки— 2 штуки вершки— 150 мілілітрів сир пармезан— 50 грам шинка— 2 скибо...