Рецепти gastronome.com.ua

Курячі крильця в клярі

Курячі крильця в клярі

Курячі крильця в клярі — смачна страва на природу. Кляр надає страві особливу пікантність через приправ і прекрасну коричнево-золотисту скориночку. Можна посмажити крильця і ​​на вугіллі і в духовці. опис приготування: Курячі крильця в клярі відмінне блюдо для барбекю, особливо якщо в панірува...

Куриные ножки в мультиварке

Куриные ножки в мультиварке

Куриные ножки в мультиварке готовятся очень просто — в пять шагов. В данном простом рецепте с фото предлагается вариант вкусных куриных ножек с тушеными овощами — картоплею, цибулею і морквою. опис приготування: Простой рецепт куриных ножек в мультиварке я узнала от своей подруги, которая гото...

Курячі сердечка з грибами в мультиварці

Курячі сердечка з грибами в мультиварці

Дуже смачне поєднання сердечок і грибів без сумніву сподобається любителям смачно поїсти. опис приготування: За допомогою мультиварки дуже легко і просто можна приготувати смачну страву на обід. Раджу вам скористатися цим рецептом приготування курячих сердечок з грибами. Дуже смачне поєднання ...

Лазанья з лаваша з фаршем

Лазанья з лаваша з фаршем

Приготувати традиційну італійську лазанью непросто, що я, зізнатися, не завжди є на це час. думаю, любителям цього смачного і ситного страви знадобиться простий рецепт лазаньї з лаваша з фаршем - готується швидко і просто, а за смаковими якостями майже не поступається «справжньої». опис приготу...

Коржі з цибулею і сиром

Ніжний салат з кальмарами

Рецепт приготування коржів з цибулею і двома видами тертого сиру - пармезаном і Чеддером. опис приготування: Чудовий і швидкий рецепт приготування коржів. А головне, вони виходять дуже смачними, їх легко можна заморозити і просто розігріти перед подачею на стіл! Сир пармезан— 40 грам сир Че...

Лимонне джелато

Лимонне джелато

Одні називають джелато морозивом, інші з цим не згодні, акцентуючи, що це інший десерт, але всі погодяться, що це смачно! Якщо ви до цих пір не пробували джелато, то пора це виправляти! опис приготування: У цьому рецепті мені подобається все: текстура, колір, поєднання кислого і солодкого. Я б...

Курячі мітболи зі спаржею

Курячі мітболи зі спаржею

Мітболи і фрикадельки можна робити не тільки з фаршу і м'яса, але і з овочами. Вийде не просто смачно, а ще корисно і красиво на вигляд. При цьому все легко, тільки уважно читайте інструкцію. опис приготування: Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати курячі мітболи зі спаржею. Дуже ніжні ви...

Курячі стегенця в соєвому соусі

Курячі стегенця в соєвому соусі

Курячі стегенця в соєвому соусі виходять дуже смачними і соковитими, вони можуть стати прикрасою святкового столу і урізноманітнити будь повсякденне меню. ділюся рецептом! опис приготування: Подаємо курячі стегенця в соєвому соусі до столу виключно в гарячому вигляді, прямо з печі. На гарнір д...

Курячі стегенця в вині

Курячі стегенця в вині

Курячі стегенця в вині — один з безлічі відповідей на питання "; як смачно приготувати курку ";. Суміш спецій і вина надає курячому м'ясу невимовний словами аромат і смак — це треба пробувати! опис приготування: Всі ми знаємо, що м'ясо курки, якщо його приготувати без спецій і трав, виходить д...

Литовський холодний борщ «Шальтібарщчей»

Литовський холодний борщ «Шальтібарщчей»

Рецепт приготування традиційного литовського страви. Холодний борщ подається в літню пору. Цей суп повинні спробувати все без винятку, просто смакота! опис приготування: Для початку потрібно відварити буряк, охолодити, а потім натерти на тертці. У мисці змішати буряк, нарізані огірки, цибуля, ...

Курячі стегна, мариновані в кефірі

Курячі стегна, мариновані в кефірі

Куряче м'ясо часто маринують в кисломолочних продуктах, вони розм'якшують волокна і надають м'ясу рум'яної скоринки при обсмажуванні. розповім, як приготувати курячі стегенця, мариновані в кефірі. опис приготування: Якщо ви ще не пробували куряче м'ясо в кефірному маринаді, не варто відкладати...

Легкий шоколадний мус

Легкий шоколадний мус

Ось простий рецепт швидкого шоколадного мусу. Просто потрібно бути обережними на заключному етапі, при змішуванні розтопленого шоколаду і збитих білків. кількість порцій: 4 шоколад— 120 грам вершкове масло— 60 грам яєчні жовтки— 2 штуки яєчні білки— 3 штуки лимонний сік— 0,5 чайних ложки сіль— ...

Курячі стегна з лимоном і часником

Курячі стегна з лимоном і часником

Чи готуєте вечерю? Зверніть увагу на рецепт, як приготувати курячі стегна з лимоном і часником. Смачне і дуже просте блюдо, інгредієнти для якого можна купити в найближчому до вас супермаркеті. опис приготування: Курячі стегна можна використовувати з шкіркою і на кістки, замість них можна взят...

Квас з березового соку з медом

Квас з березового соку з медом

Квас - відмінний освіжаючий напій. Готують його на основі бродіння з борошна і солоду або з хліба, з додаванням пахучих трав, меду. Спробувавши квас з березового соку з медом я закохалася в нього! опис приготування: Сьогодні я поділюся з вами, як приготувати смачний квас з березового соку з ме...

Квашений цибулю

Квашений цибулю

квашений цибулю — не такий гострий, як його свіжий товариш. Він більш ароматний і здатний пережити всю зиму в вашому погребі чи холодильнику. Лук відмінно підійде до гарячих і холодних страв, салат. опис приготування: квашений цибулю — чудова заготовка. І не тільки на зиму. Його можна використ...

Лазанья з ковбасою і сиром

Лазанья з ковбасою і сиром

Традиційні страви найчастіше знаходять зовсім несподівані варіації. Яскравим тому прикладом може стати рецепт приготування лазаньї з ковбасою і сиром, а також грибами або овочами за смаком. опис приготування: 1. Для приготування страви спершу необхідно зайнятися соусом. Найкраще використовуват...

Лікер з черешні

Лікер з черешні

Рецепт приготування лікеру з черешні. кількість порцій: 10 стиглої черешні— 1 кілограм цукру— 0,5 кілограма кнопка Gvozdik— 4 штуки ванілін— 1 Чайна ложка кориці і мускатного горіха— по 1 Щіпка листа черешневого дерева— 3 штуки горілки— 400 мілілітрів черешню перебрати, промити видалити пл...

Лазанья з морепродуктів

Лазанья з морепродуктів

Рецепт приготування лазаньї з морепродуктів. Дуже смачне «морське» блюдо. опис приготування: Приготувати листи лазаньї у великій каструлі з киплячою підсоленій воді. Промийте і злийте воду. Відкладіть в сторону. Розтопити вершкове масло або маргарин в невеликій каструлі на середньому вогні. До...

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки з грибами

Курячі грудки і гриби, приготовані окремо, потім змішують з смачним соусом перед подачею на стіл. кількість порцій: 4 курячі грудки— 4 штуки лимон— 1/2 штуки оливкова олія— 5 Ст. ложок(2 ст. ложки для печериць, 3 — для курки)) вершкове масло— 1 Ст. ложка вершки— 200 мілілітрів печериці— 250 гра...

Лінгвіні з овочами

Лінгвіні з овочами

Рецепт приготування італійської страви з макаронних виробів з овочами. кількість порцій: 4 помідори— 1 штука(нарізати) гарбуз— 2 штуки(маленькі, нарізати) огірок— 2 штуки(нарізати) винний оцет— 1 Ст. ложка петрушка— 1 Ст. ложка базилік— 2 Ст. ложки часник— 1 штука(зубчик дрібно нарізати) оливко...