Рецепти gastronome.com.ua
Liny в Москві
Лінь з гострим соусом, приготований за цим рецептом, не поступиться за своїм смаком ні палтуса, ни судаку. А в чомусь навіть перевершить їх. переконайтеся самі — розповідаю, як приготувати лин по-московськи! опис приготування: У цьому рецепті я розповідаю і показую вам, як приготувати лина по-...
Лангет з яловичини в духовці
Класичний лангет обсмажується на сковороді, але якщо ви не впевнені в тому, що зможете правильно приготувати його, скористайтеся цим рецептом і приготуйте соковитий і смачний лангет до обіду в духовці. опис приготування: Дієтичний варіант приготування лангету. чому дієтичний? Тому що ми відсту...
Коржі з чорницею
Рецепт приготування коржів зі свіжою чорницею, ванільним екстрактом і посипанням з коричневого цукру, пшеничного борошна і кориці. опис приготування: Ці чудові коржики неодмінно стануть улюбленими ласощами на сніданок для всієї родини. Їх приготування займе у вас всього 25 хвилин. борошна— 2...
Човники з баклажанів в духовці
Готувати це чудове блюдо — суцільне задоволення! Якщо ви любитель овочів — вам неодмінно сподобається! Адже запечені баклажани з морквою, цибулею, помідорами і часником — це дуже смачно! опис приготування: Це простий рецепт приготування човників з баклажанів в духовці. Для приготування я викор...
Окунь на грилі
Ми з друзями не особливі любителі пити алкоголь, але якщо вже збираємося це зробити, то підходимо з усією відповідальністю. Не просто розпиваємо пляшечку, а робимо смачні коктейлі, наприклад, як цей. опис приготування: Цей напій спочатку безалкогольний, і роблять його в арабських країнах. Але ...
Курячий кассероль з локшиною
Рецепт приготування кассероль з курячих грудок, яєчної локшини, лука, часнику, морква. селери, сметани, петрушки і крекерів. опис приготування: Цей ніжний ситний кассероль відрізняє приємний вершковий смак. курячі грудки без шкіри— 4 штуки яєчної локшини— 360 грам цибуля— 1 штука часнику— 2...
Курочка со стручковой фасолью
Головним секретом страви, як приготувати курку з стручкової квасолею з неповторним смаком, є рисове вино. Саме його присутність в страві робить його надзвичайно смачним і ароматним. опис приготування: Подавати блюдо найкраще в поєднанні з білим рисом, горіхами кешью або арахісом, зверху присип...
Льодяники без цукру
Льодяник має давнє походження. Йому понад півмільйона років. Як відомо, його основа - це цукор. Але як бути тим , хто стежить за фігурою? Проблему допоможе вирішити мед! опис приготування: На перший погляд може здатися, що процес приготування льодяників без цукру довгий і трудомісткий. смію за...
Лінива каша в банку
Рецепт для тих, хто вирішив харчуватися правильно. Легке і поживну страву, яке до того ж і корисне, адже кашу ми варити не будемо, значить збережемо корисні речовини, які руйнуються при варінні. опис приготування: Рецепт приготування каші для тих, хто вирішив зайнятися здоров'ям. така каша, що...
Лаваш зі шпротами
взагалі, хто перший придумав є лаваш зі шпротами в домашніх умовах, я не в курсі, але ця людина точно геній! смачно, соковито і дуже апетитно: ось чому такі роли навіть гостям можна подати! опис приготування: Смачний і простий рецепт приготування лаваша зі шпротами — то, що треба для посиденьо...
Ліванський лимонний суп з сочевицею
Рецепт приготування ліванського лимонного супу з сочевицею. Блюдо ліванської кухні. Швидко готується і урізноманітнює ваше меню. опис приготування: Розігріти масло у великій каструлі на сильному вогні. Коли масло буде дуже гарячим, додати цибулю і перемішувати, поки цибуля почне присмажуватися...
Лазанья з палтуса
Рецепт приготування лазаньї з палтуса. Саме така лазіння найбільш популярна на Алясці. опис приготування: У великій сковороді на середньому вогні, розтопити 2 столові ложки вершкового масла. Додати палтус, часник і чебрець. готувати рибу, поки не буде легко проколювати виделкою, близько 10 хви...
Човники з баклажанів з куркою
Любителям баклажанів цей рецепт припаде до смаку, адже тут поєднуються соковиті овочі запечені в духовці з ніжним курячим м'ясом. Естетам теж сподобається, адже човники так красиво виглядають на столі! опис приготування: Спеціально для Вас — рецепт приготування човників з баклажанів з куркою. ...
Курячі крильця барбекю в духовці
Сьогодні розповім вам, як приготувати смачні курячі крильця барбекю в духовці. Чудовий маринад-соус робить їх неймовірно ароматними і кисло-солодкими, пікантними. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для маринування крилець я використовую томатну пасту, спеції і соєвий соус, лимонний сік ...
Лазанья з запеченими овочами
Любіть різноманітні овочеві страви? Саме вам хочу запропонувати приголомшливий рецепт, який напевно викличе справжній захват і у дорослих, і навіть у дітей. Спробувати варто обов'язково! опис приготування: скажу відразу, чим більше інгредієнтів ви будете використовувати, тим смачніше і смачніш...
Kurinиj барбекю
Рецепт приготування індійської закуски з курки. Куряче м'ясо володіє високим вмістом білка і низьким вмістом вуглеводів. Лайм є прекрасним джерелом вітаміну С. кількість порцій: 2 куряче філе— 1 штука(нарізати великими кубиками) часник— 1 зубчик(натерти) імбир— 1 штука(натерти) йогурт— 2 Ст. ло...
Лимонний мус з ожиною
Швидкий рецепт приготування лимонного мусу з ожиною. Ожину в цьому рецепті можна замінити іншими ягодами - чорницею або малиною. опис приготування: У невеликій мисці змішати лимонний сік і 1 / 4 склянки холодної води. Посипати зверху желатин і дати постояти 2 хвилини. Заповнити миску з крижано...
Курячі ніжки з травами
Суперлегкий і простий рецепт смачного і ситного страви, як приготувати курячі ніжки з травами. Можна одночасно запекти їх з будь-якими овочами за смаком, відразу отримаєте повноцінне блюдо. опис приготування: Можна використовувати курячі стегенця, чверті, гомілки, стегна і крила. І взяти будь-...
Курячі стегна з цибулею і базиліком в вершках
Будь-яке куряче м'ясо, приготоване таким способом, вийде дуже ніжним і смачним. Курочка завжди виручає, коли необхідно приготувати смачний і швидкий вечеря. просто, смачно і ситно! опис приготування: При подачі курочку можна сервірувати свіжими овочами або посипати зеленню. Куряче м'ясо дуже н...
Кутя водохресна
Коляди - період свят, який починається напередодні Різдва, а закінчується Хрещенням. як початок, так і кінець цього періоду належить відзначати особливим обрядовим блюдом - кутею. опис приготування: Курагу для кутьи, а також родзинки і мак запарьте в окропі на 30 хвилин. Потім курагу поріжте с...