Рецепти gastronome.com.ua

Коржі з беконом, цибулею і сиром

Коржі з беконом, цибулею і сиром

М'які соковиті коржі з беконом, сиром Чеддер і цибулею відмінно підійдуть для ситного сніданку. Коржі можна розігріти протягом декількох хвилин в тостері - він зберігає текстуру випічки набагато краще. опис приготування: При бажанні подавайте коржі з вершковим маслом. солі— 1 Чайна ложка ро...

Ламаджо вірменський

Ламаджо вірменський

Ламаджо є коржі з начинкою з м'ясного фаршу, лука, зелені і томатної пасти або свіжих томатів. Подають ці коржі гарячими, ось прямо з печі! ділюся рецептом! опис приготування: Зараз я розповім вам, як приготувати ламаджо вірменський. Це легке і ситне блюдо для перекушування, як піца. Вони і зо...

Лазанья (класичний рецепт)

Лазанья (класичний рецепт)

Це класичне блюдо італійської кухні можна приготувати і в домашніх умовах. лазанью, до речі, можна подавати не тільки в якості повсякденного страви, але і на свята. блюдо універсальне. опис приготування: Лазанья з м'ясним фаршем - це досить поширене сьогодні блюдо в багатьох країнах. Цей рецеп...

Курячі ніжки в глазурі

Курячі ніжки в глазурі

Чудові курячі ніжки з липкою глазур'ю, які можуть бути приготовлені на грилі, барбекю або в духовці. кількість порцій: Курині ніжки— 8 штук(без ляшек) Соєвий соус— 2 Ст. ложки мед— 1 Ст. ложка Оливкова олія— 1 Ст. ложка помідорова паста— 1 Чайна ложка Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка ...

Литовський холодний борщ «Шальтібарщчей»

Квасоля з томатною пастою

Рецепт приготування традиційного литовського страви. Холодний борщ подається в літню пору. Цей суп повинні спробувати все без винятку, просто смакота! опис приготування: Для початку потрібно відварити буряк, охолодити, а потім натерти на тертці. У мисці змішати буряк, нарізані огірки, цибуля, ...

Курячі сердечка в вершковому соусі

Курячі сердечка в вершковому соусі

смачне, недороге і корисне блюдо на обід або вечерю. опис приготування: У моїй родині всі люблять курячі сердечка в будь-якому вигляді. Хочу поділитися з вами рецептом приготування курячих сердечок в вершковому соусі. Це смачно, це просто і це корисно! Гарнір до цієї страви може бути будь-який...

Курячі стегенця по-ліонськи

Курячі стегенця по-ліонськи

Одне з фірмових французьких регіональних страв — курячі стегенця по-ліонськи. Ділюся рецептом від місцевого кухаря. опис приготування: Курячі стегенця по-ліонськи — як і всі французькі блюда, дуже вишукане і незвичайне. Рецепт цієї страви дуже простий і не відніме у вас багато часу, проте вигл...

Курячі ніжки в мікрохвильовці

Курячі ніжки в мікрохвильовці

Рецептів приготування курячих ніжок існує, напевно, мільйон. Але мало хто готує їх в мікрохвильовці. А адже це швидко і смачно! розповідаю, як приготувати курячі ніжки в мікрохвильовці. опис приготування: Щоб приготувати 1-2 курині ніжки, необов'язково розігрівати духовку. Цю страву можна легк...

Квас з молочної сировоткі

Квас з молочної сировоткі

Молочну сировотку отримують в результаті згортання і проціджування молока. Сама по собі вона володіє цілим комплексом корисних властивостей. Пропоную рецепт квасу з молочної сировоткі. опис приготування: Перед вами рецепт приготування квасу з молочної сировоткі в домашніх умовах. Напій виходит...

Лінгвіні з молюсками

Лінгвіні з молюсками

тим, хто не дуже знайомий з італійською кухнею, не варто лякатися назви. Лінгвіні - це різновид пасти (макаронів). рецепт, як приготувати лінгвіні з молюсками, насправді простий і смачний. опис приготування: Замість молюсків можна використовувати інші морепродукти: гребінці, кальмари, креветки...

Курячі котлети з оливковою приправою

Курячі котлети з оливковою приправою

Рецепт приготування курячих котлет в паніровці з оливковою приправою. опис приготування: Для дітей (2 порції): У маленькій мисці змішати кетчуп і майонез, відкласти соус убік. У неглибокому посуді змішати борошно з дрібкою солі. В іншому блюді збити яйце, 1 столову ложку води і щіпку солі. У ...

Коржі з овочами і сиром Фета

Коржі з овочами і сиром Фета

Рецепт приготування борошняних коржів з начинкою з вершків, яйця, сиру Фета, смаженого помідора і зеленої цибулі. опис приготування: Ніжні легкі коржі з вершково-овочевою начинкою т хрусткою золотистою скоринкою нагадують за смаком піци, тільки готуються набагато швидше і простіше. борошна— ...

Лаваш з сиром і рибою

Лаваш з сиром і рибою

Ця закуска відмінно прикрасить будь-який святковий стіл, а також підійде для сніданку або перекусу. Рецепт дуже простий, а в результаті отримуємо неймовірно смачне і корисне блюдо! опис приготування: Дуже простий і швидкий рецепт закуски для будь-якого свята. Лаваш змащуємо вершковим сиром, по...

Курник з млинців

Курник з млинців

Зазвичай курник готується з дріжджового тіста, але курник з млинців виходить не менш смачним. Ніжний і соковитий курник неодмінно сподобається всій родині. кількість порцій: 8-10 млинців— 14-15 штук курячого філе— 100 грам сметани— 200 мілілітрів грибів— 200 грам велика цибулина— 1 штука варени...

Курячі тефтелі в томатному соусі

Курячі тефтелі в томатному соусі

апетитні, соковиті і дуже ніжні курячі тефтелі в томатному соусі в домашніх умовах стануть справжньою знахідкою для кожної господині. Вони поєднуються з будь-яким гарніром і смачні навіть холодні. опис приготування: Це класичний рецепт курячих тефтелей в томатному соусі, в якому немає нічого з...

Курячі роли, фаршировані брокколі та сиром

Курячі роли, фаршировані брокколі та сиром

курячі роли, фаршировані брокколі та сиром — це справжній делікатес, який кожен здатний приготувати в домашніх умовах. Менше години старань — і апетитних страв на столі! опис приготування: Наскільки я знаю, дане блюдо є дуже популярним в Австрії. Як би там не було, можу сказати точно — блюдо в...

Курячі грудки з томатним соусом

Курячі грудки з томатним соусом

Рецепт приготування курячих грудок з соусом з томатів і білого вина. кількість порцій: 4 куряча грудка— 4 штуки масло для смаження— 4 Ст. ложки(розділити на 2 рази) морква— 1 Склянка(нарізати кружечками ) вино— 3/4 склянки(сухе біле) томатна паста— 1 штука перець— 1/2 чайних ложки(білий) китайс...

Курячі грудки по-італійськи

Курячі грудки по-італійськи

Курячі грудки по-італійськи — це дуже смачне блюдо, приготоване в духовці під соусом марінара, сиром і хлібної крихтою. блюдо ситне, готується просто і легко. опис приготування: Дуже простий і смачний рецепт. Потрібно крупно нарізати грудки, залити маринадом з соєвого соусу і яйця, обваляти в ...

Курячі рулетики з грибами

Курячі рулетики з грибами

Я хочу запропонувати вам ось таке блюдо. Воно дуже смачне. Зазвичай подібні страви з різними начинками, готують зі свинини або яловичини. Давайте спробуємо з курки. буде мегавкусно! опис приготування: Курячі рулетики з грибами вийдуть смачнішими, якщо ви не переборщіть зі спеціями. Кладіть тіл...

Курячі крила в клярі

Курячі крила в клярі

Рецептів приготування курячих крил дуже багато. Я хочу запропонувати свій. Він дуже простий у приготуванні і продукти все доступні і дешеві. А результат вас точно порадує. Я часто готую цю страву. опис приготування: Курячі крила в клярі дуже люблять в моїй родині. Чим більше їх насмажиш, тим к...