Рецепти gastronome.com.ua

Курячі шлунки зі сметаною

Курячі шлунки зі сметаною

Курячі шлунки Не такі ніжні як, наприклад, серце, їх структура жилава. Їх потрібно правильно обробити перед обсмажуванням. Розповім докладно про те, як приготувати курячі шлунки зі сметаною. опис приготування: Курячі шлунки подають з гарніром з рису, гречки, картоплі, з овочами (тушкованими, с...

Лазанья з куркою і соусом «бешамель»

Лазанья з куркою і соусом «бешамель»

Лазанья з куркою і соусом "; Бешамель" - неймовірно красиве і смачне блюдо. Соус додає м'ясу ніжність, так як курка трохи сухувата. Лазанья стане вашим повноцінним вечерею або обідом. опис приготування: Щоб приготувати лазанью, вам обов'язково знадобляться спеціальні листи для неї, а також соу...

Лазанья з морепродуктів

Лазанья з морепродуктів

Рецепт приготування лазаньї з морепродуктів. Дуже смачне «морське» блюдо. опис приготування: Приготувати листи лазаньї у великій каструлі з киплячою підсоленій воді. Промийте і злийте воду. Відкладіть в сторону. Розтопити вершкове масло або маргарин в невеликій каструлі на середньому вогні. До...

Куриные потроха

Куриные потроха

Навіть нутрощі в поєднанні з правильним соусом можуть стати дуже неповторним делікатесом. поспішайте приготувати, щоб здивувати гостей ніжним і соковитим блюдом, яке дуже просто в приготуванні. опис приготування: Прості в приготуванні курячі шлуночки стануть відмінним гарячою стравою до столу....

Лінивий хачапурі з лаваша

«шарлотка» з черешнею

Грузинська кухня ніколи не відрізнялася низькокалорійністю. Всі страви в ній жирні і дуже ситні. І тому вона має так багато шанувальників. Моя сім'я не виняток. опис приготування: Особливо ми любимо хачапурі. Не можна сказати, що я роблю прям даний традиційне блюдо, але сенс залишається той же...

Човники з листкового тіста

Човники з листкового тіста

рецепт, як приготувати човники з листкового тіста, прекрасно підійде тим, хто хоче урізноманітнити своє меню випічки. Формування човників дуже проста, але виглядають пиріжки красиво і відмінно тримають начинку. опис приготування: Пиріжки виходять смачними, ситними і красивими. Їх можна подати...

Квас з хрону і меду

Квас з хрону і меду

Він вміє відмінно втамувати спрагу в літню спеку. Крім того, квас їх хрону і меду стане прекрасною основою для всіма улюбленої окрошки. В будь-якому випадку, варто хоча б раз спробувати, щоб оцінити! опис приготування: Ділюся з вами рецептом приготування квасу з хрону і меду в домашніх умовах....

Кутаб з гарбузом

Кутаб з гарбузом

Я вирішила вчора зробити на вечерю вже полюбилося блюдо в нашій родині — kutabı. Воно таке просте, а по суті виходять знайомі нам чебуреки, тільки без проблем на рахунок тесту. опис приготування: І я вам розповім, як приготувати Кутаб з гарбузом. Такий вегетаріанський варіант без м'яса. Цікави...

Курячі гомілки в цибульний-винної підливі

Курячі гомілки в цибульний-винної підливі

Буває так, що на підготовку зовсім немає часу або ж просто не хочеться нічого робити. Для такого випадку завжди є парочка швидких рецептів. І така курочка — один з них! опис приготування: Цей рецепт мені подобається тим, що при тривалому гасінні цибулю розпарюється і перетворює всю масу в густ...

Лазанья з песто

Лазанья з песто

Влітку люблю готувати страви з молодою зеленню. Пропоную звернути увагу на цю лазанью з песто зі свіжого базиліка. Блюдо виходить смачним і абсолютно не "важким». дивіться, як приготувати! опис приготування: ароматна, соковита лазіння зі смаком літа! Соус песто можна приготувати з будь-якої св...

Лимонна меренга

Лимонна меренга

Меренге або ободок — відмінний десерт, батьківщина якого Франція. Готують його зі збитих білків з цукром і запікають у духовці. ніжне, буквально тане в роті тістечко. Сьогодні у мене лимонна меренга. опис приготування: Готується меренга не так складно, як здається. головне, потрібно добре збит...

Курячі сердечка в горщиках з картоплею і часником

Курячі сердечка в горщиках з картоплею і часником

Вельми смачне і ситне блюдо з недорогих продуктів. Готування забере у вас зовсім небагато часу, а результат буде чудовим. опис приготування: Курячі сердечка відмінно поєднуються з картоплею. А якщо їх приготувати в горщиках в духовці — від такої страви мало хто відмовиться. Пропоную Вашій уваз...

Курячі сердечка з морквою

Курячі сердечка з морквою

Всім любителям субпродуктів я хочу запропонувати дуже цікавий рецепт курячих сердечок з морквою, у яких досить незвичайний пряний смак, чимось нагадує страви корейської кухні. опис приготування: Це тільки здається, що субпродукти це їжа для людей без фантазії, адже з них важко приготувати що-н...

Курячі ніжки в кисло-солодкому соусі

Курячі ніжки в кисло-солодкому соусі

Якщо м'ясо готувати з правильним соусом, воно обов'язково буде смачним, Чи не справедливість? Давайте приготуємо курячі ніжки так, щоб вони вийшли ніжними, соковитими і з смачним соусом. блюдо дивовижне! опис приготування: смачний соус, в якому досить гармонійно поєднуються солодкі і кислі нот...

Курячі ніжки в глазурі

Курячі ніжки в глазурі

Чудові курячі ніжки з липкою глазур'ю, які можуть бути приготовлені на грилі, барбекю або в духовці. кількість порцій: Курині ніжки— 8 штук(без ляшек) Соєвий соус— 2 Ст. ложки мед— 1 Ст. ложка Оливкова олія— 1 Ст. ложка помідорова паста— 1 Чайна ложка Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка ...

Легкий мус з клюквенно-медовим соусом

Легкий мус з клюквенно-медовим соусом

Легкий мус з клюквенно-медовим соусом готується без випічки. Десерт потрібно буде сформувати в формочке і охолодити в морозильній камері. опис приготування: Спосіб приготування медової підливи: підігріваємо мед і з'єднуємо його з карамельним топінгом, перемішуємо до однорідної консистенції. Сп...

Курячі кебаби в беконі

Курячі кебаби в беконі

Ці кебаби при всій своїй оригінальності робляться на раз-два і виходять навіть у початківців господарок. Заходьте і переконаєтесь! опис приготування: Бекон для цієї страви потрібен сирокопчений і краще не дуже жирний. Чим довше він буде, тим акуратніше вийдуть кебаби. Формувати котлетки зручні...

Курячі котлети з беконом

Курячі котлети з беконом

Соковиті котлети з рубленого курячого м'яса в хрусткою сорочці з бекону. Смачне і яскраве блюдо, гідне святкового столу. А приготувати його під силу будь-якому. опис приготування: Бекон беріть сирокопчений в нарізці - він відмінно підходить для загортання і додасть страві приємну копчену нотку...

Лінгвіні цукіні Карбонара

Лінгвіні цукіні Карбонара

Рецепт приготування італійського блюда Лінгвіні цукіні Карбонара з Романо і Панчетта. кількість порцій: 2 яйце— 2 штуки спагетті— 1 штука(упаковка Лінгвіне) чорний перець— 1 штука бекон— 220 грам(тунець) сир— 1 штука(Пармезан Романо) цукіні— 1 штука(великий) часник— 1 штука молоко— 1 Склянка му...

Човники з баклажанів з фаршем

Човники з баклажанів з фаршем

Дуже смачні човники з баклажанів — одне з моїх найулюбленіших страв! У нашій родині всі люблять баклажани, тому готуємо їх постійно. У цьому рецепті баклажани готуються з начинкою з фаршу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування човників з баклажанів з фаршем. Для приготува...