Рецепти gastronome.com.ua

Курячі шлуночки з рисом

Курячі шлуночки з рисом

Привіт Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати курячі шлуночки з рисом. Блюдо вийде дуже смачним і ароматним. Навіть із субпродуктів можна приготувати шедевр Приступаємо! опис приготування: відмінне блюдо, яке відразу поєднує в собі основне і гарнір. Курячі шлуночки виходять неймовірно соко...

Квас Петровський

Квас Петровський

Пропоную Вам рецепт приготування в домашніх умовах традиційного слов'янського напою-квасу на меду і з хріном опис приготування: Житні сухарі злегка підсмажуємо, не допускаючи підгоряння. кип'ятимо 12 л води і ставимо трохи охолодитися, градусов до 80. Ламаємо на дрібні шматочки готові сухарі і...

Човники з баклажанів в духовці

Човники з баклажанів в духовці

Готувати це чудове блюдо — суцільне задоволення! Якщо ви любитель овочів — вам неодмінно сподобається! Адже запечені баклажани з морквою, цибулею, помідорами і часником — це дуже смачно! опис приготування: Це простий рецепт приготування човників з баклажанів в духовці. Для приготування я викор...

Курячі крильця в паніровці

Курячі крильця в паніровці

Якщо ви любите курку, то курячі крильця в паніровці в домашніх умовах вам, безсумнівно, сподобаються. Під золотистої хрусткою скоринкою смачне і соковите м'ясо, яке краще їсти з соусом. опис приготування: І панірування і фритюр — два в одному, а м'ясо виходить неймовірно смачним! Хрустка скори...

Курячі грудки з салатом з мандаринів, перцю і цибулі

Вегетаріанський паштет з цвітної капусти

Рецепт приготування обсмажених на грилі курячих грудок з салатом з мандаринових часточок, смаженого болгарського перцю, лука-шалот і зелені петрушки. опис приготування: Смажена курка дуже добре поєднується зі свіжими фруктами. Для приготування цього салату ви можете використовувати як свіжі ма...

Курячі крильця в медово-часниковому маринаді

Курячі крильця в медово-часниковому маринаді

Крильця в медово-часниковому маринаді набувають особливого яскравий аромат і смак. Виходять рум'яними і апетитними, пікантними. Рецепт підходить для смаження на мангалі або в духовці. опис приготування: розповім, як приготувати "; Курячі крильця в медово-часниковому маринаді ";. Для цього купи...

Ліниве лечо

Ліниве лечо

Ліниве лечо готується тільки з болгарського перцю і помідорів з додаванням часнику і спецій — більше ніяких овочів вам не буде потрібно. Овочева закуска виходить соковитою, ароматної і апетитною! опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,5 L. Якщо ви хочете загото...

Лазанья з гарбузом

Лазанья з гарбузом

Пропоную на замітку дивно апетитний і вельми простий рецепт приготування лазаньї з гарбузом. Це яскраве і соковите блюдо з ароматом осені для дорослих і дітей. опис приготування: Класичний рецепт лазаньї з гарбузом передбачає використання м'ясного фаршу, проте в даному варіанті додані яблука. ...

Курячі стегна у фритюрі

Курячі стегна у фритюрі

Смажені шматочки курки - це смачна закуска або перекус. Краще подавати їх з соусом: томатним, вершковим, часниковим. Розповідаю про рецепт, як приготувати курячі стегна у фритюрі. опис приготування: Курячі стегенця можна купити без кісток або видалити їх самостійно, обов'язково зріжте шкіру і ...

Лазанья грибна

Лазанья грибна

Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...

Лінь смажений

Лінь смажений

Багато з нас ніколи не пробували таку смачну рибу, як лин. Готувати її дуже легко, а куштувати — суцільне задоволення. Так що — розповідаю, як приготувати лина смаженого. Готуйте і смакуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування смаженого лина містить невелику "; родзинку ";. цукор, який ...

Литовський холодний борщ «Шальтібарщчей»

Литовський холодний борщ «Шальтібарщчей»

Рецепт приготування традиційного литовського страви. Холодний борщ подається в літню пору. Цей суп повинні спробувати все без винятку, просто смакота! опис приготування: Для початку потрібно відварити буряк, охолодити, а потім натерти на тертці. У мисці змішати буряк, нарізані огірки, цибуля, ...

Квас з березового соку

Квас з березового соку

Зараз я розповім вам, як приготувати квас з березового соку. Це просто джерело вітамінів, а як освіжає цей смачний напій! Весь процес займе три дні, але від вас буде потрібно всього 10 хвилин. опис приготування: У березовий квас можна додавати різні добавки, крім родзинок багато додають чорнос...

Квас з гриба

Квас з гриба

Напій з чайного гриба прекрасно бадьорить, освіжає і втамовує спрагу. На цьому плюси не закінчуються, він нормалізує обмін речовин, підтримує імунітет і рятує від простудних захворювань! опис приготування: Це класичний рецепт приготування квасу з гриба. Чайний гриб для приготування квасу можна...

Курячі крильця, запечені в духовці

Курячі крильця, запечені в духовці

Курячі крильця, запечені і обсмажені в ароматному соусі - це легка і смачна закуска для вечірок. Я обіцяю, що курячі крильця, запечені в духовці зникнуть буквально в одну мить. опис приготування: Запечені в духовці курячі крила - це класика жанру, приготування якої практично не вимагає фінансо...

Курячі шашлики Тандурі

Курячі шашлики Тандурі

Маринад Тандурі дає фантастичний смак для курки. Виходить дуже смачно. Використовуйте такий маринад і для овочів і для іншого м'яса — це дуже смачно. кількість порцій: 3 курячі грудки— 2 штуки простий йогурт— 1 / 2 склянки сік одного лимона— 1 штука часник— 2 зубчики Червона цибуля— 1 штука сві...

Лимонна паста з сиром і шпинатом

Лимонна паста з сиром і шпинатом

Це правда річна паста — легка, смачна, вітамінна! Нічого зайвого — тільки лимони, шпинат, каперсами…Ну, і сир, звичайно! опис приготування: скажу відразу, однією порцією такої пасти не обійтися… Вона виходить соковитою, насиченою, ароматної. Важкий соус зовсім не про це блюдо! Ми приготуємо ле...

Курячий суп з рисовою локшиною

Курячий суп з рисовою локшиною

Рецепт одного з найпоширеніших перших страв. опис приготування: Продукти розраховані на приготування страви в 4-х літровій каструлі. курку моєму, ріжемо на 2 частини, а потім кладемо в каструлю з водою (до країв не доливають близько 2-х см.). Слідкуйте за піною бульйону, яку треба збирати при ...

Курячі биточки на пару

Курячі биточки на пару

Перед вами варіант приготування дієтичних биточків з курячого м'яса. Готується блюдо на пару, є биточки можна як в гарячому, так і в охолодженому вигляді. опис приготування: Курячі биточки дуже просто приготувати на пару. Зробіть фарш з подрібненої курятини, сиру, жовтка і спецій. Добре перемі...

Лавандові маффіни з ожиною і персиками

Лавандові маффіни з ожиною і персиками

Лавандові маффіни з ожиною і персиками — найсмачніші маффіни з усіх, що мені доводилося куштувати. Ніжна і волога текстура, неповторний аромат лаванди, соковиті персики та ожина… брат! опис приготування: Всі ми знаємо лаванду як дуже ароматне рослина, проте далеко не всі знають, що лаванду мож...