Рецепти gastronome.com.ua
Лазанья швидка
Гості на порозі, а їх нема чим нагодувати? Візьміть на замітку рецепт приготування лазаньї швидкого з консервованою рибою і зеленим горошком. Це досить ситне і дуже апетитне блюдо. опис приготування: В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є...
Квашені гриби
Іноді так гостро хочеться квашених грибів з цибулькою і сметаною та під картопельку! Вкуснятина! Зібравши багатий урожай в лісі (або на ринку), заквасьте каструлю грибів. Є їх можна буде вже через місяць. опис приготування: Як правильно квасити гриби? 1. Налийте у велику каструлю 3 літра води,...
Лінивий медовик
Цей рецепт стане в нагоді будь-якій господині, коли немає часу возитися з коржами, а пригостити гостей або рідних ароматним Медовик хочеться. дивіться, як приготувати ледачий медовик за моїм рецептом! опис приготування: Загущувач вершків використовувати не обов'язково, але без нього сметана з ...
Курячі стегна «терияки»
З соусом "; Теріякі" багато інгредієнтів змінюються. Він дарує солодко-солоний смак, який підходить для різних м'яса і птиці. Ми виберемо другий варіант. Зробимо просте блюдо з курки. Читайте, як! опис приготування: З цього рецепта ви дізнаєтеся про те, як приготувати курячі стегна "; Теріякі ...
Цукрові плюшки
Шматок яловичини в сухарях — це рецепт ніжною яловичої відбивною в апетитною хрусткою скоринкою. Готуємо дуже просто — обмазуємо гірчицею, валяємо в панірувальних сухарях і обсмажуємо на сковороді. опис приготування: Смачний і красиво приготований шматок яловичини в сухарях — це надзвичайно ап...
Курячий салат з сиром фета і кукурудзою
Рецепт приготування салату з курки-гриль, селери, кукурудзи, червоної цибулі, кропу і сиру фета. опис приготування: Особливу родзинку цього салату надає чорниця, яка додає страві легку солодкість. курячі грудки без шкіри— 4 штуки сіль і перець— — За смаком оливкова олія— — За смаком стебла с...
Квас з сусла без дріжджів
Квас на суслі без дріжджів по праву вважають дієтичним, так як він готується виключно на натуральних інгредієнтах: suharyah, цукрі, родзинках і воді. Крім того, такий квас — багаторазовий! опис приготування: Дуже простий рецепт приготування квасу з сусла без дріжджів. Величезним плюсом даного ...
Легкий фітнес-салат
Для того, щоб підтримувати хорошу фігуру і міцне здоров'я, потрібно підтримувати хорошу фізичну форму. Але це буде неможливо без правильного харчування. Беріть на замітку мій рецепт! опис приготування: Я описала, як приготувати легкий фітнес-салат з курячою грудкою. У ньому є правильне поєднан...
Квас з гриба
Напій з чайного гриба прекрасно бадьорить, освіжає і втамовує спрагу. На цьому плюси не закінчуються, він нормалізує обмін речовин, підтримує імунітет і рятує від простудних захворювань! опис приготування: Це класичний рецепт приготування квасу з гриба. Чайний гриб для приготування квасу можна...
Лаваш
Рецепт приготування лаваша. опис приготування: З лавашей можна готувати різноманітні закуски, млинці та рулети. Готові лаваші краще зберігати в поліетиленових пакетах. приготування: Залити сухі дріжджі теплою водою і дати постояти. Додати просіяне борошно і сіль. Замісити еластичне тісто, пост...
Latte «Новорічний»
Ваше яскравий настрій і веселий новорічний ажіотаж з легкістю підтримає новорічний латте, приготований з корицею і зефіркамі, різними спеціями і прянощами. Вам навіть не знадобиться блендер! опис приготування: Справжнє свято смаку — новорічний латте, причому напій необов'язково готувати саме н...
Лимонна меренга
Меренге або ободок — відмінний десерт, батьківщина якого Франція. Готують його зі збитих білків з цукром і запікають у духовці. ніжне, буквально тане в роті тістечко. Сьогодні у мене лимонна меренга. опис приготування: Готується меренга не так складно, як здається. головне, потрібно добре збит...
Латкес з картоплі і моркви
Рецепт приготування традиційних ізраїльських картопляних млинців з морквою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів і підготувати лист для випічки. Помістити картопля в друшляк. Змішати з лимонним соком і дати постояти протягом 5 хвилин. У мисці перемішати разом морква і яйця. До...
Літній легкий салат
Дуже простий салатик на кожен день, а для початківців кулінарів - керівництво до дії: як приготувати річний легкий салат. опис приготування: По бажанню, в такий салат можна додати білий або червоний ріпчаста цибуля, подрібнений часник, гострий червоний перець (свіжий, сушений, мелений або в пл...
Lobbie
Рецепт приготування закуски з квасолі і волоських горіхів кількість порцій: 7 сухої квасолі— 250 грам очищених волоських горіхів— 0,5 склянки цибулина— 1 штука часнику— 2 зубчики великий пучок кінзи— 1 штука Перебрати квасолю і замочити в холодній воді на ніч. Злити воду, квасоля промити і...
Лазанья проста
Якщо ви любите лазанью, але не хочете возитися з соусами, то дивіться цей рецепт. Він про те, як приготувати лазанью просту. Це вегетаріанський варіант, яким зможуть насититися і м'ясоїди. опис приготування: Ця лазіння дуже ароматна. Я вважаю за краще не перевантажувати її спеціями, але за баж...
Ліванський лимонний суп з сочевицею
Рецепт приготування ліванського лимонного супу з сочевицею. Блюдо ліванської кухні. Швидко готується і урізноманітнює ваше меню. опис приготування: Розігріти масло у великій каструлі на сильному вогні. Коли масло буде дуже гарячим, додати цибулю і перемішувати, поки цибуля почне присмажуватися...
Курячі ніжки у фритюрі
Курячі ніжки у фритюрі можуть стати повноцінним вечерею для великої компанії, а можуть послужити чудовою закускою до пінного пива. В будь-якому випадку, таку смакоту обов'язково варто приготувати! опис приготування: Якщо вам треба знати, як приготувати курячі ніжки у фритюрі, то вивчіть цей ре...
Ліверна ковбаса в домашніх умовах
Рецепт приготування ліверної ковбаси в домашніх умовах дуже простий, хоча не можна сказати, що і швидкий. але повірте, воно того варте! все домашнє, а не з магазину. з'їдається миттю, вкуснятина! опис приготування: Такий простий рецепт ліверної ковбаси в домашніх умовах, як мені здається, спод...
Курячі бургери з смаженим чилі і цибулею
Рецепт приготування курячих бургерів з чилі поблано, цибулею і сиром. опис приготування: Обсмажити чилі над невеликим газовим полум'ям протягом 6 хвилин, часто перевертаючи. Викласти в миску, накрити кришкою або поліетиленовою плівкою. дати постояти 20 хвилин, потім протерти паперовим рушнико...