Рецепт Курник з листкового тіста
Нещодавно знайшов рецепт приготування курника з листкового тіста. Не гадав, що він виявиться таким смачним. Недарма його називають "; королем пирогів ";.
опис приготування:
Класичний рецепт курника з листкового тіста передбачає наявність декількох шарів, розділених млинцями. Готування млинців і є перший крок в рецепті. страва, приготоване в кілька шарів, приречене стати частим гостем на вашому столі.
Смачного!
- окіст курячий— 1 штука
- Листкове бездріжджове тісто— 500 грам
- Мал— 1/2 склянки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Вершкове масло— 60 грам(2-3 ст.л ложки в перший шар, 2-3 у другий)
- печериці— 200 грам
- кріп— 1 штука
- яйце— 3 штуки(1- на млинці, 1 — на змазування пирога, 1- в начинку)
- Чорний перець— За смаком
- молоко— 1 Ст. ложка
- сіль— За смаком(1 щіпка для млинців)
- кефір— 1 Склянка
- цукор— 1 Ст. ложка
Відварене круто яйце розрізаємо на дрібні шматочки. змішуємо рис, яйце, кріп (порубаний), заливаємо розтоплене вершкове масло, додаємо сіль і перець за смаком.
Готуємо другий шар начинки. Для цього нам потрібні печериці. Розрізаємо їх на шматочки і смажимо на сковороді, змащеній вершковим маслом. roza_ker, поки волога повністю не випарується. Після це додаємо подрібнену цибулю, перемішуємо все між собою, додаємо сіль, перець.
Відварюємо курячий стегенце. Беремо тільки м'ясо, нарізаємо його на дрібні шматочки.
За цей час листкове тісто вже має розморозитися. Розкачуємо його до товщини 6 мм, вирізаємо коло, кладемо на деко.
Викладаємо на тісто 1-й шар.
накриваємо 2-3 млинцями.
Викладаємо другий шар з грибів, накриваємо 2-3 млинцями.
викладаємо курку.
Щоб закрити третій шар з курки нам знадобиться час, що залишився тісто. Розкачуємо з нього максимально тонкий шар, щоб він закрив весь пиріг. В середині робимо дірочку. Краї можна придавити ложкою.
Змащуємо тонкий шар тіста зверху сумішшю з жовтка і молока (попередньо розмішати). Тепер можна покласти пиріг в духовку при температурі 175 градусів на 30-35 хвилин.
Подібні рецепти
Червона риба на сковороді
рецепт, як приготувати човники з листкового тіста, прекрасно підійде тим, хто хоче урізноманітнити своє меню випічки. Формування човників дуже проста, але виглядають пиріжки красиво і відмінно тримають начинку. опис приготування: Пиріжки виходять смачними, ситними і красивими. Їх можна подати...
Курник з млинців
Зазвичай курник готується з дріжджового тіста, але курник з млинців виходить не менш смачним. Ніжний і соковитий курник неодмінно сподобається всій родині. кількість порцій: 8-10 млинців— 14-15 штук курячого філе— 100 грам сметани— 200 мілілітрів грибів— 200 грам велика цибулина— 1 штука варени...
Курник з картоплею і куркою
Хочете побалувати сім'ю випічкою? Тоді давайте спечемо курник! Пиріг простий у приготуванні і дуже ситний. опис приготування: Як приготувати курник? Дуже просто! Перед Вами рецепт приготування курника. Для приготування тіста: 1. розтоплюємо маргарин, до нього додаємо сметану, соду і сіль, гарн...
«сідало» з пісочного тіста
Домашні пироги можуть бути не тільки простими і ситними, але і неймовірно вишуканими, оригінальними і по-справжньому святковими. Одним таким класичним рецептом якраз хочу поділитися. опис приготування: покажу вам, як приготувати "; Курник" з пісочного тіста. Це по-справжньому багатий пиріг, в ...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...