Рецепт Курник з листкового тіста

Рецепт Курник з листкового тіста
Кількість порцій: 6
Нещодавно знайшов рецепт приготування курника з листкового тіста. Не гадав, що він виявиться таким смачним. Недарма його називають "; королем пирогів ";.

опис приготування:

Класичний рецепт курника з листкового тіста передбачає наявність декількох шарів, розділених млинцями. Готування млинців і є перший крок в рецепті. страва, приготоване в кілька шарів, приречене стати частим гостем на вашому столі.

Смачного!

  • окіст курячий— 1 штука
  • Листкове бездріжджове тісто— 500 грам
  • Мал— 1/2 склянки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Вершкове масло— 60 грам(2-3 ст.л ложки в перший шар, 2-3 у другий)
  • печериці— 200 грам
  • кріп— 1 штука
  • яйце— 3 штуки(1- на млинці, 1 — на змазування пирога, 1- в начинку)
  • Чорний перець— За смаком
  • молоко— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком(1 щіпка для млинців)
  • кефір— 1 Склянка
  • цукор— 1 Ст. ложка
Курник з листкового тіста - фото крок 1 Щоб приготувати млинці, змішуємо кефір з яйцем, додаємо цукру і солі. постійно помішувати, щоб суміш не загусла. Смажимо млинці на сковорідці, змащеній олією. Залили суміш на сковорідку, чекаємо хвилину, перевертаємо млинець. має вийти 4-6 млинців.

Курник з листкового тіста - фото крок 2 Відварене круто яйце розрізаємо на дрібні шматочки. змішуємо рис, яйце, кріп (порубаний), заливаємо розтоплене вершкове масло, додаємо сіль і перець за смаком.

Курник з листкового тіста - фото крок 3 Готуємо другий шар начинки. Для цього нам потрібні печериці. Розрізаємо їх на шматочки і смажимо на сковороді, змащеній вершковим маслом. roza_ker, поки волога повністю не випарується. Після це додаємо подрібнену цибулю, перемішуємо все між собою, додаємо сіль, перець.

Курник з листкового тіста - фото крок 4 Відварюємо курячий стегенце. Беремо тільки м'ясо, нарізаємо його на дрібні шматочки.

Курник з листкового тіста - фото крок 5 За цей час листкове тісто вже має розморозитися. Розкачуємо його до товщини 6 мм, вирізаємо коло, кладемо на деко.

Курник з листкового тіста - фото крок 6 Викладаємо на тісто 1-й шар.

Курник з листкового тіста - фото крок 7 накриваємо 2-3 млинцями.

Курник з листкового тіста - фото крок 8 Викладаємо другий шар з грибів, накриваємо 2-3 млинцями.

Курник з листкового тіста - фото крок 9 викладаємо курку.

Курник з листкового тіста - фото крок 10 Щоб закрити третій шар з курки нам знадобиться час, що залишився тісто. Розкачуємо з нього максимально тонкий шар, щоб він закрив весь пиріг. В середині робимо дірочку. Краї можна придавити ложкою.

Змащуємо тонкий шар тіста зверху сумішшю з жовтка і молока (попередньо розмішати). Тепер можна покласти пиріг в духовку при температурі 175 градусів на 30-35 хвилин.


Подібні рецепти

Човники з листкового тіста

Червона риба на сковороді

рецепт, як приготувати човники з листкового тіста, прекрасно підійде тим, хто хоче урізноманітнити своє меню випічки. Формування човників дуже проста, але виглядають пиріжки красиво і відмінно тримають начинку. опис приготування: Пиріжки виходять смачними, ситними і красивими. Їх можна подати...

Курник з млинців

Курник з млинців

Зазвичай курник готується з дріжджового тіста, але курник з млинців виходить не менш смачним. Ніжний і соковитий курник неодмінно сподобається всій родині. кількість порцій: 8-10 млинців— 14-15 штук курячого філе— 100 грам сметани— 200 мілілітрів грибів— 200 грам велика цибулина— 1 штука варени...

Курник з картоплею і куркою

Курник з картоплею і куркою

Хочете побалувати сім'ю випічкою? Тоді давайте спечемо курник! Пиріг простий у приготуванні і дуже ситний. опис приготування: Як приготувати курник? Дуже просто! Перед Вами рецепт приготування курника. Для приготування тіста: 1. розтоплюємо маргарин, до нього додаємо сметану, соду і сіль, гарн...

«сідало» з пісочного тіста

«сідало» з пісочного тіста

Домашні пироги можуть бути не тільки простими і ситними, але і неймовірно вишуканими, оригінальними і по-справжньому святковими. Одним таким класичним рецептом якраз хочу поділитися. опис приготування: покажу вам, як приготувати "; Курник" з пісочного тіста. Це по-справжньому багатий пиріг, в ...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...