Рецепт Курочка по-быстрому

Рецепт Курочка по-быстрому
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв.
Будні зазвичай завжди пов'язані з втомою і небажанням проводити вечори біля плити. Тому щоб харчуватися і смачно, і корисно, потрібно знати деякі хитрощі. Збережіть собі цей рецепт швидкого вечеряю

опис приготування:

Курячі грудки розрізати на невеликі шматочки, викласти на сковороду, политу олією. посолити, зверху покласти нарізану цибулю і терту моркву. На невеликому вогні готується хвилин 20. Не забувати постійно помішувати. Можна додати томатів, я ж додала трохи кетчупу. Злегка залити кип'яченою водою. готувати ще 10-15 хвилин.

Відкрити кришку і активно перешкодити, поки випускається пар.

Подавати до столу, звичайно ж, негайно, з гарніром на свій смак.

  • Курячі грудки— 2-3 штук
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Мелений перець— — За смаком
  • кетчуп— — За смаком
  • Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
Курячі грудки розрізати на невеликі шматочки, викласти на сковороду, политу олією. посолити, зверху покласти нарізану цибулю і терту моркву. На невеликому вогні готується хвилин 20. Не забувати постійно помішувати. Можна додати томатів, я ж додала трохи кетчупу. Злегка залити кип'яченою водою. готувати ще 10-15 хвилин.

Відкрити кришку і активно перешкодити, поки випускається пар.

Подавати до столу, звичайно ж, негайно, з гарніром на свій смак.

Подібні рецепти

Курочка под соусом

Курочка под шубкой

Курочка под соусом — нереально смачна страва, яким можна пригощати гостей за святковим столом. Малиновий соус дуже незвичайний, він ідеально поєднується з ніжним курячим м'ясом. Спробуйте! опис приготування: Курочка під соусом в домашніх умовах — страва, яке не потребує особливих тимчасових ви...

Курочка з айвою і медом

Курочка з айвою і медом

Дивовижне блюдо з пікантним смаком. кількість порцій: 4 Курячі стегна або окосту (без шкіри)  — 1  кілограм айва— 1 кілограм Цибуля ріпчаста— 2 штуки(великі) Рослинна олія— 100 грам(без запаху) лимон— 1 штука мідь— 2 Ст. ложки обкладинка— 1 Чайна ложка імбир мелений— 1 Чайна ложка сіль— 1 За см...

Курочка с дымком

Курочка с дымком

Хочу запропонувати дуже простий, але казково ароматний рецепт приготування курочки. Підійдуть абсолютно будь-які частини курки, у мене стегенця, вийшло шикарно! дивіться! опис приготування: Подавайте курочку з овочами або овочевим салатом, зеленню. За час випікання виділяється досить багато м'...

Курочка со стручковой фасолью

Курочка со стручковой фасолью

Головним секретом страви, як приготувати курку з стручкової квасолею з неповторним смаком, є рисове вино. Саме його присутність в страві робить його надзвичайно смачним і ароматним. опис приготування: Подавати блюдо найкраще в поєднанні з білим рисом, горіхами кешью або арахісом, зверху присип...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...