Рецепт Курочка з айвою і медом
Дивовижне блюдо з пікантним смаком.
кількість порцій: 4
- Курячі стегна або окосту (без шкіри) — 1 кілограм
- айва— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки(великі)
- Рослинна олія— 100 грам(без запаху)
- лимон— 1 штука
- мідь— 2 Ст. ложки
- обкладинка— 1 Чайна ложка
- імбир мелений— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 За смаком
- перець чорний мелений— 1 За смаком
- куркума— 1 Чайна ложка
Нарізати цибулю півкільцями, айву часточками, а курку порубати на шматочки.
У сотейник або качатницю влити рослинне масло. Потомити цибулю на маслі.
Поки цибуля нудиться, айву обсмажити на малій кількості масла , на великому вогні, до освіти карамельної скоринки на часточках.
Додати в сотейник корицю і імбир.
на лушпиння "; подушку" викласти карамелізіроанную айву.
Зверху айви розкласти шматочки курочки. Посолити і поперчити. При необхідності додати дуже акуратно половину склянки води.
Закрити кришкою і томити на повільному вогні протягом 40 хвилин.
Змішати мед і сік лимона.
Додати медово-лимонну заправку і куркуму, розведену в 2 столових ложках бульйону в курку і протушкувати ще 10 хвилин.
ГОТОВИЙ! Смачного!
Подібні рецепти
Салат «Білий лотос з кальмарів»
Будні зазвичай завжди пов'язані з втомою і небажанням проводити вечори біля плити. Тому щоб харчуватися і смачно, і корисно, потрібно знати деякі хитрощі. Збережіть собі цей рецепт швидкого вечеряю опис приготування: Курячі грудки розрізати на невеликі шматочки, викласти на сковороду, политу о...
Курочка под соусом
Курочка под соусом — нереально смачна страва, яким можна пригощати гостей за святковим столом. Малиновий соус дуже незвичайний, він ідеально поєднується з ніжним курячим м'ясом. Спробуйте! опис приготування: Курочка під соусом в домашніх умовах — страва, яке не потребує особливих тимчасових ви...
Курочка с дымком
Хочу запропонувати дуже простий, але казково ароматний рецепт приготування курочки. Підійдуть абсолютно будь-які частини курки, у мене стегенця, вийшло шикарно! дивіться! опис приготування: Подавайте курочку з овочами або овочевим салатом, зеленню. За час випікання виділяється досить багато м'...
Курочка со стручковой фасолью
Головним секретом страви, як приготувати курку з стручкової квасолею з неповторним смаком, є рисове вино. Саме його присутність в страві робить його надзвичайно смачним і ароматним. опис приготування: Подавати блюдо найкраще в поєднанні з білим рисом, горіхами кешью або арахісом, зверху присип...
Курячі сердечка з медом
Навіть якщо ви не найзапекліший фанат субпродуктів, я рекомендую вам спробувати цей варіант, як приготувати курячі сердечка з медом. Смак виходить просто дивовижним! Рекомендую рецепт на замітку. опис приготування: Поєднання соєвого соусу, меду, імбиру і апельсина — це стовідсоткове попадання ...