Рецепт Курячі гомілки з цибулею і морквою
Курячі гомілки з цибулею і морквою — прекрасний варіант для сімейного обіду або вечері. Ця страва мені подобається тим, що крім самих гомілок, в ньому є підлива, яка поліпшить смак будь-якого гарніру.
опис приготування:
Підлива в цій страві виходить просто чудовою! Вона незамінна до гречки, макаронів, та й усьому, що завгодно! Гомілки заслуговують на окрему увагу, вони соковиті і м'які. Обов'язково спробуйте мій рецепт, як приготувати курячі гомілки з цибулею і морквою.
- курячі гомілки— 1 кілограм
- Цибуля— 1 штука
- морква— 2 штуки
- часник— 1 зубчик
- сіль— За смаком
- перець мелений— За смаком
- спеції— За смаком
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
У сковороді розігрійте олію, викладіть гомілки і обсмажте їх з усіх боків до утворення золотистої скоринки.
Цибулину поріжте на великі кубики.
Моркву натріть на крупній тертці.
Коли гомілки обсмажаться, відправте в сковороду цибулю і моркву, додайте сіль і спеції. Перемішайте і обсмажте протягом 5 хвилин, щоб овочі злегка отмякла.
Залийте вміст сковороди водою.
Накрийте кришкою і тушкуйте на вогні менше середнього протягом 40-60 хвилин.
Курячі гомілки з цибулею і морквою готові.
Смачного!
Подібні рецепти
Курячі гомілки в духовці
Пропоную вашій увазі просте і дуже смачна страва з курячих гомілок, картоплі, лука і майонезу. Замість майонезу можна взяти сметану або несолодкий йогурт. опис приготування: ароматна, соковита курочка з картоплею, цибулею, помідорами і сиром підійде на вечерю, обід або на святковий стіл. М'ясо...
Курячі гомілки з цибулею на сковороді
Смажені курячі ніжки — одне з найсмачніших страв, використовуваних для закуски. А якщо під час приготування додати цибулю, то аромат варто просто чудовий! опис приготування: Дуже смачні і ароматні курячі ніжки! Якщо Ви любите більш гострі страви, додайте трохи перцю чилі. А подати їх можна з б...
Курячі сердечка з цибулею і морквою
Легке в приготуванні, смачна страва для сімейного обіду або вечері. обов'язково приготуйте! опис приготування: Курячі сердечка з цибулею і морквою — це недороге, корисне блюдо. До того ж — готується воно швидко, не вимагає від господині особливих навичок, тому дуже рекомендую спробувати пригот...
Курячі шлунки з цибулею і морквою
Смачне і апетитне блюдо з курячих шлунків ви можете приготувати буквально за 30 хвилин і подати з будь-яким обраним гарніром: відвареним рисом, картоплею, овочами. опис приготування: Страву можна подавати як підливу, якщо при смаженні додати в сковороду трохи гарячої води або як окреме м'ясне ...
Курячі гомілки на грилі
Курячі ніжки на грилі - це просто смакота! Особливо на свіжому повітрі, під охолоджене пиво. Готувати цю страву просто, а якщо це ще й курка, то маринувати її довго не доведеться. опис приготування: Щоб ніжки вийшли ніжними і м'ясо прямо "; падало" з кістками, Щоб наждачний папір, а не на схил...