Рецепт Курячі котлети з зеленню
Курячі котлети з зеленню — моє улюблене блюдо. Курка відмінно доповнюється зеленню. ніжно, ароматні і просто смачно! Я вже давно намагаюся додати побільше овочів до м'яса і в свій раціон.
опис приготування:
Курячі котлети з зеленню, якщо робити їх на пару, будуть дієтичним блюдом. А ось панірувальні сухарі додадуть котлет апетитний вигляд і приємну хрустку скоринку. Подавайте курячі котлети з зеленню і з відвареною картоплею або гречкою, а також зі свіжими овочами. Я б радила зелені котлетки давати дітям, адже їм теж потрібно їсти зелень, але мало хто з дітей їсть її в чистому вигляді. Успіхів і приємного апетиту!
- Куряче філе— 300 грам
- Зелена цибуля— 100 грам
- яйце— 1 штука
- борошно— 2 Ст. ложки
- Масло рослинне— 1 Ст. ложка
- Цибуля— 1 штука
- сіль, перець— За смаком
- Сухарі паніровочні— За смаком
лук обсмажити.
До курячого фаршу додайте яйце і цибулю.
Додайте всі інші інгредієнти, крім панірувальних сухарів.
Зліпити котлетки і обваляйте їх в панірувальних сухарях.
Обсмажте котлети з двох сторін до золотистого кольору і трохи пропарьте.
Смачного!
Подібні рецепти
Тісто з майонезом для пирога
досить ситний, але при цьому легкий і бюджетний варіант закуски для всієї родини — це лаваш з сиром, яйцем і зеленню в домашніх умовах. Вдалий варіант для сніданку або перекусу. опис приготування: Цей простий рецепт лаваша з сиром, яйцем і зеленню прекрасно підійде в якості закуски на природу ...
Лаваш з яйцем і зеленню
Лаваш з яйцем і зеленню — відмінний перекус: ними можна почати день або проводити опівдні. Лаваш можна взяти з собою в контейнері і розігріти в мікрохвильовій печі під час обідньої перерви. опис приготування: Лаваш з яйцем і зеленню — одне з найпростіших блюд, які я знаю. Лаваш годі й запікат...
Лінгвіні з помідорами і зеленню
Рецепт приготування пасти Лінгвіні з козячим сиром, цибулею-шалот, білим вином, зеленню петрушки, кропом, естрагоном, чебрецем і помідорами. опис приготування: Складна суміш смаків свіжих трав і солодкі помідори в поєднанні з вершковим сиром роблять цю пасту чудовою. Подавайте її з келихом чер...
Квашені помідори з часником і зеленню
Соковиті квашені помідори — постійна закуска на святкових столах і в будні в зимовий час. головне — заздалегідь заготовити її в літній сезон з часником і зеленню, щоб вистачило до наступного літа. опис приготування: Кількість інгредієнтів вказана на три банки, об'ємом по 1 літр. Оцет в розсіл ...
Коржі НААН з сиром і зеленню
Ці коржі дуже прості і смачні. Найголовніше в них то, що ви можете додавати будь-топпинг, який вам до душі! опис приготування: Приготуйте дріжджове тісто і залиште підніматися. Потім розкачати тісто, виріжте трикутники, викладіть начинку і смажте на сковороді. мука— 250 грам розпушувач— 1 Ч...