Рецепт Курячі нагетси на грилі

Рецепт приготування курячого м'яса на грилі. американська кухня.
опис приготування:
1. замочіть 12 дерев'яних шампурів в теплій воді на 20 хвилин, поки ви нарезаете курку і готуєте газовий гриль.
2. У великій мисці, змішайте панірувальні сухарі, часниковий порошок, сіль і перець. Додайте оливкову олію і воду.
3. Наріжте кожну курячу грудку на 6 поздовжніх частин. Покладіть шматочки в раніше приготовлену суміш (крок 2) і відкладіть в холодильник на 20 хвилин.
4. У невеликому посуді змішайте інгредієнти для маньчжурського соусу і відкладіть в сторону.
5. Насадити курячі грудки на шампури і обсмажувати на відкритому вогні протягом 5 хвилин з кожного боку. Подавати до столу з маньчжурським соусом.
- сіль— 1/2 чайних ложки
- оливкова олія— 3 чайних ложки
- куряча грудка— 2 штуки(нарезать широкими полосками)
- соєвий соус— 2 Ст. ложки(для соусу)
- часниковий порошок— 1/2 чайних ложки(для соусу)
- часниковий порошок— 1/2 чайних ложки
- чорний перець— 1/4 чайних ложки
- вода— 2 Ст. ложки
- кунжутну олію— 1 Чайна ложка
2. У великій мисці, змішайте панірувальні сухарі, часниковий порошок, сіль і перець. Додайте оливкову олію і воду.
3. Наріжте кожну курячу грудку на 6 поздовжніх частин. Покладіть шматочки в раніше приготовлену суміш (крок 2) і відкладіть в холодильник на 20 хвилин.
4. У невеликому посуді змішайте інгредієнти для маньчжурського соусу і відкладіть в сторону.
5. Насадити курячі грудки на шампури і обсмажувати на відкритому вогні протягом 5 хвилин з кожного боку. Подавати до столу з маньчжурським соусом.
Подібні рецепти

Курячі нагетси в мультиварці
Курячі нагетси дуже любить моя молодша сестра. І це дуже добре для мене і для мами, тому що приготувати курячі нагетси дуже просто, виходять вони смачними, м'якими і ситними. опис приготування: Курячі нагетси хороші тим, що вони запікаються в духовці, а не смажаться. Таким чином, з них виходит...

Курячі сердечка на грилі
Субпродукти можуть стати відмінним блюдом на пікнік. Не вірите? значить, ви ніколи не готували курячі сердечка на грилі. Вони виходять м'які, соковиті і дуже смачні. Рекомендую на пробу! опис приготування: Курячі сердечка хороші тим, що для них можна придумати будь-який маринад, який вам до ду...

Курячі гомілки на грилі
Курячі ніжки на грилі - це просто смакота! Особливо на свіжому повітрі, під охолоджене пиво. Готувати цю страву просто, а якщо це ще й курка, то маринувати її довго не доведеться. опис приготування: Щоб ніжки вийшли ніжними і м'ясо прямо "; падало" з кістками, Щоб наждачний папір, а не на схил...

Курячі котлети на грилі для бургерів
Бургери - це відмінне блюдо для перекушування. Ви можете зробити його без проблем в домашніх умовах. Розповім про головне його інгредієнті, як приготувати курячі котлети на грилі для бургерів. опис приготування: Можна використовувати курячий фарш або рубане м'ясо. Рекомендую все ж фарш, тоді к...

Курячі крила на грилі
Якщо ви зібралися з друзями або родиною виїхати на природу, то візьміть з собою курячі крильця, щоб приготувати їх на грилі. Перед тим як запікати курочку, обов'язково її замаринуйте. опис приготування: Крильця на грилі готуються досить швидко. Ними можна нагодувати велику компанію. Найчастіше...