Рецепт Курячі нагетси на грилі

Рецепт Курячі нагетси на грилі
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування курячого м'яса на грилі. американська кухня.

опис приготування:

1. замочіть 12 дерев'яних шампурів в теплій воді на 20 хвилин, поки ви нарезаете курку і готуєте газовий гриль.

2. У великій мисці, змішайте панірувальні сухарі, часниковий порошок, сіль і перець. Додайте оливкову олію і воду.

3. Наріжте кожну курячу грудку на 6 поздовжніх частин. Покладіть шматочки в раніше приготовлену суміш (крок 2) і відкладіть в холодильник на 20 хвилин.

4. У невеликому посуді змішайте інгредієнти для маньчжурського соусу і відкладіть в сторону.

5. Насадити курячі грудки на шампури і обсмажувати на відкритому вогні протягом 5 хвилин з кожного боку. Подавати до столу з маньчжурським соусом.


  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • оливкова олія— 3 чайних ложки
  • куряча грудка— 2 штуки(нарезать широкими полосками)
  • соєвий соус— 2 Ст. ложки(для соусу)
  • часниковий порошок— 1/2 чайних ложки(для соусу)
  • часниковий порошок— 1/2 чайних ложки
  • чорний перець— 1/4 чайних ложки
  • вода— 2 Ст. ложки
  • кунжутну олію— 1 Чайна ложка
1. замочіть 12 дерев'яних шампурів в теплій воді на 20 хвилин, поки ви нарезаете курку і готуєте газовий гриль.

2. У великій мисці, змішайте панірувальні сухарі, часниковий порошок, сіль і перець. Додайте оливкову олію і воду.

3. Наріжте кожну курячу грудку на 6 поздовжніх частин. Покладіть шматочки в раніше приготовлену суміш (крок 2) і відкладіть в холодильник на 20 хвилин.

4. У невеликому посуді змішайте інгредієнти для маньчжурського соусу і відкладіть в сторону.

5. Насадити курячі грудки на шампури і обсмажувати на відкритому вогні протягом 5 хвилин з кожного боку. Подавати до столу з маньчжурським соусом.


Подібні рецепти

Курячі нагетси

Курячі нагетси в мультиварці

Курячі нагетси дуже любить моя молодша сестра. І це дуже добре для мене і для мами, тому що приготувати курячі нагетси дуже просто, виходять вони смачними, м'якими і ситними. опис приготування: Курячі нагетси хороші тим, що вони запікаються в духовці, а не смажаться. Таким чином, з них виходит...

Курячі сердечка на грилі

Курячі сердечка на грилі

Субпродукти можуть стати відмінним блюдом на пікнік. Не вірите? значить, ви ніколи не готували курячі сердечка на грилі. Вони виходять м'які, соковиті і дуже смачні. Рекомендую на пробу! опис приготування: Курячі сердечка хороші тим, що для них можна придумати будь-який маринад, який вам до ду...

Курячі гомілки на грилі

Курячі гомілки на грилі

Курячі ніжки на грилі - це просто смакота! Особливо на свіжому повітрі, під охолоджене пиво. Готувати цю страву просто, а якщо це ще й курка, то маринувати її довго не доведеться. опис приготування: Щоб ніжки вийшли ніжними і м'ясо прямо "; падало" з кістками, Щоб наждачний папір, а не на схил...

Курячі котлети на грилі для бургерів

Курячі котлети на грилі для бургерів

Бургери - це відмінне блюдо для перекушування. Ви можете зробити його без проблем в домашніх умовах. Розповім про головне його інгредієнті, як приготувати курячі котлети на грилі для бургерів. опис приготування: Можна використовувати курячий фарш або рубане м'ясо. Рекомендую все ж фарш, тоді к...

Курячі крила на грилі

Курячі крила на грилі

Якщо ви зібралися з друзями або родиною виїхати на природу, то візьміть з собою курячі крильця, щоб приготувати їх на грилі. Перед тим як запікати курочку, обов'язково її замаринуйте. опис приготування: Крильця на грилі готуються досить швидко. Ними можна нагодувати велику компанію. Найчастіше...