Рецепт Курячі ніжки в повному розсолі
Це досить простий, але в той же час незвичайний і оригінальний рецепт, як приготувати курячі ніжки в повному розсолі. Блюдо виходить дуже ароматним і соковитим, з великою кількістю спецій.
опис приготування:
Такі курячі ніжки стануть прекрасним овочевим блюдом і підійдуть до будь-якого гарніру, а також стануть відмінною закускою до того ж пива чи іншими алкогольними напоями (мені подобається з яблучним сидром). За цим рецептом можна приготувати не тільки курячі гомілки, але і стегенця і навіть стегенця. Особливої пікантності курці надає пивний маринад, м'ясо стає ніби ще ніжнішим і більш насиченим за смаком. Ну, а велика кількість спецій робить блюдо ще більш яскравим і насиченим.
- курячі гомілки— 4 штуки
- паприка— 1/2 чайних ложки
- Перець чилі мелений— 1 щіпка
- орегано— 1 щіпка
- Каєнський перець— 1 щіпка
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
- сіль— 1/2 чайних ложки
- цукор— 3 Ст. ложки
- Чорний перець— 1/2 чайних ложки
- Лавровий лист— 2 штуки
- пиво— 300 мілілітрів
змішайте цукор, половину солі, чорний перець. додайте 1 стакан гарячої води і розмішайте, щоб цукор повністю розчинився. Потім додайте кубики льоду, щоб розсіл швидше охолов. Також в розсіл покладіть лаврове листя. Коли розсіл охолоне, додайте пиво і викладіть курячі гомілки.
Затягніть миску харчовою плівкою і відправте в холодильник на 3-4 годину.
Вийміть ніжки з розсолу, обсушити паперовими рушниками. Змастіть гомілки рослинним маслом.
Натріть гомілки сумішшю солі і спецій (паприка, перець чилі, орегано і кайенский перець).
Викладіть гомілки на деко і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 40-60 хвилин (залежно від духовки). Гомілки повинні підзолотившись зверху, а всередині бути повністю готовими.
Курячі ніжки в повному розсолі готові. Смачного!
Подібні рецепти
Риба, запечена в вершках
Існує безліч рецептів приготування квашеної капусти, але цей, на мій погляд, - один з кращих. І, що не менш важливо, заквасити капусту в розсолі зовсім нескладно - переконайтеся самі! опис приготування: Капустка виходить хрустка, ароматна, соковита - в загальному, така, як треба. І, що дуже пр...
Курячі ніжки на грилі
Курячі ніжки на грилі — просто смакота! особливо — на свіжому повітрі, під охолоджене пиво. Маринувати курячі ніжки будемо в меду, соєвому соусі, лимонному соці, додамо часничку і діжонськой гірчиці. опис приготування: Курячі ніжки на грилі мама називає "; пустощами ";. У хорошому сенсі слова ...
Курячі ніжки на мангалі
дуже пікантний, смачний і простий маринад для курячих ніжок на мангалі я хочу запропонувати вам на замітку. У сезон пікніків різноманітність меню — це те, що потрібно. запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Щоб курка як слід просочилася маринадом, я рекомендую маринувати її за 8-10 годин до...
Курячі ніжки на сковороді
недороге, нескладне і смачненьке гаряче блюдо хочу запропонувати вам на обід або вечерю. Хрустка скоринка і ароматні спеції — це дійсно вражаюче! Якщо подобається ідея, забирайте в закладки опис приготування: Хочете навчу вас, як приготувати курячі ніжки на сковороді, від яких неможливо відірв...
Курячі ніжки з часником
Курячі ніжки з часником - це дуже смачно! У страви настільки апетитний вигляд і аромат, що у Вас і Ваших домочадців слинки потечуть ще під час приготування! опис приготування: Пропоную Вам невигадливий рецепт курячих ніжок з часником. Вам знадобиться мінімум компонентів і сил на те, щоб пригот...