Рецепт Курячі шлунки з грибами
Курячі шлунки з грибами — неймовірно смачна страва, яке при правильному приготуванні може стати справжнім святковим блюдом, а гості будуть вражені і захоплені!
опис приготування:
Якщо шлуночки довго протушкувати, вони стають зовсім м'якими. Шлуночки з грибами прекрасно поєднуються, а зі сметаною виходить просто чарівно. Чимось навіть жульєн нагадує! Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо, і ви переконаєтеся, що субпродукти — це смачно!
- курячі шлуночки— 500 грам
- печериці— 300 грам
- Цибуля— 1 штука
- крем— 5 Ст. ложок
- Масло рослинне— 3 Ст. ложки
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
Шлуночки розріжте на кілька частин, щоб шматочки не були занадто великими. Викладіть шлуночки в сковороду з розігрітим рослинним маслом, спершу злегка обсмажте.
Потім залийте водою і тушкуйте під кришкою 50 хвилин. Після цього зніміть кришку і ще хвилин 10 тушкуйте, щоб випарувалася залишилася рідина.
Цибулю дрібно наріжте.
Гриби також поріжте на невеликі шматки.
Обсмажте гриби разом з цибулею до м'якості.
Шлуночки протушкувати і стали зовсім м'якими.
Оперувати обсмажені гриби в сковороду до шлуночків. Посоліть і поперчіть за смаком.
Додайте в сковороду сметану, перемішайте і тушкуйте 3-5 хвилин.
Блюдо готово! Смачного!
Подібні рецепти
Курячі шлунки з гречкою
Перевірений рецепт - це 50% успіху смачної страви. І якщо ви до сих пір шукайте правильний варіант приготування субпродуктів, то вам в поміч для мене інструкція. Вийде цікавий і смачна вечеря. опис приготування: Я описала, як приготувати курячі шлунки по-селянськи. Для кращої текстури необхідн...
Курячі шлунки по-грузинськи
Не всі люблять курячі шлунки — і дуже даремно! Раджу придивитися до цього рецепту і ви неодмінно зміните свій погляд на цей субпродукт. Шлуночки виходять дуже ніжні і соковиті! опис приготування: рецепт традиційний, грузинський, тому нічого не міняйте і точно дотримуйтесь рецептом. Від такого ...
Курячі шлунки по-корейськи
Якщо вам здається, що курячі шлунки — це якось прозаїчно, то ви просто ніколи не пробували їх приготувати, як корейці! С редькой, цибулькою і бальзамічним оцтом вони заграють новими фарбами! опис приготування: Корейці люблять курку і всі її складові. Тому у них шалено багато рецептів не тільки...
Курячі шлунки з цибулею і морквою
Смачне і апетитне блюдо з курячих шлунків ви можете приготувати буквально за 30 хвилин і подати з будь-яким обраним гарніром: відвареним рисом, картоплею, овочами. опис приготування: Страву можна подавати як підливу, якщо при смаженні додати в сковороду трохи гарячої води або як окреме м'ясне ...
Курячі шлунки з огірком
Всі субпродукти мають приємний смак, тому і рецептів з них велика кількість. Один з них перед вами — смачні і ніжні курячі шлунки з огірком. опис приготування: Курячі шлунки з огірком — це просте і доступне блюдо для кожної сім'ї. Купіть охолоджені шлунки і відразу приступайте до приготування....