Рецепт Лазанья з цукіні і беконом

Рецепт Лазанья з цукіні і беконом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування лазаньї з цукіні, сиром, беконом, соусом Маринара і соусом бешамель.

опис приготування:

Соковита ароматна лазанья з соусом бешамель порадує вас своїм насиченим смаком.

  • вершкового масла— 1 Ст. ложка
  • борошна— 1 Ст. ложка
  • солі і перцю— 1 щіпка
  • для лазаньї:цукіні— 1 штука
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • часнику— 1 зубчик
  • солі і перцю— 1 Чайна ложка
  • сиру Фонтіна— 90 грам
  • сиру Пармезан— 1/2 склянки
  • бекону— 6 скибочок
  • яйце— 1 штука
  • сиру моцарелла— 90 грам
  • пластини для лазаньї— 4 штуки
Лазанья з цукіні і беконом - фото крок 1 1. Нарізати цукіні і бекон. Пропустити часник через прес. Натерти сир. Викласти скибочки цукіні в форму для випічки, додати часник, перемішати з 1 столовою ложкою оливкової олії і приправити 1/2 чайної ложки солі і перцю. Випікати в духовці при температурі 200 градусів 15 хвилин до м'якості. Залишити духовку на 200 градусах.

Лазанья з цукіні і беконом - фото крок 2 2. змішати цукіні, бекон, сир пармезан, сир Фонтіна, яйце, 1/2 чайної ложки солі і 1/2 чайної ложки чорного перцю в невеликій мисці. Відставити в сторону.

Лазанья з цукіні і беконом - фото крок 3 3. Щоб зробити соус Бешамель, розтопити 1 столову ложку вершкового масла у великій каструлі на середньому вогні. Додати борошно і збивати протягом 3 хвилин. Додати молоко. Збільшити вогонь до високого. Заважати соус віночком, поки він не почне густіти, близько 3 хвилин. Додати дрібку солі, перцю і мускатного горіха.

Лазанья з цукіні і беконом - фото крок 4 4. Вилити соус Бешамель в форму для випічки. викласти 2 пластини лазаньї, зверху суміш цукіні, потім знову 2пластіни лазаньї.

Лазанья з цукіні і беконом - фото крок 5 5. Зверху викласти соус марінара, сир моцарелла і трохи сиру Пармезан зверху.

Лазанья з цукіні і беконом - фото крок 6 6. Накрити щільно фольгою. випікати при 200 градусах близько 20 хвилин. Прибрати фольгу і запікати, поки сир зверху не стане золотистого кольору, близько 15 хвилин. дати охолонути 10 хвилин, нарізати і подавати.

Подібні рецепти

Лазанья з цукіні

Сир з козячого молока в домашніх умовах

З нашим рецептом, ситний обід вам забезпечений. бекон, цукіні, ароматний сир, листи лазаньї - все це відмінно поєднується і з допомогою духовки перетворюється в дивовижне блюдо. опис приготування: Готуємо смачний і ситний обід. Спочатку підготуйте соус бешамель. Для цього вам буде потрібно роз...

Лазанья з беконом і сиром Колбі

Лазанья з беконом і сиром Колбі

Рецепт приготування лазаньї з беконом і сиром Колбі. Дуже смачне і ситне блюдо, яке сподобається всім членам вашої родини. опис приготування: У жаровні готувати яловичину і цибулю на середньому вогні, поки м'ясо перестане бути рожевим, злити рідину. Додати бекон, томатний соус, помідори, цукор...

Коржі з креветками і цукіні

Коржі з креветками і цукіні

Рецепт приготування коржів з креветками, цукіні, сиром і сметаною. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Викласти коржі на двох великих аркушах для випічки. змастити коржі 1 столовою ложкою олії і посипати тертим сиром. випікати, поки сир не розплавиться, від 3 до 5 хвилин. По...

Локшина Тальятелле з цукіні і шинкою

Локшина Тальятелле з цукіні і шинкою

Тальятелле змішані з цукіні, соусом з яєчних жовтків, вершків, лимонним соком і смаженої шинкою. Дуже смачний обід! кількість порцій: 4 локшина тальятелле— 300 грам цукіні— 2 штуки кубик курячого бульйону— 1 штука яєчні жовтки— 2 штуки вершки— 150 мілілітрів сир пармезан— 50 грам шинка— 2 скибо...

Лінгвіні цукіні Карбонара

Лінгвіні цукіні Карбонара

Рецепт приготування італійського блюда Лінгвіні цукіні Карбонара з Романо і Панчетта. кількість порцій: 2 яйце— 2 штуки спагетті— 1 штука(упаковка Лінгвіне) чорний перець— 1 штука бекон— 220 грам(тунець) сир— 1 штука(Пармезан Романо) цукіні— 1 штука(великий) часник— 1 штука молоко— 1 Склянка му...