Рецепт Лимонні булочки з глазур'ю
Рецепт приготування булочок з начинкою з лимонної цедри, лимонного соку, цукру і мускатного горіха з глазур'ю з вершкового сиру, лимонного соку і цукрової пудри.
опис приготування:
За цим рецептом у вас вийде від 12 до 15 булочок.
- упаковка дріжджів— 1 штука(2 1/2 чайні ложки)
- теплого молока— 3/4 склянки
- цукру— 1/4 склянки
- ванільного екстракту— 2 чайних ложки
- пшеничного борошна— 4 1/2 склянки
- солі— 1/2 чайних ложки
- мускатного горіха— 1/2 чайних ложки
- лимона, Cedra— 2 штуки
- яйця— 2 штуки
- цукру— 1 Склянка(начинка)
- меленого мускатного горіха— 1/4 чайних ложки(начинка)
- імбиру— 1/2 чайних ложки(начинка)
- лимона, tsedra і сік— 2 штуки(начинка)
- м'якого вершкового масла— 3 Ст. ложки(начинка)
- м'якого вершкового сиру— 120 грам(глазур)
- лимон, сік і tsedra— 1 штука(глазур)
- цукрової пудри— 1 Склянка(глазур)
2. Додати яйця і борошно, що залишилося, збити до отримання липкого тіста. Встановити гак для тіста і замішувати протягом 5 хвилин, поки тісто не стане пружним. Ви також можете замісити тісто вручну на посипаній борошном поверхні протягом 5-7 хвилин.
3. Помістити тісто в миску, змащену олією, обваляти в олії з усіх боків, накрити миску поліетиленовою плівкою і рушником. Дати підняття майже в 2 рази протягом 1 годину.
4. приготувати начинку. У невеликій мисці змішати цукор, мускатний горіх і імбир. Потім додати лимонну цедру і перемішати кінчиками пальців до тих пір, поки суміш не стане нагадувати вологий пісок. Розмішати з соком 1 лимона. Сік другого лимона залишити для глазурі.
5. Злегка змастити вершковим маслом форму для випічки або збризнути маслом в спреї. На посипаною борошном поверхні розкачати з тіста прямокутник розміром приблизно 25Х37 см. Рівномірно змастити поверхню тіста з розм'якшеним вершковим маслом, потім викласти зверху лимонну начинку.
6. Згорнути тісто в рулет, починаючи з довгого кінця. Розрізати рулет на 12-15 булочок і викласти в форму.
7. Накрити булочки рушником і дати постояти 1 час, поки вони не збільшаться в об'ємі вдвічі. Ви також можете поставити їх в холодильник в цей момент. Для цього потрібно щільно накрити форму поліетиленовою плівкою і помістити в холодильник на строк до 24 годин. Перед пріготволеніем дайте булочкам постояти 1 годину при кімнатній температурі. Розігріти духовку до 175 градусів. Випікати булочки в духовці 35 хвилин, поки термометр, поміщений в булочки, не реєструватиме 88 градусів.
8. приготувати глазур. У кухонному комбайні збити вершковий сир. Додати лимонний сік і збити. Додати цукрову пудру і збити до однорідності.
Змастити готові булочки глазур'ю і посипати цедрою лимона зверху. подавати теплими.
Подібні рецепти
Спагеті з беконом і вершками
Рецепт приготування ароматного і корисного лимонного десерту, популярний в середовищі американських господинь, люблячих готувати. опис приготування: оригінальний і нескладний у приготуванні рецепт лимонних батончиків легко створить піднесений настрій у вашому будинку і полюбиться вашим домашні...
Лимонні маффіни з чорницею
Рецепт приготування мафінів з цедрою лимона, лимонним соком, чорницею, ванільним екстрактом і цукровим посипанням. опис приготування: Мафіни з чорницею, ароматом лимона і хрусткою цукрової верхівкою виходять неймовірно ніжними і соковитими. соди— 1/2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки лимон...
Лимонні маффіни з маком
Лимонні маффіни з маком — ще одна неймовірно смачна випічка, приготувати яку дуже просто навіть в домашніх умовах. Такі смачні маффіни просто не можуть не сподобатися! опис приготування: Я дуже люблю прості рецепти домашньої випічки. свіженькі мафіни — це ідеальний акомпанемент до чаю або кави...
Лимонні капкейкі з кремом
Рецепт приготування капкейков з лимонною цедрою і кремом з вершкового масла, цукрової пудри, лимонного соку і цедри. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2,5 дюжини капкейков. Прикрасити капкейкі ви можете в залежності від вашої фантазії. Ромашки з марципану можна приготувати заздале...
Лимонні кільця з фісташками
Рецепт приготування ароматних хрустких кілець з лимонною цедрою і фісташками. опис приготування: Змішайте в мисці борошно, кукурудзяний крохмаль, розпушувач і сіль. Збийте міксером в мисці масло і цукровий пісок на середній швидкості. додайте жовтки, лимонну цедру і ваніль. Знизьте швидкість і...