Рецепт Ліверні пиріжки

Рецепт Ліверні пиріжки
Кількість порцій: 12 Час приготування: 2 г. 0 хв.
З якими тільки начинками я не зустрічалася в пиріжках! Кожна людина знайде щось на свій смак. Але сьогодні я зроблю улюблений варіант мого чоловіка. природно, він м'ясної і дуже ситний. Читайте!

опис приготування:

Отриману випічку я вважаю універсальної. Вона поєднується з гарячим чаєм, підійде як обіду і навіть вечері. А ще вироби можна взяти з собою на природу. Тому вам буде корисно дізнатися про те, як приготувати ліверні пиріжки. Їх ми будемо смажити, а тесту необхідно перед цим настоятися.

  • курячий лівер— 500 грам
  • Ріпчаста цибуля— 180 грам
  • Пшеничне борошно— 300 грам
  • Рослинна олія— 210 мілілітрів(30 мл в тісто, інше для смаження)
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • Сухі дріжджі— 2 чайних ложки
  • сіль— 2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець— 0,5 чайних ложки
  • Вода тепла— 1 Склянка
ліверні пиріжки - фото крок 1 1. Для початку в теплій воді розчинити дріжджі, цукор і ложку солі. Дайте суміші трохи настоятися.

ліверні пиріжки - фото крок 2 2. Потім порціями всипте борошно, постійно помішуючи масу.

ліверні пиріжки - фото крок 3 3. Потім влийте масло. замішайте тісто. Залиште його в теплому місці під рушником на 20 хвилин.

ліверні пиріжки - фото крок 4 4. Тепер зробіть начинку. Очищену цибулю подрібніть в кашку.

ліверні пиріжки - фото крок 5 5. Так само поступите з лівером.

ліверні пиріжки - фото крок 6 6. Потім лівер перекладіть на сковороду. Додайте до нього сіль і перець.

ліверні пиріжки - фото крок 7 7. Обсмажте начинку протягом 4-5 хвилин до коричневого кольору, помішуючи.

ліверні пиріжки - фото крок 8 8. Потім лівер перемішайте з цибулею. начинка готова!

ліверні пиріжки - фото крок 9 9. Тим часом підійшов тісто. Вимішайте його до єдиної консистенції і знову залиште при кімнатній температурі на 1 час.

ліверні пиріжки - фото крок 10 10. Після цього тісто розкачати і розділіть на 12 рівних частин.

ліверні пиріжки - фото крок 11 11. Далі розкачайте кожен шматок тіста в товсту коржик. У центр викладіть начинку.

ліверні пиріжки - фото крок 12 12. Потім зліпити пиріжки в центрі і трохи їх пріплюсніте.

ліверні пиріжки - фото крок 13 13. У глибокій сковороді розігрійте масло. Викладіть в нього вироби.

ліверні пиріжки - фото крок 14 14. Обсмажте пиріжки по 3 хвилини з кожного боку. Все готово! Смачного!

Подібні рецепти

Ледачі пиріжки

Пиріжки з лаваша з картоплею

Головна перевага цієї страви - висока швидкість приготування, простота і чудовий смак. А це важливо в наш вік вічного поспіху і запізнень. Дерзайте! опис приготування: Ледачі пиріжки готуються дуже просто. Для тесту змішайте соду і кефір, додайте борошно, яйця, сметану, цукор, сіль і замісіть....

Курячі пиріжки

Курячі пиріжки

Рецепт приготування пиріжків з вершкового тесту з шматочками курки, цибулею, селерою, морквою, зеленим горошком, кропом і сиром Пармезан. опис приготування: Готові пиріжки можна охолодити і заморозити, а потім розігріти в мікрохвильовій печі. м'якого вершкового масла— 8 Ст. ложок(1 паличка)...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...