Рецепт Ліверні пиріжки
З якими тільки начинками я не зустрічалася в пиріжках! Кожна людина знайде щось на свій смак. Але сьогодні я зроблю улюблений варіант мого чоловіка. природно, він м'ясної і дуже ситний. Читайте!
опис приготування:
Отриману випічку я вважаю універсальної. Вона поєднується з гарячим чаєм, підійде як обіду і навіть вечері. А ще вироби можна взяти з собою на природу. Тому вам буде корисно дізнатися про те, як приготувати ліверні пиріжки. Їх ми будемо смажити, а тесту необхідно перед цим настоятися.
- курячий лівер— 500 грам
- Ріпчаста цибуля— 180 грам
- Пшеничне борошно— 300 грам
- Рослинна олія— 210 мілілітрів(30 мл в тісто, інше для смаження)
- цукор— 2 Ст. ложки
- Сухі дріжджі— 2 чайних ложки
- сіль— 2 чайних ложки
- Чорний мелений перець— 0,5 чайних ложки
- Вода тепла— 1 Склянка
2. Потім порціями всипте борошно, постійно помішуючи масу.
3. Потім влийте масло. замішайте тісто. Залиште його в теплому місці під рушником на 20 хвилин.
4. Тепер зробіть начинку. Очищену цибулю подрібніть в кашку.
5. Так само поступите з лівером.
6. Потім лівер перекладіть на сковороду. Додайте до нього сіль і перець.
7. Обсмажте начинку протягом 4-5 хвилин до коричневого кольору, помішуючи.
8. Потім лівер перемішайте з цибулею. начинка готова!
9. Тим часом підійшов тісто. Вимішайте його до єдиної консистенції і знову залиште при кімнатній температурі на 1 час.
10. Після цього тісто розкачати і розділіть на 12 рівних частин.
11. Далі розкачайте кожен шматок тіста в товсту коржик. У центр викладіть начинку.
12. Потім зліпити пиріжки в центрі і трохи їх пріплюсніте.
13. У глибокій сковороді розігрійте масло. Викладіть в нього вироби.
14. Обсмажте пиріжки по 3 хвилини з кожного боку. Все готово! Смачного!
Подібні рецепти
Пиріжки з лаваша з картоплею
Головна перевага цієї страви - висока швидкість приготування, простота і чудовий смак. А це важливо в наш вік вічного поспіху і запізнень. Дерзайте! опис приготування: Ледачі пиріжки готуються дуже просто. Для тесту змішайте соду і кефір, додайте борошно, яйця, сметану, цукор, сіль і замісіть....
Курячі пиріжки
Рецепт приготування пиріжків з вершкового тесту з шматочками курки, цибулею, селерою, морквою, зеленим горошком, кропом і сиром Пармезан. опис приготування: Готові пиріжки можна охолодити і заморозити, а потім розігріти в мікрохвильовій печі. м'якого вершкового масла— 8 Ст. ложок(1 паличка)...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...
Курячі сердечка по-китайськи
Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...