Рецепт Курині ніжки, запечені з рисом і овочами

Рецепт Курині ніжки, запечені з рисом і овочами
Кількість порцій: 3-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пропоную приготувати легкий і смачна вечеря в духовці. Потрібно скласти всі інгредієнти і запекти, дуже легко, швидко, запашний! дивіться, як приготувати курячі ніжки, запечені з рисом і овочами!

опис приготування:

Для приготування овочевої суміші я взяла частину моркви, перцю солодкого, кукурудзи, стручкової квасолі і зеленого горошку. Але овочеву суміш можна зібрати на свій смак або купити вже готову. вибирайте. Також з питанням про спеції, ви любите яскраві аромати? Покладіть хмелі-сунелі або прованські трави, розмарин, все що подобається! хай щастить!

  • курячі гомілки— 800 грам
  • овочева суміш— 250 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • Мал— 150 грам
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • Тертий сир— За смаком
  • вода— 350 мілілітрів
Курині ніжки, запечені з рисом і овочами - фото крок 1 Підготуйте продукти, приступимо! Курячі гомілки ретельно вимийте, видаліть залишки пір'я, зніміть ножем жовтеньку шкіру з суглобів.

Курині ніжки, запечені з рисом і овочами - фото крок 2 Мал промийте до чистої води.

Курині ніжки, запечені з рисом і овочами - фото крок 3 Додайте до рису овочевий мікс, порізаний кубиками цибулю і часник. перемішайте.

Курині ніжки, запечені з рисом і овочами - фото крок 4 Курячі гомілки посоліть, поперчіть.

Курині ніжки, запечені з рисом і овочами - фото крок 5 Форму змастіть рослинною олією. Розподіліть рис та овочі.

Курині ніжки, запечені з рисом і овочами - фото крок 6 Зверху покладіть курячі гомілки, лавровий лист. Можна покласти улюблених спецій за бажанням.

Курині ніжки, запечені з рисом і овочами - фото крок 7 Томатну пасту розведіть окропом, додайте сіль за смаком. Залийте цією сумішшю рис. Накрийте форму фольгою і відправте в духовку. запікайте при 180 градусах до повної готовності м'яса і рису. Час залежить від вашої духовки. Ніжки будуть готові, коли від кісточки відійде м'ясо.

Курині ніжки, запечені з рисом і овочами - фото крок 8 Готову страву посипати сиром, поверніть на пару хвилин в духовку. Готово! Подавайте до столу!

Курині ніжки, запечені з рисом і овочами - фото крок 9 Смачного!

Подібні рецепти

Курині ніжки, запечені в мультиварці

Риба, смажена під соусами

Використовуйте свою мультиварку по максимуму, адже вона дуже спрощує життя. Завантажив в неї продукти, включив потрібну програму і все. розповім, як приготувати курні ніжки, запечені в мультиварці. опис приготування: Можна запекти не тільки курячі ніжки, а окости, стегна, куряче м'ясо або філе...

Курині ніжки

Курині ніжки

Дуже простий спосіб, як приготувати курячі ніжки. Їх я запікаю в заздалегідь розігрітій духовці. Ви можете приправити їх сіллю, перцем або додати більше різноманітних спецій за смаком. опис приготування: Ніжки можна обсмажити на сковороді або запекти в духовці (в рукаві). Спосіб приготування д...

«помилкові» курині ніжки

«помилкові» курині ніжки

& Quot; Помилкові" курині ніжки — це дуже ефектна закуска, яка прикрасить будь-який стіл. впевнена, що блюдо сподобається дітям, не залишаться байдужими і дорослі. Готується швидко і просто! опис приготування: Ця ефектна закуска готується дуже швидко, дивіться покрокову інструкцію, дотримуйтес...

Курячі ніжки в духовці, запечені з лимонним соком

Курячі ніжки в духовці, запечені з лимонним соком

Курячі ніжки гарні тим, що існує безліч способів їх приготування. В пропоную рецепт, як приготувати курячі ніжки в духовці, запечені з лимонним соком. М'ясо виходить соковитим і ніжним. опис приготування: Курка в духовці, запечена з лимоном, це просте і універсальне блюдо, яке можна подавати з...

Курячі ніжки з рисом

Курячі ніжки з рисом

Як нескладного і апетитного обіду або вечері пропоную вам взяти на замітку цей класний варіант, як приготувати курячі ніжки з рисом. опис приготування: Цей рецепт приготування курячих ніжок з рисом відмінно підійде як для раціону дорослого, так і для дитини. Маринувати гомілки ви можете не тіл...