Рецепт Ліверна ковбаса в домашніх умовах

Рецепт Ліверна ковбаса в домашніх умовах
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Рецепт приготування ліверної ковбаси в домашніх умовах дуже простий, хоча не можна сказати, що і швидкий. але повірте, воно того варте! все домашнє, а не з магазину. з'їдається миттю, вкуснятина!

опис приготування:

Такий простий рецепт ліверної ковбаси в домашніх умовах, як мені здається, сподобається навіть тим, хто при вигляді ліверної ковбаси в магазині гидливо морщиться, і називає її "; тільки на корм собакам ";. воно, напевно, і правильно, — аж надто дешево вона коштує, та й незрозуміло, які добавки туди йдуть. словом, тільки цей класичний рецепт ліверної ковбаси в домашніх умовах дозволить вам нарешті дізнатися, який же смачною буває ліверна ковбаса, якщо правильно її готувати!

  • лівер відварений— 2 кілограма
  • Цибуля— 3 штуки
  • яйця— 15-20 штук
  • крем— 500 грам
  • кишки очищені— 5-6 штук(по 5-6 м)
  • сіль— За смаком
Ліверна ковбаса в домашніх умовах - фото крок 1 1. Отже, лівер попередньо проварити до готовності. Я відварювала і печінку, і легкі, і нирки, і серце.

Ліверна ковбаса в домашніх умовах - фото крок 2 2. Пропускаємо через м'ясорубку раз або два з додаванням цибулі. Коли суміш буде однорідною — додамо також яйця і знову перемелемо до однорідності.

Ліверна ковбаса в домашніх умовах - фото крок 3 3. Додамо сметану, сіль, і різні приправи на ваш розсуд. Ще раз ретельно перемішати.

Ліверна ковбаса в домашніх умовах - фото крок 4 4. Трамбуємо цією сумішшю очищені кишки, розмір ковбасок — на ваш погляд. Відваримо їх хоча б півгодини або довше на слабкому вогні.

Ліверна ковбаса в домашніх умовах - фото крок 5 5. відціджуємо, трохи остудити, а далі — як вам подобається, смажите або запікаєте, Чи подаєте вареної. Я запікала 2 годин 160 градусах. Бажаю удачі!

Подібні рецепти

Квас в домашніх умовах з хліба

Ліверна ковбаса

Якщо у вас залишився чорний хліб або ви хочете підбадьорливого напою в пекучу спеку, зробіть квас в домашніх умовах з хліба. Смак цього напою знає кожен, готується він легко. опис приготування: Натуральний квас в домашніх умовах з хліба відмінно втамовує спрагу в жарку погоду. Готується він пр...

Курячий рулет в домашніх умовах

Курячий рулет в домашніх умовах

Курячий рулет в домашніх умовах - це відмінна закуска, яка ідеально підійде як до святкового застілля, так і до звичайного сімейного вечері. впевнена, такий рулет сподобається і дорослим, і дітям. опис приготування: Готується курячий рулет неймовірно просто. З процесом легко впорається навіть ...

Лазанья в домашніх умовах

Лазанья в домашніх умовах

лазанья, приготована в домашніх умовах, стане королевою вашого вечері. доведеться повозитися, але результат того вартий. Знадобляться два соуси — томатно-м'ясний і з сиром, а також листи лазаньї. опис приготування: Для приготування лазаньї в домашніх умовах підійде свинячий або яловичий фарш. ...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...