Рецепт Лінь смажений

Рецепт Лінь смажений
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Багато з нас ніколи не пробували таку смачну рибу, як лин. Готувати її дуже легко, а куштувати — суцільне задоволення. Так що — розповідаю, як приготувати лина смаженого. Готуйте і смакуйте!

опис приготування:

Цей рецепт приготування смаженого лина містить невелику "; родзинку ";. цукор, який ми додавали для маринування риби, і борошно в поєднанні з лускою лина дадуть в процесі смаження чудову хрустку скоринку. Виходить неймовірно смачно, тому я впевнена, що цей простий рецепт смаженого лина стане у вашій родині одним з улюблених рибних рецептик.

Перед подачею варто скропити рибку лимонним соком, посипати свіжою зеленню. На гарнір до риби дуже добре підійдуть свіжі овочі, ну а запивати його найкраще білим вином. Якщо смаженого лина красиво сервірувати, можна подати навіть на святковий стіл — і смак відмінний, і вид товарний!


  • Лінь— 500 грам
  • борошно— 0,5 склянки
  • цукор— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений— 2-3 Щепоток
  • лимон— 1 штука
  • Рослинна олія— 100 мілілітрів
Лінь смажений - фото крок 1 У линя очень мелкая чешуя, но чистить ее не надо! Сделайте для рыбы контрастное купаниесначала окуните его на несколько минут в горячую воду, а потім в холодну. Затем выпотрошите рыбу и разделайте на кусочки.

Лінь смажений - фото крок 2 Рыбу посыпать смесью соли, сахара и перца и оставить на 5-10 хвилин.

Лінь смажений - фото крок 3 Ставим сковороду на плиту на средний огонь, наливаємо рослинне масло. Обмакиваем кусочки линя в муке.

Лінь смажений - фото крок 4 Жарим на небольшом количестве растительного масла со всех сторон до образования корочки.

Подібні рецепти

Лінь із запеченими помідорами і перцями

Баранина в коктальніце

Рецепт приготування лина з запеченими помідорами і перцями кількість порцій: 4 філе Co— 4 штуки(по 250 г) помідора— 4 штуки солодких червоних перцю— 2 штуки гострих червоних перчика— 2 штуки цибулина— 1 штука часнику— 2 зубчики гілочка базиліку— 1 штука рослинної олії— 5 Ст. ложок червоного вин...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...