Рецепт Лазанья

Рецепт Лазанья
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 35 хв.
Якщо ви влаштовуєте вечір італійської кухні, без рецепта, як приготувати лазанью, вам не обійтися. Це ситне блюдо з макаронних листів, фаршу і сиру. Я розповім простий варіант без проблем.

опис приготування:

Цією найшвидший рецепт, який мені зустрічався. Тісто вдома готувати не потрібно, покупної варіант відмінно підходить для рецепта. Якщо не зможете знайти в магазині томатно-базиліковим соус, то зробіть його будинку самі з томатів, консервованих у власному соку, і свіжого листя базиліка. виходить дивовижно!

  • лазанья листи— 12 штук
  • фарш яловичий— 450 грам
  • часник— 2 зубчики
  • часниковий порошок— 0,5 чайних ложки
  • орегано— 1 Чайна ложка
  • сіль, перець— За смаком
  • Сир— 400 грам
  • яйця— 2 штуки
  • пармезан тертий— 0,5 склянки
  • Томатно-базиликовий соус— 700 грам
  • моцарелла— 2 склянки
1 У киплячу підсолену воду опустіть листи лазаньї, відваріть до готовності (за інструкцією на упаковці).

2 На сковороді почніть обсмажувати фарш, додайте видавлений часник, часниковий порошок, орегано, сіль, перець.

3 Помішуйте м'ясну начинку протягом 10 хвилин на невеликому вогні. Злийте зайві рідина і жир.

4 У мисці змішайте сир, яйця і натертий сир пармезан. Перетріть виделкою до отримання одноманітної маси.

5 У форму для випічки (у мене 23*33 см) викладіть 4 листи лазаньї, покрийте їх томатно-базиліковим соусом. Потім викладіть тонкий шар яловичого фаршу і сирний шар. Чергуйте їх до кінця, потім викладіть зверху моцарелу.

6 Закрийте форму фольгою і запікайте лазанью 30 хвилин при температурі 180 градусів. Потім зніміть фольгу і поставте лазанью ще на 10 хвилин в духовку, щоб зарум'яниться верх.

Подібні рецепти

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

Лазанья з соковитою для бешбармака

лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...

Лазанья болоньєзе

Лазанья болоньєзе

Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...

Лазанья грибна

Лазанья грибна

Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем

Лазанья з кабачків з фаршем дуже смачна і корисна. Рекомендую її тим, хто стежить за своєю вагою і вибирає корисні рецепти. Потрібно тільки не захоплюватися сметаною і сир вибирати менш калорійний. опис приготування: Лазанью з кабачків з фаршем можна подавати як самостійне блюдо. М'ясо і овочі...

Лазанья швидка

Лазанья швидка

Гості на порозі, а їх нема чим нагодувати? Візьміть на замітку рецепт приготування лазаньї швидкого з консервованою рибою і зеленим горошком. Це досить ситне і дуже апетитне блюдо. опис приготування: В рецепт приготування лазаньї швидкого можна використовувати будь-яку консервовану рибу, яка є...