Єврейська кухня рецепти

Курячі стегна з яблуком і родзинками

Курячі стегна з яблуком і родзинками

Одного разу, ще в 90-і роки, я була в одному затишному ресторанчику нашого міста. Подавали саме таке блюдо. Так сподобалося воно мені, що увійшло міцно в розділ моїх улюблених рецептів. Спробуйте і ви. опис приготування: Ця страва готується дуже просто. стегна промийте, просушіть, рясно посипт...

Курячі стегенця з картоплею і розмарином

Курячі стегенця з картоплею і розмарином

Курячі стегенця з картоплею — найпоширеніше блюдо, всюди, де розводять курей! Смачно і ситно! Зіпсувати блюдо практично неможливо! У моєму рецепті додається розмарин. раджу спробувати! опис приготування: Курячі стегенця з картоплею і розмарином випікати можна спочатку на високій температурі (б...

Курочка з айвою і медом

Курочка з айвою і медом

Дивовижне блюдо з пікантним смаком. кількість порцій: 4 Курячі стегна або окосту (без шкіри)  — 1  кілограм айва— 1 кілограм Цибуля ріпчаста— 2 штуки(великі) Рослинна олія— 100 грам(без запаху) лимон— 1 штука мідь— 2 Ст. ложки обкладинка— 1 Чайна ложка імбир мелений— 1 Чайна ложка сіль— 1 За см...

Латкес з картоплі і моркви

Латкес з картоплі і моркви

Рецепт приготування традиційних ізраїльських картопляних млинців з морквою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів і підготувати лист для випічки. Помістити картопля в друшляк. Змішати з лимонним соком і дати постояти протягом 5 хвилин. У мисці перемішати разом морква і яйця. До...

Ліванський хумус з пряними курячими сердечками

Шоколадний пиріг без яєць в мікрохвильовці

Чудове східне блюдо! Гостре і ніжне, пряне і соковите. Поєднання смаків і ароматів просто чудове. Шовковистий хумус і яскраві курячі сердечка. Вам сподобається! опис приготування: Хумус - це класика Близького Сходу. поживний, ситний і зовсім не важкий, хумус відмінно поєднується з багатьма пр...