Лазанья (класичний рецепт)

Лазанья (класичний рецепт)
Кількість порцій: 6
Це класичне блюдо італійської кухні можна приготувати і в домашніх умовах. лазанью, до речі, можна подавати не тільки в якості повсякденного страви, але і на свята. блюдо універсальне.

опис приготування:

Лазанья з м'ясним фаршем - це досить поширене сьогодні блюдо в багатьох країнах. Цей рецепт допоможе вам дізнатися, як приготувати лазанью такий, щоб вона вийшла соковитою, смачною і швидкої в приготуванні. Для спрощення завдання можна використовувати готові пластини тесту для лазаньї. Це заощадить час і забезпечить 100% результат.

  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Фарш яловичий або свинячий— 500 грам(можна брати суміш)
  • Перець чорний мелений— 1/4 чайних ложки
  • петрушка сушена— 2 чайних ложки
  • Борошно пшеничне— 40 грам
  • Вершкове масло— 50 грам
  • пармезан— 50 грам
  • Оливкова олія— 40 мілілітрів
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • томатне пюре— 500 грам
  • базилік сушений— 1 Чайна ложка
  • молоко— 400 мілілітрів
  • лазанья— 10 штук(листи)
  • Мускатний горіх— 0,5 чайних ложки
1 Насамперед нарізаємо цибулину середнім кубиком і обсмажуємо на розігрітій сковороді до появи золотистої скоринки.

2 Готовий м'ясний фарш додаємо до цибулі, roza_ker, добре перемішуючи. Посоліть і поперчіть за смаком.

3 Коли фарш дійде до готовності, в суміш можна буде додати томатне пюре. Тушкуємо суміш протягом 10 хвилин, поки вся волога не випарується, додайте зелень.

4 Готуємо "; Бешамель ";. Для нього топимо вершкове масло на сковорідці з товстим дном. На невеликому вогні додаємо в розтоплене масло борошно, ретельно перемішуємо, після поступово вливаємо молоко і продовжуємо заважати. Тримаємо на вогні протягом 5-ти хвилин до загустіння, додаючи сіль, перець і мускатний горіх.

5 Готуємо форму для запікання, попередньо змастивши її маслом, викладаємо листи лазаньї на дно. Зверху поливаємо соусом "; Бешамель ";, потім викладаємо м'ясний фарш і накриваємо листом. повторюємо дії, на останньому шарі поливаємо все соусом.

6 Посипаємо лазанью тертим пармезаном і ставимо в розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин, прикриваючи верх шаром фольги.

Подібні рецепти

Лазанья «Болоньєзе» (класичний рецепт)

Журавлинний коктейль

лазанья — дуже смачне італійське блюдо, яке вже давно міцно влаштувалося на наших столах. Це своєрідна запіканка з грибів, овочів або м'яса. Приготовим! опис приготування: Приготування класичної лазаньї — досить трудомісткий процес, але я детально розповім, як приготувати лазанью "; Болоньєзе"...

Лазанья (простий рецепт)

Лазанья (простий рецепт)

Іноді хочеться приготувати щось незвичайне, наприклад, італійське. Сьогодні я розповім вам, як приготувати лазанью. З цим рецептом ваша кухня перетвориться в італійський ресторан. опис приготування: Мій покроковий рецепт покаже, як легко і просто приготувати лазанью. Лазанья перетворює будь-ве...

Лазанья без м'яса

Лазанья без м'яса

Всім відоме італійське блюдо можна приготувати не тільки з м'ясом, але і з овочевою прошарком, і буде воно не менш смачним. А як на мене, так овочева лазанья виходить більш соковитою. Приготовим? опис приготування: Смачне і ситне італійське блюдо приготувати вдома зовсім нескладно, начинку для...

Лазанья болоньєзе

Лазанья болоньєзе

Хочу представити вам класичний рецепт лазаньї болоньєзе. Для справжніх цінителів італійської кухні. опис приготування: Історії лазінні пішла з Греції. Саме греки передали цей рецепт римлянам. лазанья болоньєзе — рецепт дуже древній. І спочатку її готували без помідорів. Так як Колумб привіз по...

Лазанья грибна

Лазанья грибна

Якщо ви любите лазанью, то пропоную вам для різноманітності приготувати її з грибочками і шпинатом. оригінально? Начинка неймовірно соковита, ароматна і дійсно смачна. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для святкового або щоденного меню цей варіант, як приготувати лазанью грибну, буде д...