Рецепт Курячі биточки на пару

Рецепт Курячі биточки на пару
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Перед вами варіант приготування дієтичних биточків з курячого м'яса. Готується блюдо на пару, є биточки можна як в гарячому, так і в охолодженому вигляді.

опис приготування:

Курячі биточки дуже просто приготувати на пару. Зробіть фарш з подрібненої курятини, сиру, жовтка і спецій. Добре перемішайте і сформуйте невеликі биточки, посипте їх кунжутом. Готуйте в пароварці протягом 25 хвилин. На стіл подавайте в гарячому або в охолодженому вигляді. Смачного!

  • Куряче філе— 350 грам
  • Сир— 150 грам
  • яйце— 1 штука
  • кунжут— За смаком(для посыпки)
  • сіль, перець— За смаком
Курячі биточки на пару - фото крок 1 Курятину подрібніть в фарш.

Курячі биточки на пару - фото крок 2 Додайте у фарш сир, жовток, сіль і перець. Добре перемішайте і збийте фарш.

Курячі биточки на пару - фото крок 3 Сформуйте невеликі биточки, посипте їх кунжутом.

Курячі биточки на пару - фото крок 4 Викладіть биточки в пароварку і готуйте протягом 25 хвилин. На стіл подавайте в гарячому або охолодженому вигляді.

Подібні рецепти

Курячі биточки в духовці

Сирне суфле з желатином

Ніжні і м'які биточки з рубаного курячого фаршу. Я спочатку злегка обсмажую їх на сковороді для появи рум'яної скоринки, а потім мучуся в духовці до готовності. Просто пальчики оближеш! опис приготування: Курячий биточки готуйте так: змішайте з курячим фаршем подрібнену цибулю, яйце і спеції. ...

Курячі биточки в клярі

Курячі биточки в клярі

биточки — це блюдо з рубленого м'яса (або фаршу) круглої форми. Давайте приготуємо курячі битки на обід або вечерю. опис приготування: Готуємо фарш з курки. Формуємо биточки і обсмажуємо в гарячому маслі. Цибуля ріпчаста— 1 штука Куряча грудка— 500 грам молоко— 1  склянок Рослинна олія— 0,5 ...

Курячі котлети з брокколі на пару

Курячі котлети з брокколі на пару

брокколі, напевно, один з моїх улюблених видів овочів. З нього можна так багато приготувати прекрасних гарячих страв, супів і гарнірів. А ще довідайтеся, як приготувати курячі котлети з брокколі на пару. опис приготування: У цьому рецепті брокколі виступатиме як простий гарнір. А робити ми буд...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...