Рецепт Курячі биточки на пару
Перед вами варіант приготування дієтичних биточків з курячого м'яса. Готується блюдо на пару, є биточки можна як в гарячому, так і в охолодженому вигляді.
опис приготування:
Курячі биточки дуже просто приготувати на пару. Зробіть фарш з подрібненої курятини, сиру, жовтка і спецій. Добре перемішайте і сформуйте невеликі биточки, посипте їх кунжутом. Готуйте в пароварці протягом 25 хвилин. На стіл подавайте в гарячому або в охолодженому вигляді. Смачного!
- Куряче філе— 350 грам
- Сир— 150 грам
- яйце— 1 штука
- кунжут— За смаком(для посыпки)
- сіль, перець— За смаком
Додайте у фарш сир, жовток, сіль і перець. Добре перемішайте і збийте фарш.
Сформуйте невеликі биточки, посипте їх кунжутом.
Викладіть биточки в пароварку і готуйте протягом 25 хвилин. На стіл подавайте в гарячому або охолодженому вигляді.
Подібні рецепти
Сирне суфле з желатином
Ніжні і м'які биточки з рубаного курячого фаршу. Я спочатку злегка обсмажую їх на сковороді для появи рум'яної скоринки, а потім мучуся в духовці до готовності. Просто пальчики оближеш! опис приготування: Курячий биточки готуйте так: змішайте з курячим фаршем подрібнену цибулю, яйце і спеції. ...
Курячі биточки в клярі
биточки — це блюдо з рубленого м'яса (або фаршу) круглої форми. Давайте приготуємо курячі битки на обід або вечерю. опис приготування: Готуємо фарш з курки. Формуємо биточки і обсмажуємо в гарячому маслі. Цибуля ріпчаста— 1 штука Куряча грудка— 500 грам молоко— 1 склянок Рослинна олія— 0,5 ...
Курячі котлети з брокколі на пару
брокколі, напевно, один з моїх улюблених видів овочів. З нього можна так багато приготувати прекрасних гарячих страв, супів і гарнірів. А ще довідайтеся, як приготувати курячі котлети з брокколі на пару. опис приготування: У цьому рецепті брокколі виступатиме як простий гарнір. А робити ми буд...
Квашеная капуста на зиму
Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...
Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...