Рецепт Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Рецепт Кус-кус з білою і зеленою спаржею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою.

опис приготування:

У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню.

Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приблизно 2 склянки.

У великій каструлі з киплячою водою бланшувати спаржу, а потім викласти спаржу в чашу, наповнену крижаною водою.

Приправити кус-кус з сіллю і перцем. Додати спаржу, накрити кришкою і дати постояти 5 хвилин. Перемішати виделкою і викласти в миску. Додати оливкову олію, rukollu, приправити сіллю і перцем і подавати.


  • спаржі— 330 грам(зеленой и белой )
  • сіль і мелений чорний перець— — За смаком
  • оливкового масла— 2 чайних ложки
У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню.

Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приблизно 2 склянки.

У великій каструлі з киплячою водою бланшувати спаржу, а потім викласти спаржу в чашу, наповнену крижаною водою.

Приправити кус-кус з сіллю і перцем. Додати спаржу, накрити кришкою і дати постояти 5 хвилин. Перемішати виделкою і викласти в миску. Додати оливкову олію, rukollu, приправити сіллю і перцем і подавати.


Подібні рецепти

Курячі мітболи зі спаржею

Лимонний пиріг з начинкою

Мітболи і фрикадельки можна робити не тільки з фаршу і м'яса, але і з овочами. Вийде не просто смачно, а ще корисно і красиво на вигляд. При цьому все легко, тільки уважно читайте інструкцію. опис приготування: Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати курячі мітболи зі спаржею. Дуже ніжні ви...

Лазанья зі спаржею в мікрохвильовій печі

Лазанья зі спаржею в мікрохвильовій печі

Рецепт приготування лазаньї в мікрохвильовій печі. легко, швидко і смачно. опис приготування: Довести велику каструлю злегка підсоленої води до кипіння. Готувати лазанью в киплячій воді 8 — 10 хвилин. Злийте воду і розріжте листи лазаньї навпіл поперек. Розтопити маргарин в сковороді на середн...

Лазанья зі спаржею

Лазанья зі спаржею

Рецепт приготування лазаньї зі спаржею. Дуже смачна страва. Спробуйте - не пошкодуєте. опис приготування: У великій каструлі варити спаржу в невеликій кількості води, поки стане злегка м'якою, близько 7 хвилин, процідити і відкласти в сторону. В іншій великій каструлі, розтопіть масло. всипати...

Коржі з зеленою цибулею

Коржі з зеленою цибулею

Коржі з зеленою цибулею — дуже прості в приготуванні хрусткі коржі. У нашій родині їх подають замість хліба. Вони добре поєднуються з гарячими супами, та й просто похрумтіти ними дуже приємно. опис приготування: Пропоную вам приготувати коржі з зеленої цибулі. якщо скажу, що виходить якийсь на...

Квашеная капуста на зиму

Квашеная капуста на зиму

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...