Рецепт Курячі биточки в клярі

Рецепт Курячі биточки в клярі
Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.
биточки — це блюдо з рубленого м'яса (або фаршу) круглої форми. Давайте приготуємо курячі битки на обід або вечерю.

опис приготування:

Готуємо фарш з курки. Формуємо биточки і обсмажуємо в гарячому маслі.

  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Куряча грудка— 500 грам
  • молоко— 1  склянок
  • Рослинна олія— 0,5 склянки
  • яйце— 4 штуки
  • Панірувальні сухарі— 1 Склянка
  • сіль, спеції— За смаком
Курячі биточки в клярі - фото крок 1 У блендер покладіть очищений ріпчасту цибулю і збийте до стану каші.

Курячі биточки в клярі - фото крок 2 Вийняти цибулю з блендера. Тепер помістіть в блендер курячу грудку, нарізану на невеликі шматочки. знову збийте.

Курячі биточки в клярі - фото крок 3 з'єднайте цибулю, курячий фарш, 0,5 склянки молока, 2 яйця. Додайте сіль і спеції. збийте.

Курячі биточки в клярі - фото крок 4 Отримаємо однорідний фарш.

Курячі биточки в клярі - фото крок 5 У миску всипте панірувальні сухарі. столовою ложкою (з гіркою) наберіть фарш. Перекладіть на сухарі. Сформуйте котлету круглої форми, відразу обваляти її в сухарях.

Курячі биточки в клярі - фото крок 6 У миску влийте 0,5 склянки молока. додайте 2 яйця.

Курячі биточки в клярі - фото крок 7 Vsypte 3 ст. ложки борошна. Замініть тісто.

Курячі биточки в клярі - фото крок 8 На розігрітій сковороді, додавши масло, обсмажте биточки, попередньо обваляти їх в клярі. Ми в тісто хліб не додавали, але в сухарях були битви. Якщо цього не зробити, наші битки при обвалювання в паніровці будуть розлазиться.

Курячі биточки в клярі - фото крок 9 Подайте биточки до столу гарячими. Смачного!

Подібні рецепти

Курячі биточки на пару

Курячі биточки з сиром

Перед вами варіант приготування дієтичних биточків з курячого м'яса. Готується блюдо на пару, є биточки можна як в гарячому, так і в охолодженому вигляді. опис приготування: Курячі биточки дуже просто приготувати на пару. Зробіть фарш з подрібненої курятини, сиру, жовтка і спецій. Добре перемі...

Курячі биточки в духовці

Курячі биточки в духовці

Ніжні і м'які биточки з рубаного курячого фаршу. Я спочатку злегка обсмажую їх на сковороді для появи рум'яної скоринки, а потім мучуся в духовці до готовності. Просто пальчики оближеш! опис приготування: Курячий биточки готуйте так: змішайте з курячим фаршем подрібнену цибулю, яйце і спеції. ...

Курячі гребінці в клярі

Курячі гребінці в клярі

Ця страва дуже популярно в країнах Східної Азії: в Японії, Кореї та Китаї. А секрет такої популярності дуже простий: готуються гребінці дуже просто, і стояти — недорого. опис приготування: Ароматні курячі гребінці, приготовані в соєвому соусі, відмінно підійдуть і в якості легкого страви-апери...

Курячі ніжки в клярі

Курячі ніжки в клярі

Це чудове і економічне блюдо стане відмінною закускою і, я впевнена, сподобається кожному. Дуже соковиті всередині та хрусткі зовні ніжки припадуть до смаку навіть дітям. опис приготування: У всій нашій сім'ї саме ніжки є улюбленою частиною курки, особливо, якщо при обсмажуванні вони покривают...

Курячі відбивні в клярі

Курячі відбивні в клярі

розповідаю, як приготувати курячі відбивні в клярі — швидке, смачне і ситне блюдо, яке чудово поєднується з будь-яким гарніром і чудово виглядає на повсякденному і святковому столі! опис приготування: Такі відбивні я роблю в тих випадках, коли у мене є трохи вільного часу (якщо його немає — го...