Рецепт Курячі биточки в клярі
биточки — це блюдо з рубленого м'яса (або фаршу) круглої форми. Давайте приготуємо курячі битки на обід або вечерю.
опис приготування:
Готуємо фарш з курки. Формуємо биточки і обсмажуємо в гарячому маслі.
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Куряча грудка— 500 грам
- молоко— 1 склянок
- Рослинна олія— 0,5 склянки
- яйце— 4 штуки
- Панірувальні сухарі— 1 Склянка
- сіль, спеції— За смаком
Вийняти цибулю з блендера. Тепер помістіть в блендер курячу грудку, нарізану на невеликі шматочки. знову збийте.
з'єднайте цибулю, курячий фарш, 0,5 склянки молока, 2 яйця. Додайте сіль і спеції. збийте.
Отримаємо однорідний фарш.
У миску всипте панірувальні сухарі. столовою ложкою (з гіркою) наберіть фарш. Перекладіть на сухарі. Сформуйте котлету круглої форми, відразу обваляти її в сухарях.
У миску влийте 0,5 склянки молока. додайте 2 яйця.
Vsypte 3 ст. ложки борошна. Замініть тісто.
На розігрітій сковороді, додавши масло, обсмажте биточки, попередньо обваляти їх в клярі. Ми в тісто хліб не додавали, але в сухарях були битви. Якщо цього не зробити, наші битки при обвалювання в паніровці будуть розлазиться.
Подайте биточки до столу гарячими. Смачного!
Подібні рецепти
Курячі биточки з сиром
Перед вами варіант приготування дієтичних биточків з курячого м'яса. Готується блюдо на пару, є биточки можна як в гарячому, так і в охолодженому вигляді. опис приготування: Курячі биточки дуже просто приготувати на пару. Зробіть фарш з подрібненої курятини, сиру, жовтка і спецій. Добре перемі...
Курячі биточки в духовці
Ніжні і м'які биточки з рубаного курячого фаршу. Я спочатку злегка обсмажую їх на сковороді для появи рум'яної скоринки, а потім мучуся в духовці до готовності. Просто пальчики оближеш! опис приготування: Курячий биточки готуйте так: змішайте з курячим фаршем подрібнену цибулю, яйце і спеції. ...
Курячі гребінці в клярі
Ця страва дуже популярно в країнах Східної Азії: в Японії, Кореї та Китаї. А секрет такої популярності дуже простий: готуються гребінці дуже просто, і стояти — недорого. опис приготування: Ароматні курячі гребінці, приготовані в соєвому соусі, відмінно підійдуть і в якості легкого страви-апери...
Курячі ніжки в клярі
Це чудове і економічне блюдо стане відмінною закускою і, я впевнена, сподобається кожному. Дуже соковиті всередині та хрусткі зовні ніжки припадуть до смаку навіть дітям. опис приготування: У всій нашій сім'ї саме ніжки є улюбленою частиною курки, особливо, якщо при обсмажуванні вони покривают...
Курячі відбивні в клярі
розповідаю, як приготувати курячі відбивні в клярі — швидке, смачне і ситне блюдо, яке чудово поєднується з будь-яким гарніром і чудово виглядає на повсякденному і святковому столі! опис приготування: Такі відбивні я роблю в тих випадках, коли у мене є трохи вільного часу (якщо його немає — го...