Рецепт Локшина з тофу і грибами

Рецепт Локшина з тофу і грибами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування азіатської локшини з тофу, грибами, соєвим соусом, огірками і редискою.

опис приготування:

1. Розігріти духовку до 200 градусів. Акуратно стиснути тофу між паперовими рушниками, щоб видалити зайву воду. Розрізати тофу уздовж навпіл, а потім нарізати скибочками.

2. вистелити 2 дека килимками з антипригарним покриттям. Викласти на одному деку гриби, другий тофу.

3. змішати 1 столову ложку соєвого соусу, меду і оцту в невеликій мисці. Вилити суміш на тофу, залишивши трохи соусу. Випікати до золотистого кольору грибів і тофу, близько 15 хвилин для грибів і 18 хвилин для тофу. Дати трохи охолонути, потім перемішати гриби і тофу у великій мисці. Додати масло, апельсиновий сік, гірчицю, залишився соєвий соус, мед і оцет в зарезервований соус. Перемішати половину з тофу і грибами.

4. використовуючи Овочечистка, зрізати з огірків довгі стрічки. Викласти стрічки в миску.

5. Відварити локшину в великій каструлі з киплячою водою, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і перемішати з огірками і соусом. Розділити між тарілками, викласти суміш тофу і грибів. Прикрасити редискою або бобовими паростками і відразу подавати.


  • тофу— 450 грам
  • грибів— 330 грам
  • соєвого соусу— 2 Ст. ложки
  • меду— 2 Ст. ложки
  • рисового винного оцту— 3 Ст. ложки
  • рослинної олії— 2 чайних ложки
  • кунжутного масла— 1 Чайна ложка
  • гірчиці— 2 чайних ложки
  • огірка— 2 штуки
  • азіатської локшини— 300 грам
1. Розігріти духовку до 200 градусів. Акуратно стиснути тофу між паперовими рушниками, щоб видалити зайву воду. Розрізати тофу уздовж навпіл, а потім нарізати скибочками.

2. вистелити 2 дека килимками з антипригарним покриттям. Викласти на одному деку гриби, другий тофу.

3. змішати 1 столову ложку соєвого соусу, меду і оцту в невеликій мисці. Вилити суміш на тофу, залишивши трохи соусу. Випікати до золотистого кольору грибів і тофу, близько 15 хвилин для грибів і 18 хвилин для тофу. Дати трохи охолонути, потім перемішати гриби і тофу у великій мисці. Додати масло, апельсиновий сік, гірчицю, залишився соєвий соус, мед і оцет в зарезервований соус. Перемішати половину з тофу і грибами.

4. використовуючи Овочечистка, зрізати з огірків довгі стрічки. Викласти стрічки в миску.

5. Відварити локшину в великій каструлі з киплячою водою, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і перемішати з огірками і соусом. Розділити між тарілками, викласти суміш тофу і грибів. Прикрасити редискою або бобовими паростками і відразу подавати.


Подібні рецепти

Локшина куряча з грибами і чебрецем

Азіатська локшина з тофу, авокадо і квасолею

рецепт, який напевно увійде в число ваших улюблених. Варто всього лише один раз спробувати приготувати курячу локшину з грибами і чебрецем. Справжній домашній обід для рідних людей! опис приготування: Не бійтеся готувати домашню локшину, адже це зовсім не складно. Просте тісто легко замішуєтьс...

Локшина по-домашньому з куркою (простий рецепт)

Локшина по-домашньому з куркою (простий рецепт)

Любі друзі, всім привіт! Сьогодні хочеться розповісти, як приготувати локшину по-домашньому з куркою. Рецепт досить простий, зате результат зуміє вас порадувати. Приступимо до приготування страви! опис приготування: Таке блюдо вже точно сподобається всім членам сім'ї. У ньому є і курка, і локш...

Локшина з креветками

Локшина з креветками

Одне з найбільш очевидних страв китайської традиційної кухні — локшина з креветками. Вже не знаю, їдять щось подібне самі китайці, але в московських китайських ресторанах готують постійно опис приготування: Локшина з великими креветками, як і більшість страв традиційної китайської кухні, готує...

Локшина Тальятелле з цукіні і шинкою

Локшина Тальятелле з цукіні і шинкою

Тальятелле змішані з цукіні, соусом з яєчних жовтків, вершків, лимонним соком і смаженої шинкою. Дуже смачний обід! кількість порцій: 4 локшина тальятелле— 300 грам цукіні— 2 штуки кубик курячого бульйону— 1 штука яєчні жовтки— 2 штуки вершки— 150 мілілітрів сир пармезан— 50 грам шинка— 2 скибо...

Локшина з лососем і салатом

Локшина з лососем і салатом

Рецепт приготування японської локшини з лососем, крес-салатом, зеленою цибулею і лимонною цедрою. опис приготування: У сковороді на слабкому вогні довести воду на 3 см і дрібку солі до кипіння. Акуратно покласти лосося в воду. Кип'ятити на повільному вогні до готовності, від 7 до 8 хвилин. Зня...