Рецепт Локшина з лососем і салатом

Рецепт приготування японської локшини з лососем, крес-салатом, зеленою цибулею і лимонною цедрою.
опис приготування:
У сковороді на слабкому вогні довести воду на 3 см і дрібку солі до кипіння. Акуратно покласти лосося в воду. Кип'ятити на повільному вогні до готовності, від 7 до 8 хвилин. Зняти з вогню і дати охолонути ,після чого нарізати на великі шматки.
Між іншим, у великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати локшину і варити до готовності. Злити воду і промити локшину під холодною водою.
У великій мисці перемішайте локшину з пахтою, оливковою олією, лимонним соком і цедрою, зеленою цибулею, сіллю і перцем за смаком. Додати крес-салат і лосося, акуратно перемішати. Подавати салат при кімнатній температурі чи охолодженим.
- філе лосося без шкіри— 180 грам
- японской лапши соба— 240 грам
- сколотин— 1/2 склянки
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- лимонного соку— 1 Ст. ложка
- лимонної цедри— 1 Чайна ложка
- зеленого лука— 2 Ст. ложки
- сіль і мелений перець— — За смаком
Між іншим, у великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати локшину і варити до готовності. Злити воду і промити локшину під холодною водою.
У великій мисці перемішайте локшину з пахтою, оливковою олією, лимонним соком і цедрою, зеленою цибулею, сіллю і перцем за смаком. Додати крес-салат і лосося, акуратно перемішати. Подавати салат при кімнатній температурі чи охолодженим.
Подібні рецепти

Варення з гарбуза з яблуком і лимоном
Рецепт приготування локшини соба з філе лосося, пахтою, лимонним соком, цедрою лимона, цибулею і крес-салатом. опис приготування: Це легке корисне блюдо відмінно підійде для тих, хто стежить за своїм здоров'ям і піклується про фігуру. У локшину додається трохи сколотин, щоб вона вийшла вершков...

Локшина по-домашньому з куркою (простий рецепт)
Любі друзі, всім привіт! Сьогодні хочеться розповісти, як приготувати локшину по-домашньому з куркою. Рецепт досить простий, зате результат зуміє вас порадувати. Приступимо до приготування страви! опис приготування: Таке блюдо вже точно сподобається всім членам сім'ї. У ньому є і курка, і локш...

Локшина з креветками
Одне з найбільш очевидних страв китайської традиційної кухні — локшина з креветками. Вже не знаю, їдять щось подібне самі китайці, але в московських китайських ресторанах готують постійно опис приготування: Локшина з великими креветками, як і більшість страв традиційної китайської кухні, готує...

Локшина Тальятелле з цукіні і шинкою
Тальятелле змішані з цукіні, соусом з яєчних жовтків, вершків, лимонним соком і смаженої шинкою. Дуже смачний обід! кількість порцій: 4 локшина тальятелле— 300 грам цукіні— 2 штуки кубик курячого бульйону— 1 штука яєчні жовтки— 2 штуки вершки— 150 мілілітрів сир пармезан— 50 грам шинка— 2 скибо...

Локшина з тофу і грибами
Рецепт приготування азіатської локшини з тофу, грибами, соєвим соусом, огірками і редискою. опис приготування: 1. Розігріти духовку до 200 градусів. Акуратно стиснути тофу між паперовими рушниками, щоб видалити зайву воду. Розрізати тофу уздовж навпіл, а потім нарізати скибочками. 2. вистелит...