Рецепт Човники з листкового тіста

Рецепт Човники з листкового тіста
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
рецепт, як приготувати човники з листкового тіста, прекрасно підійде тим, хто хоче урізноманітнити своє меню випічки. Формування човників дуже проста, але виглядають пиріжки красиво і відмінно тримають начинку.


опис приготування:

Пиріжки виходять смачними, ситними і красивими. Їх можна подати і до святкового столу, і для легкого перекусу на полуденок і сніданок.


  • Листкове тісто— 500 грам
  • Картопля— 300 грам
  • Куряче філе— 200 грам
  • огірок солоний— 2 штуки
  • жовток— 1 штука
  • Твердий сир— 100 грам
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка(для смаження)
Човники з листкового тіста - фото крок 1 1. Тісто дістаньте з морозилки і залиште розморожувати при кімнатній температурі. Картоплю відварити в мундирах, трохи остудіть, очистіть.

Човники з листкового тіста - фото крок 2 2. Фарш обжарьте на разогретом растительном масле до румяной корочки по 1 минуте с двух сторон.

Човники з листкового тіста - фото крок 3 3. Сир натріть на тертці. Огірок наріжте дрібними кубиками. Картопля нарежьте на мелкие кубики или разомните в пюре.

Човники з листкового тіста - фото крок 4 4. Тісто розрізати на 8 рівних квадратиків, раскатайте немного каждый, и сделайте два надреза вдоль, відступаючи по 1 см від краю.

Човники з листкового тіста - фото крок 5 5. У центр заготовки помістіть начинку, зверху посипте тертим сиром. сформуйте човники. Потягніть смужки до центру, перехрестите над начинкою і розташуйте їх внахлест на протилежні краю.

Човники з листкового тіста - фото крок 6 6. Смажьте заготовки пирожков слегка взбитым желтком. Разместите их на противне с пергаментом для выпечки. Поставте запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин, до рум'яної скоринки.

Човники з листкового тіста - фото крок 7 7. Немного остудите пирожки. Смачного!

Подібні рецепти

Курник з листкового тіста

Човники з листкового тіста з начинкою

Нещодавно знайшов рецепт приготування курника з листкового тіста. Не гадав, що він виявиться таким смачним. Недарма його називають "; королем пирогів ";. опис приготування: Класичний рецепт курника з листкового тіста передбачає наявність декількох шарів, розділених млинцями. Готування млинців ...

Човники з баклажанів в духовці

Човники з баклажанів в духовці

Готувати це чудове блюдо — суцільне задоволення! Якщо ви любитель овочів — вам неодмінно сподобається! Адже запечені баклажани з морквою, цибулею, помідорами і часником — це дуже смачно! опис приготування: Це простий рецепт приготування човників з баклажанів в духовці. Для приготування я викор...

Човники з бананів з м'ясною начинкою

Човники з бананів з м'ясною начинкою

Рецепт приготування човників з бананів з начинкою з яловичини, лука, часнику, болгарського перцю, кінзи, оливок, родзинок і томатного соусу. опис приготування: Несподіване поєднання продуктів в цій страві обов'язково здивує ваших гостей. яловичини— 500 грам цибулина— 1 штука часнику— 3 зубчи...

Човники з баклажанів з фаршем

Човники з баклажанів з фаршем

Дуже смачні човники з баклажанів — одне з моїх найулюбленіших страв! У нашій родині всі люблять баклажани, тому готуємо їх постійно. У цьому рецепті баклажани готуються з начинкою з фаршу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування човників з баклажанів з фаршем. Для приготува...

Човники з баклажанів з грибами

Човники з баклажанів з грибами

Якщо вам подобається поєднання баклажанів з грибами — не проходьте повз цього рецепта! Адже виходить дійсно неймовірно смачно! Це баклажани в формі човників, наповнені соковитою начинкою! опис приготування: Це простий рецепт приготування човників з баклажанів з грибами. Приготувати це блюдо аб...