Рецепт Курячий рулет в гранатовому желе
Нехай ваш новорічний стіл буде яскравим і смачним, а я постараюся в цьому допомогти і сьогодні поділюся рецептом, як приготувати "; Курячий рулет в гранатовому желе ";! дивіться!
опис приготування:
Для рецепта знадобиться свіжий гранатовий сік, його легко приготувати, потрібно пом'яти руками сильно гранат з усіх боків, потім зробити отвір і видавити сік. В одному великому гранаті може бути до 300 мл соку! Якщо свіжого граната немає, не турбуйтеся, завжди можна купити пакетик соку і зробити з нього желе. хай щастить!
- Курячі грудки— 2 кілограма(у мене вийшло дві великі грудки)
- сіль, перець чорний мелений— За смаком
- Прованські трави— За смаком
- чорнослив— 100 грам
- в'ялені томати— 100 грам
- Лук-пориста— 3/4 штуки
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
- вершки— 75 мілілітрів
- гірчичний— 1 Чайна ложка
- імбир мелений— 0,5 чайних ложки
- Гранатовий сік— 220 мілілітрів
- желатин— 1 Ст. ложка
- соус чилі— 1 Чайна ложка(по бажанню, в желе)
Відріжте дуже акуратно кісточки і м'ясо так, щоб на курячій шкірі залишився тонким шар філе. Шкіру намагайтеся не пошкодити.
Відбийте молоточком добре м'ясо, приправити сіллю, притрусіть прованськими травами або іншими улюбленими спеціями і покладіть внахлест, щоб рулет не розвалився в процесі випічки.
Зелена цибуля вимийте, поріжте світлу частину кільцями і обсмажте на оливковій олії до м'якості.
Курагу залийте окропом і залиште на 5 хвилин. Потім злийте воду.
У чашу подрібнювача покладіть куряче м'ясо, вершки, цибуля-пористий, імбирний порошок, гірчицю, сіль.
Увімкніть техніку на пару хвилин. фарш готовий.
Розподіліть фарш по курячим грудкам. Дуже добре крутити рулети на харчової пінці. Я вже навчилася обходитися і без неї.
Розподіліть в'ялені томати і курагу.
Поверніть м'ясо в рулет, можна перев'язати його шпагатом. Я просто поклала на пергамент в глибоку прямокутну форму. Надішліть рулет на годинку в духовку, температура 180 градусів.
Поки м'ясо запікається, приготуйте желе. З стиглого граната відіжміть сік, відцідити його від кісточок. розпустіть желатин, з'єднайте з соком, перемішайте. Можна додати в желе ложечку гострого соусу чілі.
Застелите форму харчовою плівкою, перелийте желе і відправте в холодильник застигати.
Готовий курячий рулет повністю остудіть.
Накрийте рулет плівкою з желе, щільно зафіксуйте краю. Приберіть в холодильник на пару годин.
Дуже обережно видаліть плівку, посипте фісташками або горішками і подайте. З наступаючим!!!
Подібні рецепти
Горбуша з овочами у фользі в духовці
Курячий рулет з часником - це дуже смачна закуска, яка чудово прикрасить Ваш святковий стіл! опис приготування: Одна з переваг курячого рулету полягає в тому, що його можна готувати практично з будь-якою начинкою: це може бути сир, гриби, варені яйця і т.д. Таким чином, Ви можете приготувати к...
Курячий рулет з фісташками
Цей ніжний і смачний рулет — соковита і ніжна закуска до будь-якого свята. Дуже красиво виглядає в нарізці. опис приготування: Смачне і гарне блюдо з курки до свята. Фісташки надають особливого смаку курячого м'яса, при нарізці це блюдо виглядає дуже красиво. Якщо вам не дуже до смаку варене м...
Курячий рулет з грибами і печінкою
Цей рулет є досить універсальним блюдом на святковий стіл, так як його можна подати гарячим або в якості нарізки, попередньо охолодивши протягом декількох годин в холодильнику. опис приготування: Хочу поділитися з вами чудовим рецептом: розповісти, як приготувати курячий рулет з грибами і печі...
Курячий рулет з желатином в харчовій плівці
Іноді самі звичайні інгредієнти з мінімумом зусиль можна перетворити в приголомшливе блюдо, яке прикрасить не тільки щоденний, але і святковий стіл. Саме такий варіант хочу запропонувати на замітку. опис приготування: Хочу запропонувати вам зовсім нескладний спосіб, як приготувати курячий руле...
Курячий рулет з омлетом
Смачна і корисна їжа - це не вигадка, а реальність. завдяки рецептом, як приготувати курячий рулет з омлетом, отримуємо смачну, соковиту закуску, якої можна перекусити або повноцінно пообідати. опис приготування: Курячі рулетики - це відмінний варіант закуски, перекусу або святкової страви. Йо...