Рецепт Квашені вершки

Рецепт Квашені вершки
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сливові помідори відрізняються від звичайних більш яскравим смаком і формою вершки. Такі квашені вершки відмінно виглядають і виходять дуже смачними. На закваску йде трохи більше місяця. Спробуйте!

опис приготування:

Квашені вершки відмінно підійдуть до м'ясних страв і будуть добре виглядати на святковому столі. Після закваски треба буде почекати кілька місяців, перш ніж можна буде покуштувати солоненьке помідорів. Інгредієнти розраховані на одну трилітрову банку.

Отже, як приготувати квашені вершки?

1. У чисту суху банку покладіть промиті хріновий лист, листя вишні і смородини, кріп, горошок перцю всіх видів і очищені зубчики часнику.

2. Помідори промийте і також покладіть в банку (досить щільно).

3. У банку з помідорами всипте сіль і цукор, потім залийте фільтрованої водою. Закрийте поліетиленовою кришкою і залиште при кімнатній температурі на кілька днів.

4. Коли рідина почне мутнеть, переставте помідори в холодильник або підвал. Помідори повинні настоюватися від півтора до двох місяців, по закінченню яких вони будуть готові до вживання.

Смачного!

  • сливові помідори— 3,5-4 кілограма
  • сіль— 2 Ст. ложки
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • вода— 1 літр
  • хріновий лист— 1 штука
  • листя смородини— 4-5 штук
  • листя вишні— 5-6 штук
  • сухий кріп (гілки)  — 1-2 штук
  • Чорний перець (горошок)  — — За смаком
  • Запашний перець (горошок)  — — За смаком
  • часник— 5-6 зубчиків
  • гвоздика (бутони)  — 3-4 штук
Квашені вершки відмінно підійдуть до м'ясних страв і будуть добре виглядати на святковому столі. Після закваски треба буде почекати кілька місяців, перш ніж можна буде покуштувати солоненьке помідорів. Інгредієнти розраховані на одну трилітрову банку.

Отже, як приготувати квашені вершки?

1. У чисту суху банку покладіть промиті хріновий лист, листя вишні і смородини, кріп, горошок перцю всіх видів і очищені зубчики часнику.

2. Помідори промийте і також покладіть в банку (досить щільно).

3. У банку з помідорами всипте сіль і цукор, потім залийте фільтрованої водою. Закрийте поліетиленовою кришкою і залиште при кімнатній температурі на кілька днів.

4. Коли рідина почне мутнеть, переставте помідори в холодильник або підвал. Помідори повинні настоюватися від півтора до двох місяців, по закінченню яких вони будуть готові до вживання.

Смачного!

Подібні рецепти

Квашені кавуни

Квашені гострі баклажани

Ви робите, щоб на новорічному столі у вас були кавуни? Немає проблем! Заквасьте їх в сезон. Робиться це швидко і просто. Бажано квасити відразу цілу бочку кавунів. Взимку насолоджуйтеся смаком літа! опис приготування: квашені кавуни — штука досить екзотична. Вони вимагають великого льоху. прав...

Квашені баклажани на зиму

Квашені баклажани на зиму

У сезон баклажанів робимо заготовки на зиму. Сьогодні я хочу запропонувати дуже простий рецепт квашених баклажанів. За смаком вони дуже схожі на солоні гриби. Відмінна закуска в будні і свята. опис приготування: Квашені баклажани відрізняються від маринованих тим, що в них немає оцту і процес ...

Квашені баклажани з капустою

Квашені баклажани з капустою

Квашені овочі корисні для нашого організму. Така закуска підходить як для повсякденного подачі, так і для святкового столу. Пропоную заквасити баклажани з капустою. опис приготування: Закуска не займе багато часу, особливими навичками володіти не потрібно, впорається навіть починаюча господиня...

Квашені баклажани

Квашені баклажани

Довгі роки я намагалася дізнатися у бабусі рецепт її знаменитих квашених баклажанів, але так нічого і не вийшло - до сих пір вона мовчить, як Партизан;) Тому я квашу баклажани за власним методом - сподіваюся, вам він сподобається! опис приготування: Мені здається, що моїм баклажанів до Бабулин...

Квашені огірочки

Квашені огірочки

Хрусткі і пікантні огірочки для вашого застілля можна приготувати без бочок і навіть без банок! показую, як приготувати квашені огірочки зі спеціями і кропом для великої компанії! опис приготування: Щоб приготувати квашені огірочки, зазвичай використовують дубові бочки. але думаю, що не у всіх...