Рецепт Курячі галушки

Рецепт Курячі галушки
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Смачні курячі галушки можуть бути подані як самостійну страву. Добре їх подавати з бульйоном в якості першого страви. Разом з гарніром вони можуть використовуватися для повноцінної вечері.

опис приготування:

Для того щоб приготувати курячі галушки, необхідно мати зовсім небагато інгредієнтів: фарш з курки, яйце, вершкове масло, зелень і спеції. Отримане блюдо відрізняється ніжним смаком, може бути рекомендовано для дітей та дієтичного харчування. готується швидко, не потрібно особливої ​​майстерності від господині. Може бути порекомендовано для спільного приготування з дітьми на сімейний недільний обід.

  • фарш курячий— 300 грам
  • Куряче яйце— 1 штука
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • Вершкове масло— За смаком
  • зелень— За смаком
курячі галушки - фото крок 1 1. Візьміть невелику каструлю, поставте її на вогонь. Доведіть воду до кипіння. В окремій невеликій ємності змішайте курячий фарш і яйце. Додати сіль, додайте перець. Перемішайте до отримання однорідної маси.

курячі галушки - фото крок 2 2. Підсолити киплячу воду. Двома чайними ложками сформуйте курячий фарш у вигляді кульок, опускайте їх акуратно в киплячу воду. Блюдо готується на середньому вогні. Варіть курячі галушки протягом 5 хвилин до повної готовності. Діставайте з окропу шумівкою, а потім акуратно розкладайте на тарілці.

курячі галушки - фото крок 3 3. Подавайте блюдо з зеленню самостійно. Можна використовувати його і в якості першого страви з курячим бульйоном і сухариками. Добре поєднується зі всілякими гарнірами і соусами. Тепер вам доступні всі секрети про те, як приготувати курячі галушки і порадувати сім'ю простим, але смачним обідом.

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

Чорно-білі тістечка

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...