Рецепт Коржі з чорницею

Рецепт приготування коржів зі свіжою чорницею, ванільним екстрактом і посипанням з коричневого цукру, пшеничного борошна і кориці.
опис приготування:
Ці чудові коржики неодмінно стануть улюбленими ласощами на сніданок для всієї родини. Їх приготування займе у вас всього 25 хвилин.
- борошна— 2 склянки
- розпушувача— 2 чайних ложки
- солі— 1/8 чайних ложки
- охолодженого вершкового масла— 6 Ст. ложок
- яйце— 1 штука
- ванільного екстракту— 1 1/2 чайних ложки
- пшеничного борошна— 1/4 склянки(посипання)
- кориці— 2 чайних ложки(посипання)
- вершкового масла— 2 Ст. ложки(посипання)






Подібні рецепти

Рецепт якутської коржі
Кекс володіє ніжною текстурою завдяки вмісту йогурту. Лимонний сік і цедра надають йому пікантність. Для його приготування ви можете використовувати як свіжу, так і заморожену чорницю. кількість порцій: 8-10 мука— 1,5 склянки(і ще 1 столова ложка) розпушувач— 2 чайних ложки сіль— 0,5 чайних лож...

Лимонні маффіни з чорницею
Рецепт приготування мафінів з цедрою лимона, лимонним соком, чорницею, ванільним екстрактом і цукровим посипанням. опис приготування: Мафіни з чорницею, ароматом лимона і хрусткою цукрової верхівкою виходять неймовірно ніжними і соковитими. соди— 1/2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки лимон...

Коржі з фаршу
Як нагодувати голодну сім'ю, якщо в розпорядженні тільки фарш і яйця? Дуже просто! Я розповім, як приготувати прості коржі з фаршу, які виручать в такі моменти. опис приготування: Для рецепта підходить будь-який фарш і найголовніше, що в нього додавати крім солі і спецій нічого не потрібно. Яє...

Коржі НААН з сиром і зеленню
Ці коржі дуже прості і смачні. Найголовніше в них то, що ви можете додавати будь-топпинг, який вам до душі! опис приготування: Приготуйте дріжджове тісто і залиште підніматися. Потім розкачати тісто, виріжте трикутники, викладіть начинку і смажте на сковороді. мука— 250 грам розпушувач— 1 Ч...

Коржі з беконом, цибулею і сиром
М'які соковиті коржі з беконом, сиром Чеддер і цибулею відмінно підійдуть для ситного сніданку. Коржі можна розігріти протягом декількох хвилин в тостері - він зберігає текстуру випічки набагато краще. опис приготування: При бажанні подавайте коржі з вершковим маслом. солі— 1 Чайна ложка ро...