Рецепт Коржі з чорницею

Рецепт Коржі з чорницею
Кількість порцій: 8 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування коржів зі свіжою чорницею, ванільним екстрактом і посипанням з коричневого цукру, пшеничного борошна і кориці.

опис приготування:

Ці чудові коржики неодмінно стануть улюбленими ласощами на сніданок для всієї родини. Їх приготування займе у вас всього 25 хвилин.

  • борошна— 2 склянки
  • розпушувача— 2 чайних ложки
  • солі— 1/8 чайних ложки
  • охолодженого вершкового масла— 6 Ст. ложок
  • яйце— 1 штука
  • ванільного екстракту— 1 1/2 чайних ложки
  • пшеничного борошна— 1/4 склянки(посипання)
  • кориці— 2 чайних ложки(посипання)
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки(посипання)
Коржі з чорницею - фото крок 1 1. У великій мисці змішати борошно, цукор, розпушувач і сіль. Розрізати на шматочки вершкове масло і додати в борошняну суміш. перемішати, поки суміш не буде нагадувати крихти.

Коржі з чорницею - фото крок 2 2. Викласти чорницю і акуратно перемішати, намагаючись не пошкодити ягоди.

Коржі з чорницею - фото крок 3 3. У мірній чашці збити яйця, молоко і ванільний екстракт. Додати яєчну суміш в сухі інгредієнти і перемішати виделкою, поки не вийде однорідне тісто. При бажанні на цьому етапі ви можете додати в тісто дрібно терту цедру лимона.

Коржі з чорницею - фото крок 4 4. Викласти тісто на злегка посипану борошном поверхню і замісити 5 або 6 раз. Сформувати з тіста диск. За допомогою кисті змастити невеликою кількістю молока зверху. Ви можете цього не робити, якщо хочете отримати менш калорійну випічку.

Коржі з чорницею - фото крок 5 5. Посипати тісто посипкою, приготовленої з змішування всіх інгредієнтів. Розрізати тісто на 8 трикутників.

Коржі з чорницею - фото крок 6 6. Випікати коржі в розігрітій до 200 градусів духовці 18-20 хвилин навпаки, застелене пергаментом.

Подібні рецепти

Лимонний кекс з чорницею

Чо-коги погим

Кекс володіє ніжною текстурою завдяки вмісту йогурту. Лимонний сік і цедра надають йому пікантність. Для його приготування ви можете використовувати як свіжу, так і заморожену чорницю. кількість порцій: 8-10 мука— 1,5 склянки(і ще 1 столова ложка) розпушувач— 2 чайних ложки сіль— 0,5 чайних лож...

Лимонні маффіни з чорницею

Лимонні маффіни з чорницею

Рецепт приготування мафінів з цедрою лимона, лимонним соком, чорницею, ванільним екстрактом і цукровим посипанням. опис приготування: Мафіни з чорницею, ароматом лимона і хрусткою цукрової верхівкою виходять неймовірно ніжними і соковитими. соди— 1/2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки лимон...

Коржі з фаршу

Коржі з фаршу

Як нагодувати голодну сім'ю, якщо в розпорядженні тільки фарш і яйця? Дуже просто! Я розповім, як приготувати прості коржі з фаршу, які виручать в такі моменти. опис приготування: Для рецепта підходить будь-який фарш і найголовніше, що в нього додавати крім солі і спецій нічого не потрібно. Яє...

Коржі НААН з сиром і зеленню

Коржі НААН з сиром і зеленню

Ці коржі дуже прості і смачні. Найголовніше в них то, що ви можете додавати будь-топпинг, який вам до душі! опис приготування: Приготуйте дріжджове тісто і залиште підніматися. Потім розкачати тісто, виріжте трикутники, викладіть начинку і смажте на сковороді. мука— 250 грам розпушувач— 1 Ч...

Коржі з беконом, цибулею і сиром

Коржі з беконом, цибулею і сиром

М'які соковиті коржі з беконом, сиром Чеддер і цибулею відмінно підійдуть для ситного сніданку. Коржі можна розігріти протягом декількох хвилин в тостері - він зберігає текстуру випічки набагато краще. опис приготування: При бажанні подавайте коржі з вершковим маслом. солі— 1 Чайна ложка ро...