Рецепт Локшина Сайгон з куркою та креветками
Рецепт азіатського страви з овочів з рисовою локшиною.
опис приготування:
1. Змішайте соєвий соус, устричний соус і сік лайма. Розділити вийшов маринад на 2 частини, для курки і креветок. Залити креветки і окремо курку маринадом, настояти протягом 1 годину.
2. Відварити рисову локшину відповідно до інструкції на упаковці.
3. нагріти сковороду, додати 1 ст. L. масла, обсмажити 2 очищених зубчика часнику і білу частину пучка зеленої цибулі, додати шматочки маринованої курки. Смажити на протязі декількох хвилин. Перекласти курку з сковороди.
4. В ту ж сковороду додати 1/2 ст. L. масла, кинути 1 зубчик часнику і мариновані креветки. Обсмажувати протягом 3 хвилин. Перекласти морепродукти з сковороди.
5. Залити в сковороду масло, що залишилося, обсмажувати пагони бамбука і капусту Напа близько 3 хвилин. Додати бобові та брокколі. Продовжувати готувати ще пару хвилин.
6. Повернути курку і креветки в сковороду, додати відварену локшину і гарненько перемішати. Посипати зеленню перед подачею до столу.
- куряча грудка— 350 грам
- креветки— 300 грам
- суха рисова локшина— 200 грам
- соєвий соус— 4 Ст. ложки
- устричний соус— 2 Ст. ложки
- рибний соус— 1 Ст. ложка
- сік лайма— 2 Ст. ложки
- часник— 3 зубчики
- гілочки лука— 2 штуки
- капуста Напа— 200 грам
- пагони бамбука— 30 грам
- паростки бобів— 250 грам
- брокколі— 200 грам
- рослинна олія— 2 Ст. ложки
2. Відварити рисову локшину відповідно до інструкції на упаковці.
3. нагріти сковороду, додати 1 ст. L. масла, обсмажити 2 очищених зубчика часнику і білу частину пучка зеленої цибулі, додати шматочки маринованої курки. Смажити на протязі декількох хвилин. Перекласти курку з сковороди.
4. В ту ж сковороду додати 1/2 ст. L. масла, кинути 1 зубчик часнику і мариновані креветки. Обсмажувати протягом 3 хвилин. Перекласти морепродукти з сковороди.
5. Залити в сковороду масло, що залишилося, обсмажувати пагони бамбука і капусту Напа близько 3 хвилин. Додати бобові та брокколі. Продовжувати готувати ще пару хвилин.
6. Повернути курку і креветки в сковороду, додати відварену локшину і гарненько перемішати. Посипати зеленню перед подачею до столу.
Подібні рецепти
Листкові завитки з ковбасою
Одне з найбільш очевидних страв китайської традиційної кухні — локшина з креветками. Вже не знаю, їдять щось подібне самі китайці, але в московських китайських ресторанах готують постійно опис приготування: Локшина з великими креветками, як і більшість страв традиційної китайської кухні, готує...
Локшина по-домашньому з куркою (простий рецепт)
Любі друзі, всім привіт! Сьогодні хочеться розповісти, як приготувати локшину по-домашньому з куркою. Рецепт досить простий, зате результат зуміє вас порадувати. Приступимо до приготування страви! опис приготування: Таке блюдо вже точно сподобається всім членам сім'ї. У ньому є і курка, і локш...
Локшина вок з куркою і овочами
Уявляю дивно смачне і ситне блюдо азіатської кухні. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати локшину вок з куркою і овочами, уважно дотримуйтесь рецептом, і все у вас вийде. опис приготування: Ця страва воістину може стати вашим фаворитом, адже готується швидко, а результат виходить вишуканим....
Локшина куряча з грибами і чебрецем
рецепт, який напевно увійде в число ваших улюблених. Варто всього лише один раз спробувати приготувати курячу локшину з грибами і чебрецем. Справжній домашній обід для рідних людей! опис приготування: Не бійтеся готувати домашню локшину, адже це зовсім не складно. Просте тісто легко замішуєтьс...
Локшина на курячому бульйоні
Приготуйте собі смачний, ситний і смачний супчик курячий з домашньою локшиною. Це краще за будь-макаронів і спагеті! Та й готується нескладно, самі переконаєтеся з рецептом локшини на курячому бульйоні. опис приготування: Домашня локшина готується просто: на борошні і яйці. Запам'ятайте пропор...