Рецепт Курячі гребінці в клярі
Ця страва дуже популярно в країнах Східної Азії: в Японії, Кореї та Китаї. А секрет такої популярності дуже простий: готуються гребінці дуже просто, і стояти — недорого.
опис приготування:
Ароматні курячі гребінці, приготовані в соєвому соусі, відмінно підійдуть і в якості легкого страви-аперитиву до основного столу в святковий день, і в якості нехитрої і легкої в приготуванні закуски до найсвіжішого пива. Просто дивіться рецепт, як приготувати курячі гребінці в клярі, і переконайтеся в цьому самі!
- курячі гребінці— 1 кілограм
- Зелена цибуля— 40 грам
- яйця— 2-3 штук
- Крохмаль картопляний— 3 Ст. ложки
- Соєвий соус— За смаком
- Прованські трави— За смаком
Заливаємо в каструлю воду, солимо, додаємо прованські трави і ставимо на вогонь.
Варимо гребінці на повільному вогні протягом трьох годин.
Виносимо каструлю в прохолодне місце і залишаємо її на 12 годин. В результаті ми повинні отримати гребінці в холодець. Тепер розглянемо два варіанти подачі варених гребінців.
Дістаємо частина гребінців з каструлі, викладаємо на блюдо, зверху заливаємо соєвим соусом і додаємо дрібно нарізаний гострий перчик і часник. Ми залишаємо страву на кілька годин, щоб воно промаринувалося.
Решта гребінці смажимо в клярі. Для цього змішуємо три яєчні білки з крохмалем.
Ретельно збиваємо отриману суміш, обмакиваем в ній кожен гребінець. Після чого залишається лише обсмажити гребінці на сковороді.
Подавати можна з будь-яким гарніром, прикрасивши свіжими овочами.
Подібні рецепти
Гребінці на сковороді
Не дивлячись на уявну складність, насправді рецепт приготування курячих гребінців дуже простий і корисний. Його можна сміливо рекомендувати як холодну закуску: оригінально і смачно! опис приготування: взагалі, головний секрет, як приготувати курячі гребінці, — не недодержать на плите гребешки....
Курячі биточки в клярі
биточки — це блюдо з рубленого м'яса (або фаршу) круглої форми. Давайте приготуємо курячі битки на обід або вечерю. опис приготування: Готуємо фарш з курки. Формуємо биточки і обсмажуємо в гарячому маслі. Цибуля ріпчаста— 1 штука Куряча грудка— 500 грам молоко— 1 склянок Рослинна олія— 0,5 ...
Курячі ніжки в клярі
Це чудове і економічне блюдо стане відмінною закускою і, я впевнена, сподобається кожному. Дуже соковиті всередині та хрусткі зовні ніжки припадуть до смаку навіть дітям. опис приготування: У всій нашій сім'ї саме ніжки є улюбленою частиною курки, особливо, якщо при обсмажуванні вони покривают...
Курячі відбивні в клярі
розповідаю, як приготувати курячі відбивні в клярі — швидке, смачне і ситне блюдо, яке чудово поєднується з будь-яким гарніром і чудово виглядає на повсякденному і святковому столі! опис приготування: Такі відбивні я роблю в тих випадках, коли у мене є трохи вільного часу (якщо його немає — го...
Курячі стегна в клярі
Смачні та хрусткі курячі стегна в клярі в домашніх умовах стануть і закускою, і основною стравою. Їх можна приготувати навіть на святковий стіл. головне — правильно приготувати кляр. опис приготування: Курячі ніжки люблять майже всі. Кожна господиня має свій рецепт приготування стегенець, але ...