Рецепт Курячі відбивні в клярі

Рецепт Курячі відбивні в клярі
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
розповідаю, як приготувати курячі відбивні в клярі — швидке, смачне і ситне блюдо, яке чудово поєднується з будь-яким гарніром і чудово виглядає на повсякденному і святковому столі!

опис приготування:

Такі відбивні я роблю в тих випадках, коли у мене є трохи вільного часу (якщо його немає — готую рубані курячі котлетки). Для урочистих приводів — ювілею або весілля — вони, звичайно, простуваті, але сімейний недільний вечерю (наприклад, коли в гості приїхала улюблена свекруха), з такими відбивними проходить "; на ура!& Quot;. Курячі відбивні в клярі

гарні і з картопляним пюре, і з відвареним рисом, і з тушкованими овочами. Готувати їх нескладно, а їсти дуже приємно, так що, сподіваюся, рецепт приготування курячих відбивних в клярі оціните і ви;).


  • Куряче філе— 500 грам(только свежееиз замороженного будет невкусно!)
  • яйця курячі— 2 штуки
  • борошно— 5-6 Ст. ложок
  • вода— 2-3 Ст. ложок
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • Масло рослинне— 6-7 Ст. ложок
Курячі відбивні в клярі - фото крок 1 Куриное филе нарезать на ломти толщиной примерно 1 сантиметр.

Курячі відбивні в клярі - фото крок 2 злегка, поскольку куриное мясо очень нежное, отбить молотком с двух сторон.

Курячі відбивні в клярі - фото крок 3 посолити, поперчити.

Курячі відбивні в клярі - фото крок 4 Взбить в миске яйца с солью и перцем.

Курячі відбивні в клярі - фото крок 5 Додати просіяне борошно, тщательно перемешать до однородного состояния.

Курячі відбивні в клярі - фото крок 6 Кляр должен получиться консистенции густой сметаны и не стекать с вилки.

Курячі відбивні в клярі - фото крок 7 Обмакнуть каждую отбивную в кляр и обжарить с двух сторон в хорошо разогретом масле.

Курячі відбивні в клярі - фото крок 8 Готовые отбивные можно подавать как в горячем, так і в холодному вигляді.
Смачного!

Подібні рецепти

Курячі відбивні шматочками

Курячі відбивні з начинкою, смажені в клярі

Маленькі і зручні в приготуванні шматочки курочки неймовірно соковиті і смачні. Рецепт простий і не відніме у вас багато часу. опис приготування: Куряче м'ясо ріжеться на шматочки, відбивається. Приправляємо сіллю і спеціями, занурюємо в яйце і борошно і смажимо на сковороді. Готово! Грудка ...

Курячі відбивні з ананасом і сиром в духовці

Курячі відбивні з ананасом і сиром в духовці

Курячі відбивні з ананасом і сиром в духовці можна готувати з стегенець або грудки. Грудка більш вишукано поєднується з ананасом, але я люблю і з стегенця — їх не треба відбивати і вони більш соковиті. опис приготування: Курячі відбивні з ананасом і сиром в духовці я часто замовляю в литовськи...

Курячі відбивні в сухарях

Курячі відбивні в сухарях

Курячі відбивні в сухарях — простий рецепт соковитих, з апетитною хрусткою скоринкою курячих відбивних. Курячі відбивні будуть хорошою альтернативою свинячим і урізноманітнюють ваш стіл. Це смачно! опис приготування: Курячі грудки - справжня швидка допомога на кухні для сучасної господині. Вон...

Курячі биточки в клярі

Курячі биточки в клярі

биточки — це блюдо з рубленого м'яса (або фаршу) круглої форми. Давайте приготуємо курячі битки на обід або вечерю. опис приготування: Готуємо фарш з курки. Формуємо биточки і обсмажуємо в гарячому маслі. Цибуля ріпчаста— 1 штука Куряча грудка— 500 грам молоко— 1  склянок Рослинна олія— 0,5 ...

Курячі гребінці в клярі

Курячі гребінці в клярі

Ця страва дуже популярно в країнах Східної Азії: в Японії, Кореї та Китаї. А секрет такої популярності дуже простий: готуються гребінці дуже просто, і стояти — недорого. опис приготування: Ароматні курячі гребінці, приготовані в соєвому соусі, відмінно підійдуть і в якості легкого страви-апери...