Рецепт Курячі котлети в клярі

Рецепт Курячі котлети в клярі
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви любите котлети, то кляр додасть їм пікантності і посилить смак. Спробуйте приготувати курячі котлети в клярі за цим рецептом на обідній і навіть святковий стіл.

опис приготування:

Соковиті і м'які котлетки в "; шубі" можна приготувати з використанням клярі. Фарш використовуйте будь-який на ваш смак. Найніжніші котлети вийдуть з курячого або свинячого фаршу, а кляр додасть їм ще більшої м'якості.

  • курячий фарш— 500 грам
  • крем— 150 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • яйця— 2  штуки
  • борошно— 5 Ст. ложок
  • Рослинна олія— 100 грам
  • Сіль і спеції— За смаком
Курячі котлети в клярі - фото крок 1 1. Фарш для котлет можна брати будь-який: курячий, яловичий, свинячий або змішаний. Натираємо цибулю на тертці і додаємо до фаршу. Солимо і перчимо до смаку, вбиваємо яйце і замішуємо масу.

Курячі котлети в клярі - фото крок 2 2. В окремому посуді збиваємо яйце і сметану, після чого солимо і вводимо борошно.

Курячі котлети в клярі - фото крок 3 3. Кляр повинен вийти за консистенцією як тісто на оладки.

Курячі котлети в клярі - фото крок 4 4. формуємо котлети, обвалюють в клярі і відправляємо на сковороду. Смажимо з двох боків до рум'яного кольору.

Курячі котлети в клярі - фото крок 5 5. В якості основи потрібно використовувати рослинне масло. обсмаживши котлети, знімаємо їх з вогню і подаємо до столу.

Курячі котлети в клярі - фото крок 6 6. Можна подавати порційно як закуску або разом з гарніром.

Подібні рецепти

Курячі стегна в клярі

Чорний хліб на заквасці

Смачні та хрусткі курячі стегна в клярі в домашніх умовах стануть і закускою, і основною стравою. Їх можна приготувати навіть на святковий стіл. головне — правильно приготувати кляр. опис приготування: Курячі ніжки люблять майже всі. Кожна господиня має свій рецепт приготування стегенець, але ...

Курячі биточки в клярі

Курячі биточки в клярі

биточки — це блюдо з рубленого м'яса (або фаршу) круглої форми. Давайте приготуємо курячі битки на обід або вечерю. опис приготування: Готуємо фарш з курки. Формуємо биточки і обсмажуємо в гарячому маслі. Цибуля ріпчаста— 1 штука Куряча грудка— 500 грам молоко— 1  склянок Рослинна олія— 0,5 ...

Курячі гребінці в клярі

Курячі гребінці в клярі

Ця страва дуже популярно в країнах Східної Азії: в Японії, Кореї та Китаї. А секрет такої популярності дуже простий: готуються гребінці дуже просто, і стояти — недорого. опис приготування: Ароматні курячі гребінці, приготовані в соєвому соусі, відмінно підійдуть і в якості легкого страви-апери...

Курячі крила з соєвим соусом в хрусткому клярі

Курячі крила з соєвим соусом в хрусткому клярі

Курячі крильця можуть бути будь-які — гострі, солодкі, солоні. Це завжди вдало приготована закуска. А якщо додатково зробити смачний кляр, то відірватися від такої страви буде неможливо! опис приготування: Такі крильця стануть повноцінним стравою, якщо подати їх з улюбленим гарніром або овочев...

Курячі ніжки в клярі

Курячі ніжки в клярі

Це чудове і економічне блюдо стане відмінною закускою і, я впевнена, сподобається кожному. Дуже соковиті всередині та хрусткі зовні ніжки припадуть до смаку навіть дітям. опис приготування: У всій нашій сім'ї саме ніжки є улюбленою частиною курки, особливо, якщо при обсмажуванні вони покривают...