Рецепт Курячі стегна в клярі

Рецепт Курячі стегна в клярі
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смачні та хрусткі курячі стегна в клярі в домашніх умовах стануть і закускою, і основною стравою. Їх можна приготувати навіть на святковий стіл. головне — правильно приготувати кляр.

опис приготування:

Курячі ніжки люблять майже всі. Кожна господиня має свій рецепт приготування стегенець, але даний варіант — найпростіший. Готувати ніжки можна по-різному. Якщо ви вибрали кляр — то непогано обсмажити їх у фритюрі або на невеликому кількостей масла з усіх боків.

  • курячі стегна— 10 штук
  • яйце— 2  штуки
  • борошно— 150 грам
  • Сіль і спеції— За смаком
  • Рослинна олія— 50 грам
  • молоко— 100 грам
Курячі стегна в клярі - фото крок 1 1. Збиваємо яйця міксером або вручну, додаємо сіль і спеції і вливаємо молоко. Можна залишити так і окремо обвалювати стегна в борошні, а можна зробити кляр — додати в яєчну масу борошно і зробити кляр (по густоті як на оладки). Я поступила першим способом і вирішила робити окремо.

Курячі стегна в клярі - фото крок 2 2. Беремо курячі ніжки і занурюємо в яєчну масу. Деякі кулінари ніжки попередньо варять. Я готую зазвичай на сковороді з додаванням олії (можна зробити навіть фритюр).

Курячі стегна в клярі - фото крок 3 3. Обвалюють в борошні і відправляємо на сковороду.

Курячі стегна в клярі - фото крок 4 4. Смажимо з усіх боків, постійно перевертаючи. Якщо готуєте кляр, можна обсмажити ніжки у фритюрі — вони будуть хрусткими і швидко приготуються.

Курячі стегна в клярі - фото крок 5 5. Викладаємо їх на блюдо і подаємо до столу. За час приготування стегенець, можна відварити гарнір (картопляне пюре або кашу).

Подібні рецепти

Курячі стегна з лимоном і часником

Курячі стегна з паприкою і нутом

Чи готуєте вечерю? Зверніть увагу на рецепт, як приготувати курячі стегна з лимоном і часником. Смачне і дуже просте блюдо, інгредієнти для якого можна купити в найближчому до вас супермаркеті. опис приготування: Курячі стегна можна використовувати з шкіркою і на кістки, замість них можна взят...

Курячі стегна з цибулею і базиліком в вершках

Курячі стегна з цибулею і базиліком в вершках

Будь-яке куряче м'ясо, приготоване таким способом, вийде дуже ніжним і смачним. Курочка завжди виручає, коли необхідно приготувати смачний і швидкий вечеря. просто, смачно і ситно! опис приготування: При подачі курочку можна сервірувати свіжими овочами або посипати зеленню. Куряче м'ясо дуже н...

Курячі стегна, тушковані в сметані

Курячі стегна, тушковані в сметані

Перед вами простий, але дуже апетитний рецепт приготування курячих стегон, тушкованих в сметані, який може стати відмінним варіантом обіду або вечері для всієї родини. опис приготування: Вашій увазі пропонується докладний опис, як зробити курячі стегна, тушковані в сметані. Цей рецепт гарний т...

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі

Курячі стегна в цибульний-сирному соусі - страва просте, але його не соромно подати навіть до святкового столу. Відмінно воно підійде для великих компаній, якщо до вас раптом нагрянули багато гостей. опис приготування: Обов'язково подавайте це блюдо гарячим, поки сир залишається розплавленим. ...

Курячі стегна в горіховому песто

Курячі стегна в горіховому песто

Пропоную приготувати ароматну хрустку курку. А заодно і поповнити запаси домашнього песто. запам'ятовуйте! опис приготування: звичайно, класичний рецепт песто складається з базиліка і кедрових горіхів. Однак зовсім не забороняється додати різну пряну зелень за смаком і взяти мікс горіхів. Соус...