Рецепт Курячі їжачки

Рецепт Курячі їжачки
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати курячі їжачки в домашніх умовах — саме час почати навчання! Тим більше, що наука нехитра, а страва вийде гідне. Діставайте з морозилки фарш, почнемо!

опис приготування:

Це дуже простий рецепт курячих їжачків, і я впевнена, що вам він дуже сподобається. при цьому, щоб вимішати фарш, зліпити і обсмажити кульки у мене йде приблизно півгодини, і ще стільки ж вони гасяться і зовсім без вашої допомоги, самі по собі. Спробуйте, не пошкодуєте!

  • фарш курячий— 500 грам
  • Мал— 200 грам
  • крем— 200 грам
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка
  • яйце— 1 штука
  • спеції— За смаком
  • вода— 0.5 склянки
курячі їжачки - фото крок 1 1. Готування почнемо з простого — змішаємо фарш, промитий і відварений до напівготовності рис, яйце і спеції. Перемішаємо до однорідності.

курячі їжачки - фото крок 2 2. Тепер ліпимо кульки, і на рослинному маслі на сильному вогні обсмажити, не забуваючи перевертати. Повинна вийде скоринка з усіх боків.

курячі їжачки - фото крок 3 3. Далі перекладаємо їжачків в казан разом із залишками масла, додамо сметану, воду і томатну пасту, а також спеції за смаком. Тушкуємо на невеликому вогні під кришкою 20-30 хвилин.

курячі їжачки - фото крок 4 4. Ідеальні їжачки м'які і соковиті всередині, але мають корочку зовні. Вони не розвалюються і прекрасно підходять до будь-якого гарніру. рекомендую!

Подібні рецепти

Квашеная капуста на зиму

«Їжачки» під соусом

Хрустящая свежая квашеная капуста с морковкой и клюквой! чудова закуска! И с хлебом хороша, и растительным маслом приправленная вкусна, и в щи пойдет. Квасить капусту на зиму просто и очень дешево. опис приготування: Як приготувати квашену капусту? 1. Кочаны капусты очистите от наружных листье...

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Кус-кус з білою і зеленою спаржею

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з курячим бульйоном, білої та зеленої спаржею та руколлою. опис приготування: У середній каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Додати крупу кус-кус, розмішати і довести до кипіння. Зняти з вогню. Розрізати спаржу навпіл. У вас повинно вийти приб...

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи

Курячі сердечка по-китайськи - більш ніж незвичайне і оригінальне блюдо. впевнена, таких сердечок ви ще не їли! вперше спробувавши, ви навіть не зрозумієте, що це саме курячі сердечка. опис приготування: Курячі сердечка - смачна закуска, яка сподобається всім любителям східної кухні. Готуються...

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці

Курячі шийки в духовці - відмінна закуска до пива. Запечені курячі шийки виходять дуже соковитими, смачними і апетитними. кількість порцій: 3-4 курячих ший— 1,2 кілограма сиру— 200 грам часник— За смаком майонез— За смаком сіль, перець— За смаком 1. У мисці перемішати майонез з пропущеним ...

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Курячі грудки в маринаді з помідорами

Рецепт приготування курячих грудок, маринованих в часник, чорному перці, kayenskom перо, koriandre, темрява, кардамон і соку лайма, а потім обсмажених в томатному соусі з цибулею, помідорами, вершками і кінзою. опис приготування: Ця страва індійської кухні має спільне з мексиканською кухнею по...