Рецепт Курячі палички з соусом з меду і гірчиці

Рецепт Курячі палички з соусом з меду і гірчиці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування запечених курячих паличок з морквою, огірками і соусом зі сметани, меду і гірчиці.

опис приготування:

Розігріти духовку до 230 градусів. Висипати борошно в дрібну чашу, злегка збити яйце в другій чаші, приправити сіллю і перцем. У кухонному комбайні змішати хрусткий рис з маслом до консистенції крихти, приправити сіллю і перцем. Викласти в неглибоку миску.

Обваляти курку спочатку в борошні, струшуючи надлишки, а потім в яйці, дозволяючи стекти надлишків. Потім обваляти курку в рисової суміші. Викласти на аркуші для випічки, випікати до світло-золотисто-коричневого кольору, від 10 до 15 хвилин, перевертаючи в середині готування.

Тим часом в невеликій мисці змішати сметану, гірчицю і мед, приправити сіллю і перцем. Подавати курячі палички з огірком, морквою і вершковим соусом.


  • борошна— 1/3 склянки
  • велике яйце— 1 штука
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • куриных палочек— 650 грам
  • гірчиці— 2 Ст. ложки
  • меду— 1 Ст. ложка
  • середні моркви— 4 штуки
  • огірок— 1 штука
Розігріти духовку до 230 градусів. Висипати борошно в дрібну чашу, злегка збити яйце в другій чаші, приправити сіллю і перцем. У кухонному комбайні змішати хрусткий рис з маслом до консистенції крихти, приправити сіллю і перцем. Викласти в неглибоку миску.

Обваляти курку спочатку в борошні, струшуючи надлишки, а потім в яйці, дозволяючи стекти надлишків. Потім обваляти курку в рисової суміші. Викласти на аркуші для випічки, випікати до світло-золотисто-коричневого кольору, від 10 до 15 хвилин, перевертаючи в середині готування.

Тим часом в невеликій мисці змішати сметану, гірчицю і мед, приправити сіллю і перцем. Подавати курячі палички з огірком, морквою і вершковим соусом.


Подібні рецепти

Курячі стегна в гірчиці

Кекс сирний

Приготування курки - це звична справа. її обсмажують, заварювати, гасять з овочами і в соусі. Розповім про те, як приготувати курячі стегна в гірчиці, які запікаю в ароматних спеціях в духовці. опис приготування: Замість курячого стегна ви можете використовувати інші її частини: окосту, гомілк...

Курячі крильця в меду

Курячі крильця в меду

Ніжне і соковите куряче м'ясо під рум'яною скоринкою. Крильця маринуються в медово-соєвому соусі, а потім запікаються в духовці. Такий маринад також підходить для приготування м'яса в барбекю. Пригощайтеся! опис приготування: Перед вами рецепт, як приготувати курячі крильця з медом. Крильця мо...

Курячі ніжки в меду

Курячі ніжки в меду

Курячі ніжки в меду — прекрасний і універсальний рецепт. Такий спосіб мариновки дозволяє готувати курочку як вдома, так і на природі. Смак в будь-якому випадку виходить чудовий! опис приготування: Курячі ніжки з медом — дуже простий і швидкий рецепт. Повний приготування (вже з маринадом) займа...

Квас з хрону і меду

Квас з хрону і меду

Він вміє відмінно втамувати спрагу в літню спеку. Крім того, квас їх хрону і меду стане прекрасною основою для всіма улюбленої окрошки. В будь-якому випадку, варто хоча б раз спробувати, щоб оцінити! опис приготування: Ділюся з вами рецептом приготування квасу з хрону і меду в домашніх умовах....

Курячі палички в кокосовій стружці

Курячі палички в кокосовій стружці

Якщо ви хочете приготувати не складний, але смачну вечерю - ось вам рецепт. Курячі палички в кокосовій стружці. Подайте до нього томатний соус і розсипчастий рис. кількість порцій: 6-7 Курячі грудки— 500 грам(4 шт.) Оливкова олія— 3 Ст. ложки вустерський соус— 3 Ст. ложки Червоне сухе вино— 4 С...