Рецепт Курячі шашлички з арахісовим соусом

Рецепт Курячі шашлички з арахісовим соусом
Кількість порцій: 8 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування шашликів з курячих грудок в маринаді з соєвого соусу, соку лайма і прянощів з соусом з арахісового масла, лука, чилі і кінзи.

опис приготування:

Ця страва ви можете використовувати як в якості основного, так і в якості закуски.

  • курячих грудок без шкіри— 900 грам
  • для маринаду: соєвого соусу— 4 Ст. ложки
  • соку лайма— 4 Ст. ложки
  • рослинної олії— 2 Ст. ложки
  • кмину— 2 чайних ложки
  • koriandra— 4 чайних ложки
  • kurkumи— 2 чайних ложки
  • Для арахісового соусу: рослинної олії— 2 Ст. ложки
  • лука— 1/3 склянки
  • порошку чилі— 2 чайних ложки
  • маринад— 5 Ст. ложок
  • коричневого сахара— 1/4 склянки
  • води— 1/2 склянки
  • арахісового масла— 1 Склянка
  • вапно— 1 штука
  • пучок свіжої кінзи— 1 штука
Курячі шашлички з арахісовим соусом - фото крок 1 1. Об'єднати всі інгредієнти для маринаду в мисці і добре перемішати. зарезервувати 5 столових ложок маринаду для арахісового соусу і поставити в холодильник до необхідності. Маринад відставити убік. Розрізати курку на шматочки, які підходять за розміром для ваших шампурів. Якщо ви використовуєте дерев'яні шампури, замочіть їх попередньо у воді на 30 хвилин. Полити маринадом шматочки курки. переконайтеся, що курка повністю покрита маринадом. Поставити в холодильник на годину.

Курячі шашлички з арахісовим соусом - фото крок 2 2. Щоб приготувати соус, нагріти масло в середній каструлі на середньому вогні. Дрібно нарізати цибулю. Обсмажити цибулю протягом 5-7 хвилин.

Курячі шашлички з арахісовим соусом - фото крок 3 3. Додати порошок чілі, 5 столових ложок маринаду, коричневий цукор і ½ склянки води.

Курячі шашлички з арахісовим соусом - фото крок 4 4. нагріти, зняти з вогню і додати арахісове масло. Ретельно перемішати масу віночком. Додати додаткову кількість води, якщо соус дуже густий. Накрити каструлю і відставити убік. Щоб підігріти соус, поставте її в мікрохвильову піч на 50% потужності на 30 секунд.

Курячі шашлички з арахісовим соусом - фото крок 5 5. розігріти гриль. Нанизати шматочки курки на шампури. Готувати на середньому вогні протягом 10-15 хвилин. Нарізати лайм скибочками і нарубати кинзу. Подавати курку з арахісовим соусом, прикрасивши шашлички свіжої кінзою і скибочками лайма.

Подібні рецепти

Курячі шашлички на шпажках на сковороді

Мастика для ліплення квітів

Дуже просте блюдо для закуски на будь-який стіл. Можете не тільки на сковороді готувати. Показую і розповідаю рецепт приготування курячих шашличків на шпажках на сковороді. опис приготування: Для приготування курячих шашличків на шпажках на сковороді нам знадобиться зробити простий маринад на ...

Курячі шашлички з ананасною сальсою

Курячі шашлички з ананасною сальсою

Курячі шашлички з кленово-ананасовим соусом і сальсою ананаса, халапеньо, кінзи і цибулі - це відмінний варіант для літнього пікніка. Замість курки ви можете використовувати свинину або яловичі стейки. кількість порцій: 8-10 курячих грудок— 6 штук(по 180-210 г) ананаса— 1/2 штуки халапеньо— 2 ш...

Курячі шашлички

Курячі шашлички

Відмовитися від ніжного маринованого м'яса неможливо, не дивлячись на пору року. Зараз я розповім вам, як приготувати ніжні курячі шашлички у себе вдома, поки за вікном ростуть замети. опис приготування: Прикрасьте ваші шашлички зеленню петрушки або кропу. Додайте свіжих овочів для яскравості ...

Курячі грудки з пастою і вершковим соусом

Курячі грудки з пастою і вершковим соусом

Рецепт приготування курячих грудок в паніровці c пастою Лінгвіні і соусом з курячого бульйону, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Запаніровані курячі грудки з ніжним вершковим соусом ... Ніколи ще курка не була такою смачною. курячих грудок— 450 грам яйце— 1 штука лимонного соку— 1 ...

Курячі крильця з соусом чилі

Курячі крильця з соусом чилі

Коли я вперше приготувала крильця за цим рецептом, я не пошкодувала про витрачені гроші на соус чилі, який я до цього ніколи не купувала. Тому що крильця були дуже і дуже смачними! опис приготування: Коли я готувала це блюдо вперше, то вирішила використовувати в міру гострий соус, так як бояла...